reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Sylwia...bardzo się cieszę,ze wszystko jest dobrze i ,że juz w domku.Teraz to już nic tylko się cieszyć maluszkiem i zapominać o stresach.Zaraz ide poczytac opowiesc z porodu...:tak:

Agagsm bardzo dziękuję za kciuki.Przydadzą się ...niby nie denerwuję się a biegunkę mam:zawstydzona/y:

Kaja ...ja widze ,że powinien byc osobny wątek "Pytania do kaji":-DKaja pełni funkcję lekarza forumowego.;-)

reklama
AGAGSM ja mam właśnie S i troche ciasno wchodzi się w niego ale on się rozciąga co przecisne go i wtedy fajniuchno splaszcza brzuchala:tak:co do kupna to M mi go kupował jak byłam jeszcze w ciąży pierwszej u nas w aptece;-)
DORCIA kapturki pomogą bo ja też miałam takie płaskie sutki przy Dominisiu i on mi je wyciągnął przez nie i super pił wtedy z cycusia;-)

Dziewczynki melduje, ze zyje.
Moja organizacja juz lepsza. Wczoraj moj G. zlozyl lozeczko, takze maly pierwsza noc przespal juz w swoim wyrku.
Dzis udalo mi sie kimnac w ciagu dnia, bo mi go pilnowali bracia mojego G. Takze jest coraz lepiej.

Sylwia ciesze sie, ze juz jestes z nami:-)

Sylwia-bardzo pieknie opisałaś poród i to co działo się później.Jedyny minus to to ,że trudno się czyta przez łzy.Cieszę się ,że Oliś był taki dzielny.I Ty i Twój mąż..wszyscy byliscie.Wierzę ,że teraz los Wam wszystko wynagrodzi.Życzę Wam tego z całego serca.:tak:

dorciaa kup sobie kapturki, wydaje mi się, że warto spróbować polecam firmy avent, mi przy pierwszym syniu bardzo pomogły, po dwóch miesiącach brodawki miałam wyciągnięte, więc teraz przy drugim luuuzik;-)

http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam...i-do-karmienia-Avent-Lakta-W0QQAdIdZ171292747 tak wyglądają
agagsm ja też mam dylemat jak cholerka z tym pasem, spróbuję spytać w aptece, bo ja muszę duży, żeby przez d.....przeszedł:zawstydzona/y:

Ja też mam problem z cycusiami, Adaś mi pogryzł lewą pierś i wciąż karmię go z prawej, a z lewej ściągam...
Położna mówiła o kapturkach, poszłam, kupiłam, ale nie potrafię ich używać!!
Jak zrobić, żeby one się trzymały?!

Dorciaa WITAJCIE!! :-)

Opisy porodów znów doprowadziły mnie do łez...
Sylwia niesamowici jesteście...

Ostatnia edycja:
Ja też mam problem z cycusiami, Adaś mi pogryzł lewą pierś i wciąż karmię go z prawej, a z lewej ściągam...
Położna mówiła o kapturkach, poszłam, kupiłam, ale nie potrafię ich używać!!
Jak zrobić, żeby one się trzymały?!

Dorciaa WITAJCIE!! :-)

Opisy porodów znów doprowadziły mnie do łez...
Sylwia niesamowici jesteście...

Ja uzywam kapturków Aventu i nie mam z nimi problemu, nakładasz na sutek i już jest gotowe...trzeba troszkę przytrzymywac ale to wszystko

reklama
o właśnie taki ja mam tylko że biały kolorek :tak:
dziewczyny ja mam wielką dooopke i przechodzi ten pas bez problema :-):-):-)
a i efekt swietny ..tylko tak dziwnie na początku...
teraz jeszcze przydał by się jakiś namiot zeby w coś didolki schować :no::no:
hehe oj tak jak się wciśnie w niego to odrazu splaszcza brzuchalo jak mocny ściśniety gorset:-Da co do didolków nie nie moje niech sa tak na luzie bo ja z przed ciąży to nie miałam czym się pochwalić a teraz to aż chce się je w bluzeczke wkładac:-D

Do góry