reklama
Anusia8309
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi podopowiedzi, ja troche pospalam i (odpukac)kregoslup mniej boli teraz niebawem wybieram sie na spacer z psem a potem jedziemy z synkiem w ramach rozrywki
do meza do pracy to taka najbezpieczniejsza teraz rozrywka jest dla mnie w tym tc hehe

sylwia100
Witajcie;-)
Matko kobitki jak mnie boli spojenie łonowe to szokkkkkkkkkkkkk
nie mogłam sie w nocy z boku na bok przewrócic

Napiszcie mi jak macie skurcze to gdzie je odczuwacie ? w podbrzuszu czy u góry brzuszka?bo mi z reguły bardziej u góry
leze i leze obijam sie jak zwierzeeeeeeeeeeeeeeee

Bardzo wierze w to ,ze dotrwam do 36 tygodnia nie ma innej opcji
w poniedziałek dzwonie do położnej sie umówic na spotkanie 
Matko kobitki jak mnie boli spojenie łonowe to szokkkkkkkkkkkkk
nie mogłam sie w nocy z boku na bok przewrócic

Napiszcie mi jak macie skurcze to gdzie je odczuwacie ? w podbrzuszu czy u góry brzuszka?bo mi z reguły bardziej u góry

Bardzo wierze w to ,ze dotrwam do 36 tygodnia nie ma innej opcji

P
patrysia*
Gość
Co do podania ręki kto pierwszy to u nas to robi M
ja jak mam swój humorek to niestety siedze obrażona i tyle co M przychodzi i się przytula itp.
M nie lubi sie kłócić(co się ciesze że i też u nas rzadko kiedy bardziej powie się swoje zdanie ale tak normalnie w dialogu bez kłótni itp.)dlatego woli odrazu załagodfzić sytuacje
bardziej to ja jestem wybuchowa ale M już niepatrzy na to hehe bo wie że ja sobie powiem co mi gra i wtedy siedze cicho no i dzieki temu się tak niekłócimy
gorzej gdyby M miasł taki charakterek jak ja wtedy by było gorzej bo pewnie dwóch byśmy sobie "szczekali"a to nie jest za dobre

Pumpkin
Dziękuję link ze słowniczkiem, czopu tam nie ma, ale znalazłam pare zwrotów wcześniej mi nie znanych, więc jak najbardziej przyda się! 
Joasia - Kuś, kuś tą rybką, lepsze to niż kuszenie pączusiami
Sama dzisiaj też rybkę zasunę, żeby nie było. Największego mam smaka na śledzie w śmietanie ale mogę sobie co najwyżej pomarzyć bo tutaj już od lat szukałam i niet....
Ale jak w maju polecę do PL to tylko śledzie będę jadła! Aż mi te śledzie uszami wyjdą!
9 miesiąc, to co chwila będzie coś bolało i skurcze przepowiadające też będą się coraz częściej pojawiać. Nie ma co siać paniki...
A'propos pampersów to tutaj różnica w cenie niewielka, kupiłam na próbę i te zwykłe i premium, nie wiem co je różni w środku bo nie chcę ich na razie otwierać... Dokupię jeszcze paczkę Huggisów (czy jakoś tak) i będę testować na Polci...

Joasia - Kuś, kuś tą rybką, lepsze to niż kuszenie pączusiami

9 miesiąc, to co chwila będzie coś bolało i skurcze przepowiadające też będą się coraz częściej pojawiać. Nie ma co siać paniki...
A'propos pampersów to tutaj różnica w cenie niewielka, kupiłam na próbę i te zwykłe i premium, nie wiem co je różni w środku bo nie chcę ich na razie otwierać... Dokupię jeszcze paczkę Huggisów (czy jakoś tak) i będę testować na Polci...
Ostatnia edycja:
A my szczekamy na siebie szczekamy i za chwile sie godzimy. Rozwodzimy sie dość często, ale codziennie też stwierdzam, że mam najcudowniejszego faceta przy boku!! Po każdej kłotni mówimy sobie, że nie będziemy się kłócic bez sensu i na drugi dzień znów się kłócimy i znów się rozwodzimy i znów się godzimy. Ale kurde nikt mnie tak nie zna jak on i ja nie znam drugiej takiej osoby, której mogłabym z pełnym zaufaniem oddać wszystko.
Dziewczyny co z Labambą ? Była aktywna praktycznie codziennie a teraz już chyba drugi albo i trzeci dzień nic. A co z Paulą ? Ma ktoś wieści ? Starszyła nas skurczami i czopem i teraz cisza.
Dziewczyny co z Labambą ? Była aktywna praktycznie codziennie a teraz już chyba drugi albo i trzeci dzień nic. A co z Paulą ? Ma ktoś wieści ? Starszyła nas skurczami i czopem i teraz cisza.
P
patrysia*
Gość
SYLWIA ja ci powiem jak to jest u mnie ok;-)tak jeśli chodzi o ból brzuszka to jak na @ tylko tak mocniej i z dołu brzuszka i niekiedy(najczęściej w nocy tak mam)aż po krzyże
twardnienie od dołu do góry
spojenie łonowe(nieśmiać się prosze bo ja sama nie wiem gdzie to jest dlatego napisze w inny sposób jak mnie boli)czyli mnie boli okolice pochwy taka obolała hmm jakbym miała duuuuże siniaki bolące tak że chodzisz i czujesz każdy ból tak i niekiedy mam tam w środku takie dziwne kolki
no i też mam dół brzuszka taki obolały że jak wstane to czuje tak wiecie jakbym kółka robiła intensywne przy ćwiczeniach i tak wtedy ma się zakwasy w pasie tak ja mam na dole brzuszka
no i teraz nie wiem dlaczego tak mam co głównie jest tego przyczyna
co musze poczekać do 30 listopada

Gosieekk
Cześć kobitki
Nie nadrobiłam Was, nie da się tego ogarnąć
Wizyta we wtorek, będzie USG i będzie zdjęcie
KTG moja ginka nie robi
dopiero na porodówce będę miała... Z położną kontaktu też nie mam z racji tej że mieszkam na wsi i jako takiej położnej nie ma. Jest ok 20km ode mnie i ma mój region. Zobaczymy się dopiero po porodzie i powrocie do domu
Powiedzcie czy idzie poznać że Maluń obrócił się już główką?? Z tymi waszymi szyjkami to przeboje macie. Od którego tygodnia ginka będzie kazała mi przychodzić co dwa tygodnie?? I ile miałyście USG bo moja mi powiedziała, że tylko 3 się robi plus to pierwsze na stwierdzenie ciąży
i teraz właśnie będzie 3 tzn. 4 ze stwierdzeniem a jeszcze dwa miechy do końca

Czesc Dziewczyny
Juz chyba kiedys pisalam na forum ale nie pamietam
Ja tez rodze w styczniu, a dokladnie termin mam na 21.I.2010
Jesli chodzi op usg to ja mam co 4 tygodnie na kazdej wizycie.
reklama
No i przed chwilą pisałam o trzech głebokich wdechach i herbatce z melisy na odstresowanie. I właśnie ją sobie zaparzyłam
Mój dziś wraca z delegacji i przed chwilą zadzwonił, że jutro jedzie na ryby, wrrr
.... cały tydzień go nie było, przyjażdża na dwa dni i z tego jeden znowu go nie będzie, wrr... 

Mój dziś wraca z delegacji i przed chwilą zadzwonił, że jutro jedzie na ryby, wrrr