Witam w deszczowy poranek...:-(
Jeden dzień mnie z Wami nie było a tu tyle stron do czytania... Aż się boję co to będzie jak wrócę z 6 tygodniowego urlopu!!!
Jeżeli chodzi o mamy i teściowe i w ogóle o wsparcie rodziny to wszystkim im szyszunie i to takie mega! Sprawdza się powiedzenie
Jak umiesz liczyć to licz na siebie!!! A z rodziną to najlepiej na zdjęciu!!! Też miałam przeboje ale jakoś dało rade załagodzić a teraz to już nie jest jak kiedyś, sztuczna atmosfera i drętowato ale ważne, że kłótni nie ma...
Roxeen na ciemieniuchę najlepsza dla Natka okazała się zwykła oliwa z oliwek! Mieliśmy z nią problem jak jeszcze w inkubatorze leżał i nie można go było kąpać tylko wacikami przemywać. Rezultaty rewelacyjne już po 1 dniu (smarowałam 3-4 razy dziennie bo piguły tego nie robiły)!
Pasibrzuch ja to Cię podziwiam,swietnie,że jesteś bardzo silna i tak trzymaj,trochę przykro,że masz taką matkę.
Mój właśnie wrócił z pracy i rodzina w komplecie.
Mam pytanko do dziewczyn,które mają dzieci w wieku 3-4 lat.Co robicie jeśli dzieci wam pyskują,używają brzydkich słów,mój Piotrek się ostatnio rozpuścił i już mi ręce opadają od jego głupich odzywek,doradzcie coś,proszę
Z Ksawkiem mam to samo i nie pomagają żadne prośby, groźby, szantaże i przekupstwa. Chyba musimy się przyzwyczaić to małych pyskoli... Wczoraj na dobranoc usłyszałam od Ksawka " Ja ciebie nie lubię, idź sobie do mojego braciszka bo jest samotny a ja zostanę z tatą!"
To było wręcz wykrzyczane przez płacz jak chciałam go uspać (zawsze to M robił a ja Natka). Aż mi w pięty poszło i się poryczałam :-(ale mam postanowienie, że muszę na nowo odbudować więź z Ksawkiemi więcej czasu mu poświęcać. Ciężko będzie z czasem ale muszę!
Patrysia ja byłam zadowolona z pieluszek Happy. Pampers do kitu. Później odkryłam jeszcze tańsze firmy Rossmann ale te w czerwonych paczkach nie żółte (o zgrozo!). Teraz używam innych bo jestem za granicą i na nowo musiałam testować co dobre...
Natuś leży obok mnie i gada sobie z rączką w buzi a ślini się przy tym...:-)