reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

A u mnie dzis była położna do mnie:baffled:! babsztyl tak głupi że najchętniej wywaliłabym ja po minucie z domu:wściekła/y: ! ale niestety jakbym jej nie przyjęła to miałabym problemy z wizytami u mojego gina!:no:
wyobraźcie sobie iz ona doszła do wniosku że u mnie szwy praktycznie nic się jeszcze nie zagoiły i żebym unikała chodzenia na kibelek!
ja powaliło dosłownie!:wściekła/y:przeciez to nie realne!:wściekła/y::wściekła/y:

czytałam o waszych problemach z nocnym spaniem;-) muszę się pochwalić mój Nikoś jada około 20 i śpi do 24 a potem budzi mnie okolo 4 rano i spi az do 8 najada się dość szybko bo zajmuje mu to około pól godziny!więc ja nocki mam przespane!:-D:-D
to taka nagroda dla mnie za moje krocze!:-)
A Co do krocza to mam tylko nadzieje że jak zaszywali mi to nie zaszyli całości i zostawili dziurkę na serduszko wanie:-D:-D:-D

reklama
Witajcie dziewczyny
My jesteśmy juz w domu ale na razie ogarniamy nową sytuację ale jesteśmy na dobrej drodze.
Mały jest raczej spokojny i taki kochany,jak juz wszystko sobie poukładam to wrócę do was dziewuszki bo strasznie mi brakuję bb Pozdrawiam Was i Wasze dzieciaczki gorąco
witaj w domku:-)
A u mnie dzis była położna do mnie:baffled:! babsztyl tak głupi że najchętniej wywaliłabym ja po minucie z domu:wściekła/y: ! ale niestety jakbym jej nie przyjęła to miałabym problemy z wizytami u mojego gina!:no:
wyobraźcie sobie iz ona doszła do wniosku że u mnie szwy praktycznie nic się jeszcze nie zagoiły i żebym unikała chodzenia na kibelek!
ja powaliło dosłownie!:wściekła/y:przeciez to nie realne!:wściekła/y::wściekła/y:
a może jeszcze jeść i pić nie masz:-Dno położna mądra:baffled:

CZesc dziewczyny,
Wpadłąm sie tylko przywitać, bo mam chwile spokoju :) UUUFFF:-D:-D
Od niedzieli jestesmy z malutką w domu- jest troche ciężko, bo ciagle boli mnie blizna (jestem po CC - opisze poród jak znajde chwile), ale i tak jestem najszczęśliwasz na świecie:-) Nadusia jest przecudna, chociaż potrafi sie też ostro dać we znaki:baffled:
Przepraszam, ale postaram sie nadrobić Was troche później...

Witam Dziewczynki!

Melduje, ze zyje. Ja chyba nigdy sie nie zorganizuje i nie ogarne sytuacji.
Mamy kryzys kolkowy od 3 dni od 14 30 do 17, a nastepnie wieczorkiem ok. 22 tez przez jakies 2 godzinki.
Jestesmy we trojke ja, moj m i moja mama i wszyscy zmeczeni. Podejrzewam, ze jeszcze jedna lub kilka osob by nie zaszkodzilo i ich pomoc bylaby przydatna (oczywiscie pomijam pomoc tesciowej, bo bez niej zawsze sie obejde :-p:cool2:)
Oczywiscie nie nadrobie w zyciu zaleglosci tutaj.

Pozdrawiam Was wszystkie

Hej dziewczynki!! Za mną ciężki dzień - próbowałam kłaść małego spać tak, żeby go wcześniej nie lulać i budził się co 20 min, starałam się go nie wyciągać z łóżeczka tylko masować plecki i ciiisiiiiać i nie przyniosło to efektu. Jak juz miałam dośc to przyszedł mąz i mnie zmienił, ale Staś nadał płakał, więc zaczęłam płakać i ja. Po czym przyszła położna a ja jakbym była ofiarą przemocy domowej- zapłakana i z gilem do pasa.
Bardzo fajna babka z położnej, ale wiecie co zrobiła z pępkiem ?? oderwała - stwierdziła ze i tak na oderwaniu.... młody płacze spadam

Ja po wizytce kontrolnej u gina, wszystko ok. nawet przepisał mi tabletki antykoncepcyjne które można brać przy karmieniu, no i powiedział żeby z ćwiczeniem wstrzymać się jeszcze 2 tyg.

Witajcie dziewczyny.

Melduje że od wczoraj jesteśmy w domciu :tak:
Ja czuję sie świetnie Damian też super sie zaaklimatyzował w domu. Super pije mleczko czasami nawet po 90 minut ssie i ładnie śpi w dzień jak i w nocy.

Będe zaglądać ale najpierw musimy się ogarnąć w domciu.

Pozdrowienia dla Wszystkich i dla kazdej z osobna:blink:

a mojej małej coś wyskoczyło na skórze na brwiach i pomiędzy nimi oraz na nosku...wygląda jak ciemieniucha (do niej jest to najbardziej podobne) tyle,że jest chropowate bardziej i bardziej suche,ale też łuszcząca się skóra jest koloru żółtego.Ma to już ponad tydzień i nie chce schodzić...martwi mnie ta zmiana,co to może być?Chyba jutro pojadę do położnych.

Pozdrawiam wszystkie i gorąco całuję :)

Witam na porannej kawie ja juz chce rodzic i dzieki za zloty medal , mam nadzieje , ze mnie nie wygonicie ze styczniowek .Wspolczuje nie przespanych nocy , ale juz tez zazdroszcze , ze tulicie swoje malestwa.Ja na15,30 do lekarza na kontrole ciekawe co mi powie odezwe sie pózniej.

reklama
Witajcie dziewczyny.

Melduje że od wczoraj jesteśmy w domciu :tak:
Ja czuję sie świetnie Damian też super sie zaaklimatyzował w domu. Super pije mleczko czasami nawet po 90 minut ssie i ładnie śpi w dzień jak i w nocy.

Będe zaglądać ale najpierw musimy się ogarnąć w domciu.

Pozdrowienia dla Wszystkich i dla kazdej z osobna:blink:

Witaj w domku;-)

a mojej małej coś wyskoczyło na skórze na brwiach i pomiędzy nimi oraz na nosku...wygląda jak ciemieniucha (do niej jest to najbardziej podobne) tyle,że jest chropowate bardziej i bardziej suche,ale też łuszcząca się skóra jest koloru żółtego.Ma to już ponad tydzień i nie chce schodzić...martwi mnie ta zmiana,co to może być?Chyba jutro pojadę do położnych.

Pozdrawiam wszystkie i gorąco całuję :)
Koniecznie skonsultuj i napisz co to:baffled:

Witam na porannej kawie ja juz chce rodzic i dzieki za zloty medal , mam nadzieje , ze mnie nie wygonicie ze styczniowek .Wspolczuje nie przespanych nocy , ale juz tez zazdroszcze , ze tulicie swoje malestwa.Ja na15,30 do lekarza na kontrole ciekawe co mi powie odezwe sie pózniej.

Do 15 duuużo czasu, to może się rozkręcisz?;-) Spokojnie nie oddamy Cię:-p

Do góry