reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

No, Agbar, to do roboty.
Czechow, u mnie lodówka też woła. Udaję, że nie wiem, o co chodzi. ;-) Na razie na szczeście na mnie nie krzyczy, ale to normalne, bo to Angielka, więc ma klasę. :-p

Moja mała też się poprzestawiała. Wczoraj spała cały dzień. W nocy budziła się co półtorej godziny. Od 3 do 5 w ogóle nie spała. A teraz nie może zasnąć. :-(

he he he he he

Ale macie dziś produkcje :szok:
My po spacerku i nawet zupka ugotowana :tak: SercaDwa widzę, że już szkołe dostałaś to dokładać nie będę :tak:wyśpij się kobieto i szanuj siebie.
Ja też rady Tracy dzielę przez 5 :-D Nadal czytam, pisać miałam ale się nei mogę zorganizować ale na pewno nie czekam z zegarkiem na karmienie. Daję jak trzeba - odczytuje :-D, że Tymek chce cyca i już.

Też dzielę i odejmuję nie umiem i nie chcę się stosować do wszystkich rad - każde dziecko jest inne i nie ma rad które są idealne dla każdego dziecka. Ale jednak jest mądra babka

Dziewczyny jutro odbieramy klucze:-D:-D:-Dcoprawda strasznie drogie to mieszkanie bo 800zł plus opłaty ,ale widocznie tyle jest wart spokój,mielismy robi u tesciowej ,ale za duzo czasu by to zajeło ,a ja bym sie z matka nerwowo wykonczyła:dry::sorry2::sorry2:

Gratulacje.

reklama
Sylwia -strasznie mi przykro
Majuska -witamy w naszym gronie.
Ja sie ostatnio obkupilam chyba z 6 par butow kurtka plecaczek i 2 torebki , teraz jeszcze fryzier solarium i bede wygladala jak czlowiek.

Sylwia: wyrazy współczucia - trzymaj się!

Czechow, macy: jak któraś zrobi zakupy to podrzućcie do mnie też - moja lodówka nie ma klasy Angielki bo to Niemka, więc furkocze, bulgocze i brzęczy głośno - trzeba ją zapchać to wtedy jest cichsza:-D

Agbar: zazdroszczę - mój małz jak wraca do domu to już sklepy zamykają, więc nie ma gdzie się wybierać:nerd:
Majuśka: nie trzeba podań - wystarczy z nami pisać i jestes styczniówka:)

Moje dziecko drugi dzień mnie zadziwia - na spacerze spała cały czas (zazwyczaj wytrzymuje godzine i jedziemy na syrenie do domu wymijając slalomem psie kupy:laugh2:) - w domu zjadła i znowu śpi już 2h - cos jej sie poprzestawiało, bo ona z tych co większość dnia nie śpią;-)az nie wiem co mam zrobić z wolnym czasem:tak:

EDIT: taaa juz mi sie przypomniało co mam zrobić w wolnym czasie - sterta prania czeka aż łaskawie ją wyprasuje...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i ja w końcu :tak:

Syliwa100 gratuluje mieszkanka. Najszczersze kondolencje, pomodlę się dzisiaj za Twoją Babcię.
Tysiolek, Paula zazdroszczę Wam tych przygotowań do ślubu, ja miałam tylko skromny cywilny a kościelny planujemy za parę lat no i oczywiście sukienka śliczna :tak: 1500 zł to w miarę nie drogo, pół roku temu jak szukałyśmy sukienki dla mojej przyjaciółki w salonie to ceny oscylowały w granicach 3-4 tyś.:szok:
Majuśka Witam! ja też nie dawno dołączyłam do grona i próbuje się jakoś wpasować na salony :-D ale nie zawsze Mała pozwala.
SercaDwa dobrze że odpuściłaś sobie ten spacer przynajmniej masz chwilę dla siebie, a wyrzuty sumienia odstaw na bok bo przecież jak jeden dzień dzieciaczek posiedzi w domu to nic się nie stanie :tak:A z wypoczętej zrelaksowanej Mamy będzie miał większy pożytek niż ze spaceru.
Pasibrzuch strasznie droga ta rehabilitacja :szok:no ale cuż jak mus to mus, a co do zdjęcia to straszne aż się za głowę złapałam.

Faktycznie produkcja dzisiaj nie ziemska, cały dzień Was studiuję ale i tak nie do końca wszystko doczytałam i niestety nie doczytam bo mała terrorystka uparła się żeby ją bujać w foteliku :dry:

dziękuję za miłe przyjęcie do Waszego grona.

pisałyście dziś o karmieniu na żądanie--> ja też karmię cycusiem na żądanie, czasem przerwy są 2-3godz, ale przeważnie 1,5 do 2 godz. no i takim sposobem mój Oli waży już 6,5kg :szok: córkę też karmiłam piersią i choć głodna była już po 40min. to tak nie przybrała jak jej braciszek:tak:

niestety maluszka męczą wzdęcia i muszę uważać na to co jem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No nareszcie dzieciaki spia toi ja ide sie wykapac potem jakis film i spanko niestety bez M bo jest w niemczech wroci dopiero nad ranem.

reklama
Paulinaa, a jak Ty sie Kobieto czujesz? Lepiej po zabiegu?

Agagsm, usmialam sie z tego powrotu slalomu wsrod kup. Juz to sobie wyobrazam. Pamietam, jak Gdanskie chodniki wygladaly po roztopach. :baffled: Co do prasowania - wczoraj mialam rundke z zelazkiem. Dzis tylko posciel trzeba przerzucic, ale nie wiem, czy mam sile. Mala od rana prawie nie spala. Dopiero po kapieli sie poddala. Tak mi jej zal. Chyba rzeczywiscie jakis skok w bok robi. A dzis mi sie przekrecila z brzuszka na plecy!:-) Ale mialam mine zdziwiona.:szok: Teraz musze sie odchamic troche. Najpierw bb, pozniej gazeta. Nie mam sily na nic innego. A maz znowu wroci pozno.:-(

Majuska, zeby nie pisac post pod postem, masz opcje edytuj do kazdego swojego napisanego posta.

Do góry