reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ciesz się tym łóżeczkiem, ja dopiero jak wrócę z dzidzi :-)będę miała złożone:tak:
Yola normalnie jak je złożyliśmy to oczu nie mogę teraz oderwać hehe - połowa kobitek ma juz łóżka poskładane, pościele prawie ubierają, a ja wciąż 4 gołe ściany, więc już w kompleksy popadłam, że jakaś nienormalna jestem, że jeszcze łóżeczka nie mam i dziś kupiliśmy:-) mała rzecz a cieszy...

A ty czemu dopiero po porodzie? My wózio zamawiamy po porodzie, tylko fotelik mamy na odebranie dzidzi ze szpitala:happy:

reklama
Witam dziewczyny jeszcze poniedziałkowo.
Ale się naczytałam!!! Matko, co za produkcja, a mnie tu w zasadzie od środy nie było.

Patrysia wszystkiego najlepszego!

Jutro się odezwę, bo dziś już mam taki humor skopany, że nic tylko ryczeć mi się chce. :-:)-:)-(To chyba już ze zmęczenia.

witam wieczornie
ja dopiero teraz doszlam troszke do siebie
od poludnia dostalam mocnych boli jak na okres
nawet lezec nie moglam:-( do tego mala sie strasznie
wierci ciagle i to bardzo nisko ja czuje...na dodatek slabo
mi i niedobrze... jutro zadzwonie do lekarza:-:)-(

Witam Was kobietki wieczorową porą :-)
Padam dopiero teraz udało mi się zajrzeć co tu u Was słychać..
Dziś miałam ciężki dzień chyba przez tą pogodę tak źle się czułam, głowa to myślałam że mi pęknie ale na szczęście już przeszło :sorry:Właśnie wstawiłam pierwsze ciuszki do prania mojego maleństwa jutro będzie reszta. Dopiero jedna a tu jeszcze 3 pralki będą:confused2: Przeraża mnie tylko to prasowanie:eek::sorry: Ale dla maleństwa wszystko:-)

Gratuluję udanych Wizyt oczywiście jeszcze troszkę i będziemy tulić nasze skarby.:wink::yes:

Witamwieczornie i juz mowie dobranoc , mala spi i ja sie klada jakas zmeczona jestem i krocze mnie boli , tak mala naciska glowa w dol , a ja nie chce jeszcze rodzic.Odezwe sie jutro .

Patrysiu... Sto lat! Sto lat! Niech zyje, zyje nam... buziak!!!

U nas ciezko, odliczamy dni do przeprowadzki, mąż zaharowuje sie na śmierc by zdazyc do soboty..., bo juz nie wytrzymamy z tesciami dłuzej:-( Ja juz jestem na skraju załamania!!!
Prosze, trzymajcie kciuki, zeby nam gaz, prąd i ogrzewanie puscili w piatek, bo bez tego ani rusz!!!:zawstydzona/y:

jutro musze isc na wizyte, jak tylko znajde kogos do opieki nad Paulinka... mam stresa, bo ostatnio kiepsko sie czuje:zawstydzona/y:mam złe przeczucie...
W 1 ciazy w tym czasie wylądowałam na patologii... oby historia sie nie powtórzyła!

Trzymam kciuki bo wiem co to znaczy czakac...:-)

Ja mam dzis jakis felerny dzien, nie dosyc ze w urzedzie wkurzyli to jeszcze krecilam sie T pod nogami i wlazlam na gwozdz. Nic mi sie nie stalo ale on sie wystraszyl i mnie pogonil:-(
Lepiej sie pozegnam bo nastroju brak
Dobranoc:tak:

Zrobiłam ciasto na pierniczki migdałowe tak z pół kg mąki na spróbkę bo to z tej bajecznej strony www - siedzi w lodówce zaraz będę piekła. :-)
Sufit w sypialni się maluje a w zasadzie M go maluje :-D
Klara - tobie gratulacje na nową fryzurkę - kochana pierniki są, fryzurka jest, wszystko gotowe.... teraz do 17 grudnia tylko ...... ale fajnie ;-)
No widzę, że idziecie do przodu z remontem, ja mam termin cc na 23 grudnia,a zostało mi 16 dni :-) i dzięki za gratulację fryzurki, zaraz mi lepiej.....fajnie tak coś ze sobą zrobić!
Pieniczki mam już racja- wstawiam fotkę- mniam :-) Mam nadzieję, że Twoje będą pyszne...
Moje są cieniutkie, ale te na święta polukrowane, a pozostałe cieniutkie i podobne do tych szwedzkich z ikei...
45126b875c06338a.html

0bf29fce450e185am.jpg

596956789b74227am.jpg

I mamy już bigos - :) pierogi ruskie i uszka z grzybami zamrożone.

Gosia k23 miłego gotowania, nam szatkownica ciacha kapustę, taka przystawka do maszynki do mięsa...
a wracając do porodu, no to z tego co mówi dr to masz jeszcze trochę czasu i wigilię spokojnie zjesz:tak:

Ostatnia edycja:
witam Kobitki;-);-)
ja sobie leze w lozeczku... zmeczona jestem jakas:-(
bylam z dziadkami w Auchanie i Tesco...masakra ludzi jak mrowek
kazdy sie pcha i nie widzi ze idzie kobieta z wielkim brzuchem:confused2:
dwa razy by wozek we mnie wjechal a nawet przepraszam nie uslyszalam...ehnhh:confused2:
malutka juz mi chodzic nie daje dziadek sie smieje ze chodze jak pingwin z bolu

czuje sie jak zabi:sorry:spac juz wsumie wogle nie moge
teraz zrobie jakies sniadanko i za sprzatanie sie biore bo pozniej duzoooo nauki mam
Patrysiu wszystkiego naj najlepszego:-)100 latek i duzo zdrowka

witam wieczornie
ja dopiero teraz doszlam troszke do siebie
od poludnia dostalam mocnych boli jak na okres
nawet lezec nie moglam:-( do tego mala sie strasznie
wierci ciagle i to bardzo nisko ja czuje...na dodatek slabo
mi i niedobrze... jutro zadzwonie do lekarza:-:)-(

Sandra wkleiłam trzy twoje posty, bo tak coś kojarzyłam, że ty szalejesz....wczoraj latałaś po sklepach, dzis sprzątałaś, a z tego co doczytałam w twoich postach, to szyjka ci się skróciła - nie ma się co dziwić, że sie źle czujesz, jak się przeforsowujesz - więcej odpoczynku, mniej wysiłku i nie będzie tylu zmartwień :tak:

reklama
Dziewczynki i ja Wam spokojnej nocy, bez bóli życzę :)
ale agagsm przyłapałaś na szaleństwie naszą sandrę
Sandra daj znać po wizycie czy też telefonie do gin.
agagsm... super z autem i fajnie, że wg OM już tak zaawansowaną ciążę masz!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry