reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Labamba mam dokładnie tak jak Ty, w ciąży z Młodym zero dolegliwości, a teraz mi non stop niedobrze :baffled: Boję się czegokolwiek zjeść, bo co nie zjem to jest tragedia :baffled:
Z seksem u nas jeszcze nie jest tak źle ;-)
Miłej niedzieli Dziewczynki, zmykam na dwór z Młodym, bo mój T. sobie wczoraj podrinkował i w pokoju rozsiewa opary, aż mi niedobrze :wściekła/y:

reklama
ja mam mdłości już tylko jeśli nie jem regularnie.. co ok 3 godzin MUSZĘ coś zjeść bo inaczej ląduję w kibelku.... :/

jak wam mija niedziela? u nas w miarę :) mój mąż maluje kuchnie a ja właśnie pożegnałam koleżankę i odpoczywam :)

U mnie cudownie:-):-):-) moja szwagierka zabrała mojego piernika na całe popoludnie, stary piernik też wybył, a ja mam czas tylko dla siebie:-):-):-). Z tej radości, aż nie wiem co z sobą zrobić:confused:

Mnie sie nudzi,chłopaki pojechali do teściowej,a ja leze i nie mam co robic.Jutro wizyta u lekarza ,a ja już panikuje-trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok z maleństwem:tak:

A mój synek właśnie zasnął i dobrze bo juz zaczął marudzić:tak:
Tez to zauważyłam że jak jestem głodna to lepiej szybko coś zjesć bo inaczej kończy się to źle no ale wieczorem wogóle czuje się do doopy:sorry2:
Hmm serduszkowanie to odkąd mogę już to w sumie nie pcham się a dlatego bo przeważnie wieczór jest fajny synek śpi M z pracy no ale ja się czuje jak pisałam do doopy dlatego kiepsko u mnie z ochotą no chyba że rano to jest inna sprawa bo jest mi lepiej jak lerze w łózku no ale M juz wstaje do pracy co jedynie jak dzisiaj w niedziele no chyba że w porze przedobiadowej ;-)ach zauważyłam że rano czuje sie słabo i też są wymioty lub nawet przed obiadem ale ogólnie źle się czuje wieczorami i wtedy walcze aby nie zwymiotować:-(
No i tak jest nudna niedziela nic mi się nie chce chociaż M zrobił obiadek i pojechał po ciasto to mnie ucieszyło bo kurka jestem taka ospała:baffled:

Witam kobietki :-)
Wróciłam ze szkoł jestem szczęśliwa, że na razie koniec szkoł :-D:-D:-D coś cudownego :-D
Cieszę się, że nie jestem sama z takimi głupimi snami:confused:
Wczoraj wieczorem znów źle się czułam, ale rano było ok :-)
W tygodniu muszę iść zrobić badania, a w następnym na wizytę i zobaczę maluszka :-) fajnie:-)
Pozdrawiam!!!

a u mnie jakoś dzisija nerwowo mimo iz piękna pogoda, słońce świeci a mąż mnie tak wkurza że mam ochotę gdzieś wyjechać daleko,sama;-) poza tym ciągle śpiąca chodzę, dziś już dwa razy spalam w ciągu dnia;-)

Ja wlasnie wrocilam Nicol sie kapie potem bedzie ogladala swoje bajki to ja zrobie jedzone napewno dzisiaj wczesniej padnie bo malo spala w dzien od tego slonca troche glowa mnie rozbolala.

Cześć dziewczyny!!
Ja dziś czuje się okropnie. Znowu mnie dopadła alergia. Cały czas trzymam chusteczkę przy nosie. Padam. Jutro jadę do lekarza i jeśli dobrze pójdzie to na razie do pracy nie wracam aż do porodu. Nie chce do pracy.
Co do mdłości to ich nie mam chyba, że nieregularnie jem. Za to jak o 12 w nocy nie śpię to jestem głodna. Wczoraj poszliśmy na zabawę i po 12 mój mąż musiał iść do baru po kiełbaskę z grila, bo byłam głodna.
Dobra zmykam. Buziaki

reklama
ja też w nocy jak się obudzę jestem strasznie głodna i zjadłabym wszystko co jest w lodówce;-) a jak nie zjem to mi jest niedobrze i jak tu dbać o wagę;-)

Do góry