Kaja_10
Fanka BB :)
Matko kochana, czy któraś ma włączone tvn24?
Czytajcie
Położne nie wierzyły, że rodzi. Dziecko wypadło - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 27.11.2009
Położne nie wierzyły, że rodzi, dziecko miało pękniecie czaszki i uszkodzenie mózgu, bo uderzyło o podłogę

Joasia ja miałam OM 19 kwietnia. Teraz patrze, jakie to dni tygodnia te 18-20 stycznia. Może będziemy miały te CC podobnie ;-)
A spojrzałam jeszcze na twój suwaczek - masz tydzień przede mną, zmieniałaś wg USG? Czy po prostu inne cykle i tak ustawiło się.
Czytajcie
Położne nie wierzyły, że rodzi. Dziecko wypadło - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 27.11.2009
Położne nie wierzyły, że rodzi, dziecko miało pękniecie czaszki i uszkodzenie mózgu, bo uderzyło o podłogę

Kaja Lekarz powiedział, że teoretycznie z miesiączki to 25.01 co mnie bardzo zaskoczyło, bo zupełnie inaczej niż u mojej gin, no ale trzymam sie jego wersji skoro będzie mi robił cc, z USG wychodzi 23.01 chciał robić 15.01 ale to piątek i wtedy wyszłabym w niedzielę przed południem a on chce mnie zobaczyć przed wypisem a w week tylko lekarz dyżurujący. Anestezjolog powiedział żebym zadzwoniła koło 11 jakbym się źle czuła to może rozetną wcześniej. Zobaczymy...A kiedy miałaś OM?Ogólnie powiedział, że od połowy grudnia mogę bezpiecznie rodzic, wcześniej muszę szukac ratunku gdzie indziej...
Dzwoniłam do mojej gin w sprawie tej szyjki i powiedziała, że ja "tak mam" dlatego nie widzi żadnego zagrożenia... tak jak napisała właśnie Kacha tu chyba nie chodzi o długość a o jej skracanie.
Joasia ja miałam OM 19 kwietnia. Teraz patrze, jakie to dni tygodnia te 18-20 stycznia. Może będziemy miały te CC podobnie ;-)
A spojrzałam jeszcze na twój suwaczek - masz tydzień przede mną, zmieniałaś wg USG? Czy po prostu inne cykle i tak ustawiło się.
Ostatnia edycja: