reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Serdecznie witam wszystkie styczniowe mamusie:)Teraz odkryłam ten profil i bardzo bym chciała do was dołączyć,lecz nie bardzo znam się na tym i nie wiem co i jak:)W styczniu urodziłam córeczkę Nikolkę.Pozdrawiam wszystkie mamcie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też jakoś weny nie mam bo się intelektualnie już wysiliłam dzis. Mały zasypia sam ale usmiechy do ojca wali i ten go chce brać na ręce :-D
Jutro kolejny etap turniejowy z moimi uczennicami więc lecę z rana :tak:
majuska - witaj, moj Tymek też 13 stycznia urodzony :tak:
sywlia - wspólczuję :-(
___
edytowane z powodu pomroczności jasnej

Ostatnia edycja:
Kaja, Ty lipcowa mamusia jestes?!?! :wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:;-) Chyba bardzo zmeczona jestes, co?;-) Trzymam kciuki jutro za Twoje babeczki.

Małgorztkaa, witamy, witamy (ale bez pół litra nie wpuszczamy;-);-);-)).

Nie sądziłam, że jeszcze do nas ktoś dołączy, a tu dwie mamusie się dziś pojawiły. No nic. Zmiatam. Trza młodego namoczyć.

mojemu synkowi zaszkodził spacer:( przed chiwlą musiał być usypiany suszarką bo darł się w niebogłosy ze zmęczenia.. A teraz śpi przez sen ssąc piąstkę! a wysssał mi prawie do zera obie piersi jak tak marudził! może kolejny skok ;)
poza tym wylazł mi kawałek superaśnego "rozpuszczalnego" szwa i znów krocze boli jak diabli :( a kontrola dopiero za tydzień..Zazdroszczę tym z was które miały zwykłe szwy do ściągnięcia po paru dniach... pewnie już dawno zapomnialyście o cięciu... a ja z tymi pier... szwami się nadal bujam :(
mam dość na dziś, idę spać.. nawet kąpiel młodemu odpuściłam bo chłopak wykończony to co męczyć go będę.. ehhh

ale sie dzis najezdzilismy. Pora odwiedzin przyszla i maly na szczescie grzeczniutki tylko sie usmiechal od czasu do czasu.

Dziewczyny jutro odbieramy klucze:-D:-D:-Dcoprawda strasznie drogie to mieszkanie bo 800zł plus opłaty ,ale widocznie tyle jest wart spokój,mielismy robi u tesciowej ,ale za duzo czasu by to zajeło ,a ja bym sie z matka nerwowo wykonczyła:dry::sorry2::sorry2:

Dziewczyny własnie zmarła moja babcia:no:

Gratuluje mieszkania i wyrazy wspolczucia z powodu babci.
U mnie kapiel przed nami jeszcze ale najpierw trzeba wybudzic wiec uciekam dobranoc.

A ja się najpierw witam, a potem będę nadrabiać bo zdążyłam może ze dwie strony wstecz zobaczyć a tam już hasła o nieziemskiej produkcji...
tak więc najpierw coś piszę żeby nie skończyło się na tym że tylko przeczytam i nie dam znaku że jestem...

My dziś mamy niezły dzionek za sobą.... goście i jeszcze raz goście, a wcześniej udało nam się obiad zrobić, 1h spacerek i zakupy ze spokojem, bo u nas było pięknie i słonecznie....a potem jeszcze 1h werandowania w domu i to pewnie dlatego udało się aż 2 dania zrobić...
Tracy do mnie dotarła, bo zamówiłam w KDC jednak bo nie taka droga, ale nie mam kiedy czytać, ale muszę się spiąć tylko myślę jak skoro non stop ktoś nas nawiedza i odwiedza:crazy:..... niemal dnia spokoju nie mamy.... Lubie gości ale ile można....
Chyba przeczytam rady Tracy jak mały przestanie być niemowlakiem:szok::-(
No nic....
muszę się sprężyć....
Przed chwilą dzwoniłam też do gina i moja cytologia to II i czysto....
miało się kiedyś nawet I, ale II to też git:tak:
Teraz trochę z Wami piszę bo małż usypia dziecię...
choć w sumie jak przyjdzie będzie zrzędził, że mogłam w tym czasie kuchnię posprzątać i butelkę umyć...ale tak mnie się nie chce że szok...A poza tym qurka dopiero co mi przeszło a znów gardło mnie boli......

A i C. ma chyba skazę....wczoraj lekarka go oglądała i kazała przejść na mleko HA, a jak to nie pomoże to zostaną preparaty mlekozastępcze....
A i dziewczyny na butlach dopajacie poza mlekiem jakoś szkraby? -jak dam radę zapytam jeszcze we właściwym wątku...

A zdążyłam tylko przeczytać co u Sylwi-
Sylwia fajnie mieć własny kąt - gratuluję....
a z powodu babci bardzo mi przykro....

No to spróbuję teraz nadrobić resztę....

Ivi, moja sie dzis do szpiku chyba dossala. Caly dzien na cycu wisiala, a jak odstawialam, to byla tak wsciekla, ze ssala piastke. Pewnie niedlugo odkryje, ze jeden palec szczegolnie dobrze smakuje... Z moim synem przerabialam to samo i sam dal sobie spokoj ze ssaniem kciuka. Co do szwow - wspolczuje. Znam diabelstwo od podszewki.

Klara, zamknij sie w domu, a klucz wyrzuc przez okno, gosci nie wpuszczaj. Bedziesz miala czas na czytanie. :-)

Spac mi sie chce jak diabli, a meza jeszcze nie ma w domu. :-(

Tak Was czytam i kwiknęłam jak zobaczyłam temat skazowy i że co drugie dziecko ją niby ma :) A
nasza pediatra, choć jak pisałam, nie jest jakaś super to powiedziała że być może to skaza, a może nie, że się zobaczy, bo jak HA pomoże to pewnie to nie skaza....

macy najchętniej zrobiłabym jak piszesz, ale jak ja mówie że jestem wykończona i nie mam siły na gości to moja rodzinka się jakoś nie przejmuje i siebie za gości nie uważa i tak co chwile przyjeżdżaja i jeszcze kurka głodni - a kiedy ja mam niby jeszcze dla nich szykować jak ledwie daje rade dla nas, jem z m. na zmiany...
ale ich tak nauczyłam... nawet jak leżałam Ci przyjeżdzali a m. im robił.... bo co głodni mają być... taka kwoka głupia ze mnie.....

No nic czytam dalej....

Ivi nie znam osobiście tematu szwów w tym miejscu ale współczuję....

edit:
Kaja powodzenia na turnieju..

Ostatnia edycja:
reklama
Pasibrzuch Tak, ma dopiero 4 miesiące. Jak na razie raz z prawej, raz z lewej strony wózka, a w koło też się dobrze biega. ;-)
Sylwia gratulacje z powodu mieszkanie i szczere kondolencje spowodu babci. :-( Ja nie miałam tego szczęści poznać swojich babci.
ivi to my się wiążemy w kieszonkę chustomania Kieszonka instrukcja
Tysiolek nasz to jak jest głodny to jak mu się da smoka to głośno krzyczy EA EA EA. Czym bardziej głodny, tym wyraźniej krzyczy.
majuśka, małgorzatkaa witamy serdecznie

Do góry