F
Fiołek2010
Gość
witam wszystkich nowych i starych:-)
gratulacje dla nowych mamuś:-)
trzymam kciuki za wszystkie fasolinki:-)
gratulację dla nowych mężatek:-)
i dla wszystkich, o których zapomniałam:-)
miałam czas żeby tylko poczytać Wasze pogaduszki, a żeby się włączyć do rozmowy to nie, a to dlatego, że wolę spać beż obrazy, ale jestem tu chyba jedną z niewielu, która łazi do pracy i jak z niej wrócę to mam przed oczami łóżeczko:-):-):-) i nic innego się nie liczy;-)
ale mam pytanko jak jest z jazdą na rowerku w ciąży tzn chyba się przeprowadzę i jakbym tak rano pomalutku 3km na rowerku i z powrotem to samo to chyba nic mi nie będzie no nie?
a co do snów to powiem tylko tyle, że nawet nie wiedziałam, że mam taką wyobraźnię! niesamowite pierdoły mi się śnią
wyczułyście zmiany w brzuchu? tzn wyczułam takie kanty na dole zaraz nad :-)ociepleniem:-) po prostu mój brzuch chyba się kształtuję i fasolina już do góry się pcha :-)
jeszcze jedno czy którejś też się tak nie chcę jak mi ... odkąd jestem w ciąży w ogóle nie chcę mi się bzykać też tak macie czy to tylko ja mam takie odchyłki
zazdroszczę tym co widzą słońce u nas już małe powodzie, a duża się zbliża, więc nie za ciekawie i mokro wszędzie mokro nawet w mieszkaniu firanki są wilgotne fuuuuj
miłego dzionka
jeszcze tu dzisiaj wrócę ...
witam wszystkich gorąco
kochana jesli cvhodzi o jazdę na rowerze to moja gin mówiła mi żebym sobie raczej odpuściła bo to wstrząsy itd
a co do bzykania to ja też tak mam...niestety;( tzn chce mi sie ale mam jakąś blokadę psychoczną że zrobię krzywdę mojej jerzynce