Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana nie martw sie ja jestem w 4 tygodniu ciazy i na testach z moczu mi nic nie wychodzilo dopiero z krwi.bedzie dobrze jestesmy z toba.kochane moje robilam ten niesczesny test i wyszedł mi niestety negatywniejednak ciagle mam nadzieje ze okaze sie ze jestem.w poprzedniej ciazy robilam 3testy i ciagle byla jedna krecha a kontrolnie poszlam do ginka i co sie okazalo ze bylam w 6tcmoze tym razem tak tez bedziehmmm.....jak ja bym chciala tego)znajac mojego pecha to mam ciagle pod gorke i pewnie sie tylko łudze eh;(( no a do ginka mi sie trudno dostac bo z NFZ ma wolne a prywatnie to narazie nie mam kasy a gdzie tam wypłata... Wszystkim przyszłym mamusia zycze malutko dolegliwości i spokojnego czekania na dzidziusia)moze do Was dołacze ale jak narazie to tylko Was popodgladam.pa kochane
A początek stycznia to który konkretnie???groszek Trzeba być dobrej myśli.
Mnie na początku też bolał brzuch a najbardziej chyba jajnik lub w okolicach i dopiero od paru dni jest spokój, a termin mam na początek stycznia.