reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Yol_a przeżyła wizytę, ale co się nasłuchała ode mnie, to się nasłuchała... Powiedziała do S. że ja chyba jej nie lubię... I głupio mi się zrobiło :zawstydzona/y: Wojnę miałam ze Sławkiem wczoraj... Pierwszy raz widziałam jak S. płacze płaczem bezradnego małego, zagubionego chłopca... Ajjj... Głupia jestem i tyle :-p
Tak sobie dziś w nocy myślałam o mnie i mojej bratowej... Podobnie mnie traktuje jak ja Asie... Jak ja się czuję po tym co mnie spotkało ze strony brata i jego żony wiecie... Czy sprawi mi radość jak ja kogoś tak będę traktować? Chyba czas być bardziej wyrozumiałym człowiekiem...
W końcu ona ma 12 lat i oko można przymknąć na niektóre zachowania...
W teorii brzmi łatwo, ciekawe jak w praktyce będzie...

Patrysiu ja też się nie mieszczę w spodnie :tak: Nawet ich nie zakładam, bo po co się dołować :-p:zawstydzona/y::-D Tak mi się wydaje, że nie włożę:-p Nie no, jestem pewna :sorry2: ... Fajnie masz, że pas już możesz... Ja jeszcze tydzień muszę czekać... Ale za tydzień kupię i założę i będzie lepiej:tak::-)

reklama
agbar - a nie mogliby ci dac lub sama kup - arnica montana.. homeopatyczne - to najlepsze na świecie na gojenie ran

I nie tylko ran fizycznych jak zapewne wiesz:-)Dlatego moja wspaniala polozna nafaszerowala nas-cala trojke-zaraz po porodzie arnika...Ale jednak jakos to jedno miejsce nie chce sie goic....reszta super sie zagoila,sladu nie ma....
Ale chyba zadzwonie do niej i podpytam co by jeszcze poradzila.....

Cześć kobiety ,dawno mnie nie było,ale dzisiaj witam się razem z Olinkiem -wczoraj wyszliśmy do domciu:-):-):-)
Mój maluszek jest kochany:tak:tylko walczymy z kolkami które pojawiają sie po mleku bebilon ar które narazie musi dostawać bo jest gęste i mu z buziaczka nie wylatuje:tak:
napiszcie mi ile wasze skarby jedzą ,bo Olinek ma 3 tygodnie a je tak 60-80 ml :tak:

Oliwierek ma naprawione serduszko ,ale jeszcze są pewne malutkie problemy z którymi mamy zamiar dzielnie walczyć:tak:Każdego dnia dziękuje Bogu ,że dał mi drugiego cudownego synka i moge sie nim cieszyć.

Dziękuje wam wszystkim i kazdej z osobna za wsparcie i cieple słowo a także za modlitwe za mojego syneczka.Był to najcięższy okres w moim życiu ,a jednoczesnie czegoś mnie nauczył ,a mianowicie ,ze nie zawsze wsparcie otrzymuje sie od bliskich osób ,my sie nie znamy ,ale to ze o nas myslałyscie bardzo wiele dla mnie znaczy i jeszcze raz wam serdecznie dziękuje.

Sylwia strasznie sie ciesze ze jestescie juz razem w domku.
Moja mala ma 2 tyg i zjada od 50-90ml mleka ale przewaznie jest to jakies 60-70 wiec mysle ze twoj skarb je odpowiednia ilosci. POzatym tak jak moja mala twoj dzielny chlopak dostawal mleczko przez dlugi czas przez rurke wiec tez sie musi nauczyc jesc z butli. Ja mala karmie na zadanie jak jest glodna to je jak zje za duzo to uleje. Dzieci najlepiej wiedza ile potrzebuja.

Kaja czy Ty coś jeszcze łykasz apropos blizny i gojenia?
Nie już nic nie biore - zagojona jestem na tip top... nic nie boli już dawno.

I nie tylko ran fizycznych jak zapewne wiesz:-)Dlatego moja wspaniala polozna nafaszerowala nas-cala trojke-zaraz po porodzie arnika...Ale jednak jakos to jedno miejsce nie chce sie goic....reszta super sie zagoila,sladu nie ma....
Ale chyba zadzwonie do niej i podpytam co by jeszcze poradzila.....

Może faktycznie coś ci źle zszyli w jednym mijescu. Ja stosowałam oprocz granulek maść arnikową ale w inne miejsca tam do środka to nie wiem... ;-)
A arnike to ja pod niebiosa... ona Michała tez uratowała wiele lat temu.

Matko jak mi się spać chce... :tak: Mały wreszcie śpi jak kamień - smoczek wypluł... :-Dciekawe na dłuższą metę jak to będzie.

Sylwia strasznie sie ciesze ze jestescie juz razem w domku.
Moja mala ma 2 tyg i zjada od 50-90ml mleka ale przewaznie jest to jakies 60-70 wiec mysle ze twoj skarb je odpowiednia ilosci. POzatym tak jak moja mala twoj dzielny chlopak dostawal mleczko przez dlugi czas przez rurke wiec tez sie musi nauczyc jesc z butli. Ja mala karmie na zadanie jak jest glodna to je jak zje za duzo to uleje. Dzieci najlepiej wiedza ile potrzebuja.

Sel u nas podobnie,Alex zjada od 40 do 90,z tym ze mi maly nie ulewa a bekanie jest tylko raz na jakis czas. I tez karmie na zadanie pomimo,ze butla,jak policze dzienna norme jaka powinien zjesc to i tak jest roche mniej niz podaja na opakowaniu mleka,ale przybiera pieknie i dobrze wyglada wiec sie nie martwie.

Może faktycznie coś ci źle zszyli w jednym mijescu. Ja stosowałam oprocz granulek maść arnikową ale w inne miejsca tam do środka to nie wiem... ;-)
A arnike to ja pod niebiosa... ona Michała tez uratowała wiele lat temu.

.

Mam nadzieje,ze nam tez pomoze...po tym wszystkim...A najbardziej licze na to,ze pomaga Alexowi...

EMILCIA ojaaaaaaa kurcze ja bym się bała saej twarzy a co dopiero że to gwałciciel:szok:uwarzaj tam na siebie:sorry2:ps.no Alanek miał już goscinke w niedziele i kurcze sobie mysle że musze sobie coś fajnego ubrać i takim to sposobem w ani jedne nie wejde tylko w takie które były mi za duze a mam ich aż 2 pary i do tego to są 3/4 i kurcze i tak ledwo dopinam się w pasie no nie załamka:baffled:chyba zaczne dodatkowo brzuszki robić i kurcze moje bioderka i uda sobie te pokochały tłuszczyk:baffled:
patrysia no ładnie to sypiać z dwoma facetami naraz?;-):cool2:
:-Dkomu lepiej no nie:cool2:

Ech no to ide skrobać te ziemniaki a nie chce mi się no ale czuje że niedługo syncio będzie chciał cyca co trzeba isć zabrać się za nie:tak:

reklama
Do góry