reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Ciesz się tym łóżeczkiem, ja dopiero jak wrócę z dzidzi :-)będę miała złożone:tak:
Yola normalnie jak je złożyliśmy to oczu nie mogę teraz oderwać hehe - połowa kobitek ma juz łóżka poskładane, pościele prawie ubierają, a ja wciąż 4 gołe ściany, więc już w kompleksy popadłam, że jakaś nienormalna jestem, że jeszcze łóżeczka nie mam i dziś kupiliśmy:-) mała rzecz a cieszy...

A ty czemu dopiero po porodzie? My wózio zamawiamy po porodzie, tylko fotelik mamy na odebranie dzidzi ze szpitala:happy:

reklama
Witam dziewczyny jeszcze poniedziałkowo.
Ale się naczytałam!!! Matko, co za produkcja, a mnie tu w zasadzie od środy nie było.

Patrysia wszystkiego najlepszego!

Jutro się odezwę, bo dziś już mam taki humor skopany, że nic tylko ryczeć mi się chce. :-:)-:)-(To chyba już ze zmęczenia.

witam wieczornie
ja dopiero teraz doszlam troszke do siebie
od poludnia dostalam mocnych boli jak na okres
nawet lezec nie moglam:-( do tego mala sie strasznie
wierci ciagle i to bardzo nisko ja czuje...na dodatek slabo
mi i niedobrze... jutro zadzwonie do lekarza:-:)-(

Witam Was kobietki wieczorową porą :-)
Padam dopiero teraz udało mi się zajrzeć co tu u Was słychać..
Dziś miałam ciężki dzień chyba przez tą pogodę tak źle się czułam, głowa to myślałam że mi pęknie ale na szczęście już przeszło :sorry:Właśnie wstawiłam pierwsze ciuszki do prania mojego maleństwa jutro będzie reszta. Dopiero jedna a tu jeszcze 3 pralki będą:confused2: Przeraża mnie tylko to prasowanie:eek::sorry: Ale dla maleństwa wszystko:-)

Gratuluję udanych Wizyt oczywiście jeszcze troszkę i będziemy tulić nasze skarby.:wink::yes:

Witamwieczornie i juz mowie dobranoc , mala spi i ja sie klada jakas zmeczona jestem i krocze mnie boli , tak mala naciska glowa w dol , a ja nie chce jeszcze rodzic.Odezwe sie jutro .

Patrysiu... Sto lat! Sto lat! Niech zyje, zyje nam... buziak!!!

U nas ciezko, odliczamy dni do przeprowadzki, mąż zaharowuje sie na śmierc by zdazyc do soboty..., bo juz nie wytrzymamy z tesciami dłuzej:-( Ja juz jestem na skraju załamania!!!
Prosze, trzymajcie kciuki, zeby nam gaz, prąd i ogrzewanie puscili w piatek, bo bez tego ani rusz!!!:zawstydzona/y:

jutro musze isc na wizyte, jak tylko znajde kogos do opieki nad Paulinka... mam stresa, bo ostatnio kiepsko sie czuje:zawstydzona/y:mam złe przeczucie...
W 1 ciazy w tym czasie wylądowałam na patologii... oby historia sie nie powtórzyła!

Trzymam kciuki bo wiem co to znaczy czakac...:-)

Ja mam dzis jakis felerny dzien, nie dosyc ze w urzedzie wkurzyli to jeszcze krecilam sie T pod nogami i wlazlam na gwozdz. Nic mi sie nie stalo ale on sie wystraszyl i mnie pogonil:-(
Lepiej sie pozegnam bo nastroju brak
Dobranoc:tak:

Zrobiłam ciasto na pierniczki migdałowe tak z pół kg mąki na spróbkę bo to z tej bajecznej strony www - siedzi w lodówce zaraz będę piekła. :-)
Sufit w sypialni się maluje a w zasadzie M go maluje :-D
Klara - tobie gratulacje na nową fryzurkę - kochana pierniki są, fryzurka jest, wszystko gotowe.... teraz do 17 grudnia tylko ...... ale fajnie ;-)
No widzę, że idziecie do przodu z remontem, ja mam termin cc na 23 grudnia,a zostało mi 16 dni :-) i dzięki za gratulację fryzurki, zaraz mi lepiej.....fajnie tak coś ze sobą zrobić!
Pieniczki mam już racja- wstawiam fotkę- mniam :-) Mam nadzieję, że Twoje będą pyszne...
Moje są cieniutkie, ale te na święta polukrowane, a pozostałe cieniutkie i podobne do tych szwedzkich z ikei...
45126b875c06338a.html

0bf29fce450e185am.jpg

596956789b74227am.jpg

I mamy już bigos - :) pierogi ruskie i uszka z grzybami zamrożone.

Gosia k23 miłego gotowania, nam szatkownica ciacha kapustę, taka przystawka do maszynki do mięsa...
a wracając do porodu, no to z tego co mówi dr to masz jeszcze trochę czasu i wigilię spokojnie zjesz:tak:

Ostatnia edycja:
witam Kobitki;-);-)
ja sobie leze w lozeczku... zmeczona jestem jakas:-(
bylam z dziadkami w Auchanie i Tesco...masakra ludzi jak mrowek
kazdy sie pcha i nie widzi ze idzie kobieta z wielkim brzuchem:confused2:
dwa razy by wozek we mnie wjechal a nawet przepraszam nie uslyszalam...ehnhh:confused2:
malutka juz mi chodzic nie daje dziadek sie smieje ze chodze jak pingwin z bolu

czuje sie jak zabi:sorry:spac juz wsumie wogle nie moge
teraz zrobie jakies sniadanko i za sprzatanie sie biore bo pozniej duzoooo nauki mam
Patrysiu wszystkiego naj najlepszego:-)100 latek i duzo zdrowka

witam wieczornie
ja dopiero teraz doszlam troszke do siebie
od poludnia dostalam mocnych boli jak na okres
nawet lezec nie moglam:-( do tego mala sie strasznie
wierci ciagle i to bardzo nisko ja czuje...na dodatek slabo
mi i niedobrze... jutro zadzwonie do lekarza:-:)-(

Sandra wkleiłam trzy twoje posty, bo tak coś kojarzyłam, że ty szalejesz....wczoraj latałaś po sklepach, dzis sprzątałaś, a z tego co doczytałam w twoich postach, to szyjka ci się skróciła - nie ma się co dziwić, że sie źle czujesz, jak się przeforsowujesz - więcej odpoczynku, mniej wysiłku i nie będzie tylu zmartwień :tak:

reklama
Dziewczynki i ja Wam spokojnej nocy, bez bóli życzę :)
ale agagsm przyłapałaś na szaleństwie naszą sandrę
Sandra daj znać po wizycie czy też telefonie do gin.
agagsm... super z autem i fajnie, że wg OM już tak zaawansowaną ciążę masz!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry