reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja caly czas. sledze co tam u Asi, ciekawe czy urodzi jeszcze dzisiaj .
Dziewczyny padam mala dzisiaj nie spala ale mnie wykaczyla teraz to ja sie musze meczyc zeby nie zasnela przynajmniej do 20 zobaczymy ktora z nas wczesniej padnie m jeszcze nie ma wiec nie mam aparatu i jeste zla bo chce zdiecia juz zrobic i sie pochwalic.

reklama
To się kobitki zmówiły dzisiaj, teraz jeszcze Anulka z bliźniakami w szpitalu:tak: to się nam worek przed świętami rozwiązał.;-);-);-)

Mówiłam, że przed świętami jeszcze nam się dzieci wyklują - oprócz Mikołaja będa bliźniaczki Anulki:-D ale super!!!!

Jejku zaraz mój chłop wraca - niech ktos mi wyśle smsa jak ASIAX urodzi, bo ja lece sie mężem nacieszyć-normalnie to bym siedziała i czekała, aż będzie news, ale tydzien mojego nie miałam to jestem na maksa wytęskniona:rofl2:

Trzymam kciuki za Anulkę i Asiax oby dziewczyny były dzielne :tak:
Oj widzę, że zaczynamy już ze zdwojona siłą rozpakowywanie. Niby się po wizycie u Gin uspokoiłam trochę ale jak teraz Was czytam to mnie ciarki przechodzą.:sorry::eek:

Asiax-trzymam za ciebie kicuki za was!!

witajcie;)

a u mnie neta wcielo przez ten snieg...:(:(

a tak u mnie to dobrze sie czuje...ale wczoraj w nocy czyli z srody na czwartek mailam az 2 skurcze...i to takie Mocne:szok: a dzisaj juz spoko jest nic nie ma Boje sie zebym w swieta nie urodzila.....:( bo ja niecche....:crazy: cche miec dziecko ze stycznia...ehehe

dziewczyny,no i nasze bliźniaczki na porodówce!!!

ups,andzia76 była pierwsza
ups,ups,to macy była pierwsza...tyle,że na poprzedniej stronie :)
Ważne, że wszystkie podekscytowane.:-) Anetrix, czy zmieniliście drugir imię małej na Maja. Wydawało mi się, że tam Wiktoria było?

:-) Anetrix, czy zmieniliście drugir imię małej na Maja. Wydawało mi się, że tam Wiktoria było?

tak macy,zmieniliśmy...pod wpływem mojej teściowej bo ona mi spokoju dać nie chciała,że nie daje się drugiemu dziecku takiego samego imienia bo któreś się źle chowa...ja nie wierzę w takie bzdury ale zmieniliśmy bo po co ma się doszukiwać przyczyny czegokolwiek w głupim przesądzie? a pewnie nie mogłabym znieśc ciągłego marudzenia : to wszystko dlatego,że....

Już mnie zaczęlo puszczać a tu następna wiadomość :-) anulkę pewnie z rana pokroją jak nic ;-);-)
agagsm - ja ci wysle sms - bo ja chcę się nauczyć w tej bramce stać :-D (jezu jak mi się mhyli z wrażenia hiihihih)
macy - spisalam obydwa twe numery więc jakby co jestem gotowa :-D
malga - nie ma mowy, na dziś rodzenia dość... ;-)3 dzieci czeka w kolejce, ;-)

reklama
Ja caly czas. sledze co tam u Asi, ciekawe czy urodzi jeszcze dzisiaj .
Dziewczyny padam mala dzisiaj nie spala ale mnie wykaczyla teraz to ja sie musze meczyc zeby nie zasnela przynajmniej do 20 zobaczymy ktora z nas wczesniej padnie m jeszcze nie ma wiec nie mam aparatu i jeste zla bo chce zdiecia juz zrobic i sie pochwalic.
a moja spała w aucie i jak się obudziła to diabełek a nie dziecko :cool:
ale jakoś jej przeszło mam nadzieje że zaśnie dziś ładnie :tak:
Hej kobietki ja już po wizycie:-) Wszystko oki żadnych badań już robić nie muszę bo wszystkie już mam i są oki:happy: Gin powiedziała że do stycznia powinnam wytrzymać bo szyjka jest długa i pozamykana:happy: Do szpitala mam się stawić jakby zaczęły się jakieś plamienia, bóle lub gdyby odeszły mi wody. A jak nie to na kolejna wizyte do gin 8 stycznia czyli przed samym porodem jak wytrzymam:-)

Nie dam rady Was nadrobic troszkę mnie nie było od południa a tu tyleee stron :szok::szok::szok:
ale postaram się byc na bieżąco choc musze Wam się przyznac że wreszcie wrócił mi chłOp po 3 tyg. delegacji :rofl2::-D:-D Hehehe..

POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE:-)
fajnie ze wszystko ok :tak:idz się nacieszyć chłopem a nie na BB ;-):-D

Do góry