reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

sandraqja urodzilam moje pierwsze dzieciatko -synka wazyl 4,070kg i 60cm napewno dasz rade nawet jak by dzidzi twoje mialo 4kg
Patrysiana sygnaturce to twoje aktualne foto?????jaka ładniusia piłeczka;-)super
Co do wynajmu sali poporodowej to my z mezem zamierzamy wynajac tylko u nas w bydgoszczy to koszt 150zl za caly pobyt bez wzgledu na długosc...
my dzis w goscinie u kuzynki meza i jej meza i slodkiel 6miesiecznej corci,ostatnio mam czesty kontakt z niemowletami i powiem wam ze to bardzo dobrze mi sluzy bo przestaje bac sie trudow porodu tylko mysle o mojej malej niuni ze juz niedlugo to ja bedziemy sciskac w ramionach,a moj synus nic nie jest zazdrosny ze ja lub maz trzymamy dzidzie na rekach tylko on chce dzidzie tulic na raczkach i ladnie sie nia zajmuje,widac ze jestgotowy na rodzenstwo i bardzo go potrzebuje...

reklama
Witam ogladajac Mam talent w miedzyczasie :)

Dzisiaj w sklepie (rossmanie) spotkala mnie mila niespodzianka, stalismy z mezem w mega kolejce bo jakies promocje byly i pelno ludzi, no i podchodzi do mnie jedna z ekspedientek i mowi: pani ma u nas pierszenstwo, zapraszam do innej kasy i poza kolejka zostalam obsluzona - no w szoku bylam! Po raz pierwszy w czasie calej ciazy nie musialam stac w kolejce!
o ja Ewcia82 w końcu ktoś jeszcze z Koszalina!:-Dchodzisz do Hanii do szkoły rodzenia? bo kojarzę że są jakieś Ewy chyba:tak:
a w którym to rossmanie? pójdę wypróbować:cool2:mnie się to jeszcze absolutnie nigdzie nie zdarzyło:sorry:

Witajcie!
jak pisałam wczoraj byłam na wizycie i dobrych wieści to ja nie mam gdyż zapisuję sie do grona ''skracających szyjek'':-(A mianowicie na początku miałam 3/0,potem gin wpisał2/0 ale jeszcze wtedy nic nie mówił ale wczoraj to już sam sie chyba trochę zaskoczył bo powiedział że mam leżeć bo szyjka mi się skraca wpisał 1/1/0 i kazał mi brać no-spę 3 razy dziennie i pokazać się przed świętami.
Tak więc wizyta 22 grudnia i wtedy zobaczymy co z tą szyjką a i na + mam już 12 kg

A z miłych wiadomości to wczoraj jeszcze pojechaliśmy i kupiliśmy cała wyprawkę został nam jeszcze do kupienia kombinezon,ceratka pod prześcieradło,karuzelę i jakieś drobiazgi jestem prze szczęśliwa że już wszystko mam a zarazem taka spokojna.:-D
Jak zrobię zdjęcia to wstawię na odpowiedni wątek.
będzie dobrze leż i odpoczywaj i nie szalej w sklepach ;-):tak:

Cześć Dziewczyny:-)
Witam się weekendowo, byłam dzisiaj na zorganizowanym polskim mikołaju i byłam w szoku bo mój nietykalski syn usiadł mikołajowi na kolana:tak: A jutro jadę na kinder party a wcześniej odbieram wózek:-)
Zaraz Mam Talent, komu kibicujecie, bo my jesteśmy za "patenciarzem". Miłego wieczoru:tak:
oj ja go nie lubię :rofl2:

Dzisiaj w sklepie (rossmanie) spotkala mnie mila niespodzianka, stalismy z mezem w mega kolejce bo jakies promocje byly i pelno ludzi, no i podchodzi do mnie jedna z ekspedientek i mowi: pani ma u nas pierszenstwo, zapraszam do innej kasy i poza kolejka zostalam obsluzona - no w szoku bylam! Po raz pierwszy w czasie calej ciazy nie musialam stac w kolejce!

