reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ale się dzieje :tak::-D:-D:-D
Mama się smieje, że zaraz i ja zacznę rodzić :tak:
Taki leniuszek ze mnie był, a od dwóch dni robię i robię i robię :-D
Nawet obiad sama zrobiłam (w sensie ziemniaki naobierałam - nie lubie tego i zawsze kogos zaganialam :-p)
A jak się robi, tzn, że poród blisko...
Ale noc dziś będzie!! :-D
Trzymam kciuki za naszą trójeczkę!! Weekend pełen niespodzianek będzie... A jakie święta cudowne czekają Dziewczyny.. :tak::-D

Idę do wanienki i chyba spać... Tylko jak tu zasnąć jak tyle się dzieje? :-p:tak:

A jak się grzecznie rano pytałam kto dzisiaj rodzi to mi nikt nie odpowiedział:-D
To teraz będzie alfabetycznie? Najpierw te co mają na A:-D

Gosiak -ja nie pozwolilam mojej dzisiaj spac , bo jak ona spi popoludniu to puzniej taczy do 12 w nocy by taczyla a ja bym chciala troche czasu dla siebie licze tylko na to ze za 2 godzinki sie nie obudzi i nie bedzie taczyc.

Witam
No prosze, zostawic was na caly dzien i dwa porody na raz:szok:
Trzymam kciukasy za dziewczyny:-)
Ja dzis caly dzien na zakupach, kupilam komplet do kapieli dla malego i reszte rzeczy do wykonczenia remontu. Nie mam juz sily:no: ale mamy zamiar do niedzieli posprzatac:sorry:
Uciekam wiec zabierac sie za robote i oczywiscie na bierzaco bede sledzic co u dziewczyn:tak:
Milego wieczoru:-)

A jak się grzecznie rano pytałam kto dzisiaj rodzi to mi nikt nie odpowiedział:-D
To teraz będzie alfabetycznie? Najpierw te co mają na A:-D

nie ma mowy, ja się nie zgadzam, protestuje i nie ide dziś rodzić:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:będziemy zapałki ciągnąć:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

----------------------------------
widzisz, anetrix też sie na to nie zzgadza:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry