reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

:sorry2:Musze jechac do innego miasta do laboratorium niestety ale zobacze moze pojade bo te czekanie mnie dobija!!ale taka malutka cichutka nadzieja sie tli:)):dry:

reklama
kochane moje robilam ten niesczesny test i wyszedł mi niestety negatywnie:no:jednak ciagle mam nadzieje ze okaze sie ze jestem.w poprzedniej ciazy robilam 3testy i ciagle byla jedna krecha a kontrolnie poszlam do ginka i co sie okazalo ze bylam w 6tc;)moze tym razem tak tez bedzie:sorry2:hmmm.....jak ja bym chciala tego;))znajac mojego pecha to mam ciagle pod gorke i pewnie sie tylko łudze eh;(( no a do ginka mi sie trudno dostac bo z NFZ ma wolne a prywatnie to narazie nie mam kasy a gdzie tam wypłata... Wszystkim przyszłym mamusia zycze malutko dolegliwości i spokojnego czekania na dzidziusia;))moze do Was dołacze ale jak narazie to tylko Was popodgladam.pa kochane
kochana nie martw sie ja jestem w 4 tygodniu ciazy i na testach z moczu mi nic nie wychodzilo dopiero z krwi.bedzie dobrze jestesmy z toba.

Hejka!
Jeden dzień mnie nie było a tyle nas przybyło :-D
Listę naszą zaktualizowałam, i w przyszłości będę chciała zawrzeć tam więcej informacji, m. in. imię, miejscowość, wiek. Mam nadzieję że tak może być. Niestety chyba już nie można zmienić nazwy wątku :-(
Ja byłam wczoraj na konferencji z pracy i super szybko mi dzień minął, nawet nudności rano nie było, chyba dzięki temu że rano przed wyjściem z domu zjadłam śniadanko :-)
Co do jedzenia to ja mam mega apetyt a szczególnie wieczorem. Kiedyś wcale nie jadłam kolacji, a teraz nie mogę zasnąć jak czegoś nie zjem :-D

groszek:) Trzeba być dobrej myśli.
Mnie na początku też bolał brzuch a najbardziej chyba jajnik lub w okolicach i dopiero od paru dni jest spokój, a termin mam na początek stycznia.

reklama
Do góry