jola.24
Fanka BB :)
Ello dzieczynki
Mialam napisac ze witam przy sniadanku ale zanim nadrobilam to wchlonelam sniadanko i kawka tylko zostala
Ja dzis sie tak wyspalam jak nigdy i dlatego chumor lepszy
choc brzuch boli ale nie tak bardzo jak wczoraj wiec mysle pozytywnie
paula3 to jak juz wypytasz, bede wdzieczna za podpowiedz co to moze byc:-)
ASIAXkurcze, uwazaj na siebie i odpoczywaj
a jak tylko bedziesz mogla to wskocz do nas i daj znac jak sie czujesz;-) bedzie dobrze, trzymaj sie kochana:-)
golanda no tak myslalam, wszyscy mi tak radza, wiesz normalnie to takie psy nie przebywaja w domu ale my go tak do siebie przyzwyczilismy a i sami sie od niego przyzwyczailismy ze teraz ciezko jest
Juz dawno mial sie przeprowadzic ale nie dajemy rady na razie nawet jak broi
ania98765 witaj w klubie, wczoraj tez mnie brzuch bolal caly dzien i dzis nadal boli, mniej troche ale boli
lilka29 twarda jestes
Ja wymieklam, tez sie dobrze czulam ale balam sie zeby sie nie zagalopowac, tylko ze ja mam prace stojaca nie wiem jak ty
sylwia100 powodzenia na wizycie:-)
Gosia_k23 no wlasnie mam to samo, dzis juz lepiej ale wczoraj masakra, szczegolnie jak sie zasiedzialam to przy wstawaniu nogi mi sie az uginaly a z samochodu ledwo sie wyczolgalam
Klara M no to wyglada na to ze bedziesz miala piekny prezent swiateczny:-) Ja zawsze chcialam do stycznia wytrzymac ale coraz czesciej mysle jakie piekne swieta z okruszkiem by byly
morka podobno to calkiem normalne ze przy koncowce niektore z nas traca na wadze;-) mniej do zrzucenia
Beti81 oczywiscie, ja wcale nie zamierzalam trzymac malego z dala od psa tylko chodzi o to ze moj to maly konik raczej jest a nie pies i troche rzy nim roboty, szczegolnie jak gubi siersc
Wiec nie wiem czy dam rade ale wyglada na to ze bede dawac bo cienko widze ta jego przprowadzke
Gosieekk Popieram
Ja tez stwierdzilam ze jak nie zdazymy to sie swiat nie zawali:-)
aga23 nie jestes sama, ja tez nic nie wiem o mojej szyjce bo tu tez nie badaja
Ale wierze ze jest dobrze i tego sie trzymam
Dziewczyny dzis bede pierwszy raz grochowke gotowala wiec trzymajcie kciuki zebym miala co na obiad jesc
Milego dzionka
Mialam napisac ze witam przy sniadanku ale zanim nadrobilam to wchlonelam sniadanko i kawka tylko zostala

Ja dzis sie tak wyspalam jak nigdy i dlatego chumor lepszy

paula3 to jak juz wypytasz, bede wdzieczna za podpowiedz co to moze byc:-)
ASIAXkurcze, uwazaj na siebie i odpoczywaj

golanda no tak myslalam, wszyscy mi tak radza, wiesz normalnie to takie psy nie przebywaja w domu ale my go tak do siebie przyzwyczilismy a i sami sie od niego przyzwyczailismy ze teraz ciezko jest

ania98765 witaj w klubie, wczoraj tez mnie brzuch bolal caly dzien i dzis nadal boli, mniej troche ale boli

lilka29 twarda jestes

sylwia100 powodzenia na wizycie:-)
Gosia_k23 no wlasnie mam to samo, dzis juz lepiej ale wczoraj masakra, szczegolnie jak sie zasiedzialam to przy wstawaniu nogi mi sie az uginaly a z samochodu ledwo sie wyczolgalam

Klara M no to wyglada na to ze bedziesz miala piekny prezent swiateczny:-) Ja zawsze chcialam do stycznia wytrzymac ale coraz czesciej mysle jakie piekne swieta z okruszkiem by byly

morka podobno to calkiem normalne ze przy koncowce niektore z nas traca na wadze;-) mniej do zrzucenia

Beti81 oczywiscie, ja wcale nie zamierzalam trzymac malego z dala od psa tylko chodzi o to ze moj to maly konik raczej jest a nie pies i troche rzy nim roboty, szczegolnie jak gubi siersc

Gosieekk Popieram

aga23 nie jestes sama, ja tez nic nie wiem o mojej szyjce bo tu tez nie badaja

Dziewczyny dzis bede pierwszy raz grochowke gotowala wiec trzymajcie kciuki zebym miala co na obiad jesc

Milego dzionka