nadineczka
Fanka BB :)
to mnie zagięłaś ząbalki już?????Hej kobietki wpadam i ja zameldować że żyję:-)
U nas ciężko się zrobiło, mały marudny strasznie od początku marca. Nie wiedzieliśmy od czego to aż w końcu znalazła się przyczyna otóż swędzą dziąsełka nie wiedziałam ze mogą tak wcześnie zacząć. Myślałam że ten piękny okres spotka nas troszkę później a tu proszę.Jazda jest na całego Adasiowi ciężko dogodzić ciągle marudzi, ślini się i pakuje rączki do buzi :-(Dziś musiałam trzymać go na swoim brzuchu 4 godziny bo inaczej się nie dało żadna pozycja nie pasowała
Więc czeka nas teraz długi ciężki okres ząbkowania.:---(
Pozdrawiam :-)
u nas też śliniaki takie, że cała szyjka mokra, piącha cała wchodzi do buzi! to możliwe że tak wcześnie ząbki?????
heloł kobitki
mówiłam wam już że kocham moje dziecię nad życie? normalnie czasem mnie napada taaaaka fala miłości do niego że to aż boli dziś siedział troszkę z teściową...mamusia pracowała na pieluszki...a jutro przyjeżdża moja mama aż do środy;DDDDDDD Jaś rośnie jak na drożdżach jutro ruszam na jakieś zakupy
wiecie co ja to mam coś z psychiką po tej ciąży ryczę na szczepieniu razem z małym, a na dodatek dzisiaj przy czytaniu Jasiowi o brzydkim kaczątki sama się poryczałam;P mówię wam coś mi na mózg padło!
też mam takie chwilę że całuję i całuję że aż cała Polcia obśliniona
Witajcie
Mzetka dobrze, że już po wszystkim... Najważniejsze, że dobrze się skończyło...
Szkoda tylko,że w pierwszych dniach życia Karolek musiał tyle przejść... Ucałuj Go mocno, mocno!!
Bibik kciuki zaciśnięte za dzisiejszą wizytę!!
Paulinaa mój Adaś też łapki do buźki pcha, ślini się tak,że wciąż z pieluchą chodzę... Ostatnio nawet 'widziałam' ząbka ;D ale póki co ich brak
Roxeen znam ból z 8... Mi rosną od 8 lat!! I tylko jedną mam w całości ;/ życzę, żeby u Ciebie szybciej wyrosły i jak najmniej przy tym bolały!!
Nie śpię od 5:15!! Adas zaczął się kręcić, wzięłam go na cyca, zjadł, poszedł spać, zaczęłam ściągać pokarm, bo cyce pełne, ściągnęłam, zrobiłam S śniadanie, wstawiłam pranie, posprzątałam w kuchni, łazience i kibelku i zamiast spać włączyłam komputer ;/
A później będę marudzić ;p
O 8 ma przyjść pan naprawić nam komin, bo nie działa wentylacja u nas przez co robi się grzyb na ścianie!! Wrrr...!!
Oby naprawił ...
Wczoraj byliśmy na fajnym spacerku 2,5 godziny poszliśmy nad jeziorko sobie zmarzliśmy jak cholera, dobrze, że Adaś było ciepło
Adaś mój wczoraj kupy nie zrobił ;/
Wiem, że coraz rzadziej będzie je robił, ale ostatnia była w niedzielę ok 13!!
I już się zamartwiam!
Nie widac, żeby Go brzusiu bolał, no ale.... ;/
Idę poleżeć parę minut sobie
Miłego dnia!!:*
to teraz będą rzadziej kupki? kurde coś w plecy jestem z info u nas większe przerwy się zrobiły i myślałam, że coś nie tak jem a to wychodzi na to, że teraz tak będzie
u nas o przewracaniu można zapomnieć raz czy dwa obróciła się z brzuszka na plecki, ale chyba po prostu ściągnęło ją i przypadkiem to się stało a ile wrzasku później było :-)
andzia76 gdzie jesteś?