Poza tym wczoraj pojawil mi sie pierwszy rozstep! Tak sie cieszylam, ze nie mam rozstepow a tu pojawia sie taki jeden nad pepkiem pod koniec ciazy..Teraz smaruje sie i szczypie po brzuchu jak glupia bo boje sie, ze jakies inne mi jeszcze wyskocza...
no proszę są i fajne sklepy :-D

a mnie dziś wszystko swędzi :cool: nie wiem czy nie od bluzki bo mam pierwszy raz na sobie brrrr :sorry:

Dziewczyny!
Help! Jak sie robi zupke mleczna z platkow owsianych??

Nigdy nie gotowalam, bo gotowala mi babcia, a teraz mi sie zachcialo:zawstydzona/y:
na gotujące się mleko rzucasz płatki i jak pisze na nich że gotować tyle i tyle to gotujesz lub jak pisze że nie gotować to zostawiasz pod przykryciem aż zmiękną :tak:

ja to w mleko wrzucam i do mikrofali z rodzynkami i bakaliami :sorry:;-)

o ja Ewcia82 w końcu ktoś jeszcze z Koszalina!:-Dchodzisz do Hanii do szkoły rodzenia? bo kojarzę że są jakieś Ewy chyba:tak:
a w którym to rossmanie? pójdę wypróbować:cool2:mnie się to jeszcze absolutnie nigdzie nie zdarzyło:sorry:

Chodze do Hanki, sporadycznie ale chodze :) No nie mow, ze ty tez! Z fotki cos nie kojarze, a imion dziewczyn ze szkoly rodzenia to juz w ogole :zawstydzona/y: No ale w takim razie wypadaloby sie w poniedzialek oficjalnie zapoznac :)

Rossman ten nowo otwarty w Emce :)

Poza tym wczoraj pojawil mi sie pierwszy rozstep! Tak sie cieszylam, ze nie mam rozstepow a tu pojawia sie taki jeden nad pepkiem pod koniec ciazy..Teraz smaruje sie i szczypie po brzuchu jak glupia bo boje sie, ze jakies inne mi jeszcze wyskocza...

Ewcia no widzisz jaki Cie zaszczyt kopnął pod koniec ciazy, szkoda ze tak pozno, ale milo ze ekspedientka taka przytomna.
A co do rozstepow polecam smarowanie parafiną ciekłą, a odradzam szczypanie, chyba ze chcesz sobie wywołac skurcze macicy:)

a ja bardzo egoistycznie:-D:-D:-D
jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! mój ukochany, najwspanialszy akordeon wygrał!!!!!!!!!!! wreszcie ktoś publicznie, na wielką skalę, pokazał możliwości tego wspaniałego instrumentu!!!!! :-):-):-):-)
normalnie gdybym w ciąży nie była to wypiłabym za zdrowie Marcina Wyrostka!!!

Golanda - dzieki za porade! Kremy na rozstepy stosuje od poczatku ale o parafinie pierwsze slysze wiec wyprobuje :)

Wyrostek sympatyczny facet, tez uwazam, ze mu sie nalezalo :))

Ale mi się udało, jestem pierwsza, nie śpię od 3, Mikołaj w ciągu godziny miał 4 razy czkawkę , a ja nie mogę przez niego spać. Pranko się uprało, prasowanko zrobione i chyba w końcu nadrobię zaległości z BB.

I ja sie witam porannie:-)
Ja jak spie co noc mje 8 godzin to budze sie punktualnie po 8 godzinach.
Jak mam niedosyt snu z jakiejs nocy, to kolejnej dospie te jedna czy dwie godziny.
Mi na szczescie ruchy dzidzi w nocy nie przeszkadzja, wrecz bym powiedziala, ze mnie kolysza do snu. Nie budze sie w nocy jak mi sie synek rusza. Moj G. tylko mowil, ze podczas snu, podskakuje czasem z brzuchem heh.Tak to wstaje tylko przez siusiu.

Gosia dzieki za przepis na platki. Wlasnie na moich przepisu zadnego nie ma. Jest tylko napisane, ze gotowe do dodania do mleka, jogurtu, zupy i gdzie sie tam jeszcze chce. Wlosi chyba nie sa fanami zupki mlecznej na platkach owsianych, bo te platki i tak wyszperalam w dziale ze zdrowa zywnoscia echhh

reklama
Do góry