reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ello dzieczynki
Mialam napisac ze witam przy sniadanku ale zanim nadrobilam to wchlonelam sniadanko i kawka tylko zostala:tak:
Ja dzis sie tak wyspalam jak nigdy i dlatego chumor lepszy:tak: choc brzuch boli ale nie tak bardzo jak wczoraj wiec mysle pozytywnie:tak:

paula3 to jak juz wypytasz, bede wdzieczna za podpowiedz co to moze byc:-)

ASIAXkurcze, uwazaj na siebie i odpoczywaj:tak: a jak tylko bedziesz mogla to wskocz do nas i daj znac jak sie czujesz;-) bedzie dobrze, trzymaj sie kochana:-)

golanda no tak myslalam, wszyscy mi tak radza, wiesz normalnie to takie psy nie przebywaja w domu ale my go tak do siebie przyzwyczilismy a i sami sie od niego przyzwyczailismy ze teraz ciezko jest:sorry: Juz dawno mial sie przeprowadzic ale nie dajemy rady na razie nawet jak broi:sorry:

ania98765 witaj w klubie, wczoraj tez mnie brzuch bolal caly dzien i dzis nadal boli, mniej troche ale boli:no:

lilka29 twarda jestes:szok: Ja wymieklam, tez sie dobrze czulam ale balam sie zeby sie nie zagalopowac, tylko ze ja mam prace stojaca nie wiem jak ty:tak:

sylwia100 powodzenia na wizycie:-)

Gosia_k23 no wlasnie mam to samo, dzis juz lepiej ale wczoraj masakra, szczegolnie jak sie zasiedzialam to przy wstawaniu nogi mi sie az uginaly a z samochodu ledwo sie wyczolgalam:no:

Klara M no to wyglada na to ze bedziesz miala piekny prezent swiateczny:-) Ja zawsze chcialam do stycznia wytrzymac ale coraz czesciej mysle jakie piekne swieta z okruszkiem by byly:tak:

morka podobno to calkiem normalne ze przy koncowce niektore z nas traca na wadze;-) mniej do zrzucenia:tak:

Beti81 oczywiscie, ja wcale nie zamierzalam trzymac malego z dala od psa tylko chodzi o to ze moj to maly konik raczej jest a nie pies i troche rzy nim roboty, szczegolnie jak gubi siersc:sorry: Wiec nie wiem czy dam rade ale wyglada na to ze bede dawac bo cienko widze ta jego przprowadzke:-D

Gosieekk Popieram:tak: Ja tez stwierdzilam ze jak nie zdazymy to sie swiat nie zawali:-)

aga23 nie jestes sama, ja tez nic nie wiem o mojej szyjce bo tu tez nie badaja:tak: Ale wierze ze jest dobrze i tego sie trzymam:tak:

Dziewczyny dzis bede pierwszy raz grochowke gotowala wiec trzymajcie kciuki zebym miala co na obiad jesc:-D
Milego dzionka

reklama
Lilka29no ja wlasnie nie wiem dokladnie jak to jest z tymn tygodniem dla tatusia. i czy np jesli urodzimy w grudniu to ten urlop tez tatusiowi przysluguje skoro to prawo wchodzi od 1 stycznia 2010r. musze sie kogos podpytac.moze zadzwonie do ksiegowosci u siebie w pracy ale oni nie sa zbytnio wiarygodni;-)

Mąż się pytał ksiegowej w pracy i podobno niewazne jest kiedy urodzisz, tyle ze urlop mozesz wybrac dopiero po 1 stycznia...

lilka29[/B] twarda jestes:szok: Ja wymieklam, tez sie dobrze czulam ale balam sie zeby sie nie zagalopowac, tylko ze ja mam prace stojaca nie wiem jak ty:tak:
Jola przy kompie siedze, na stojąco nie dałabym rady. Jeśli wymiękam to jadę do domu i ewentualnie pracuję z domu, także aż tak twarda nie jestem. Poza tym mam bardzo dobrą atmosferę w pracy.

Mąż się pytał ksiegowej w pracy i podobno niewazne jest kiedy urodzisz, tyle ze urlop mozesz wybrac dopiero po 1 stycznia...
A musi byc wybrany w czasie macierzynskiego czy moze byc wykorzystany jak nasz macierzynski sie skonczy - dla mnie taka opcja bylaby super, bo nasze młode do żłobka pojdzie od wrzesnia a macierzynski skonczy sie duzo wczesniej

Czyli na Zelaznej mam szanse spotkać się z agągsm i golandą ;-).

Dziś mam fazę na żółty ser - wyjadłam już wszystkie plastry...

Czyli na Zelaznej mam szanse spotkać się z agągsm i golandą ;-).

Dziś mam fazę na żółty ser - wyjadłam już wszystkie plastry...

a ktoś bedzie rodzil na czerniakowskiej????

ps. ja żółty ser pochłaniam od począku ciąży w zastraszających ilościach a do tego wszystkie możliwe serki topione i jogurty.ogólnie strasznie nabiałowa się zrobiłam:tak:

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja dziś odebrałam wyniki badań i na szczęście żadnej cukrzycy nie mam troszkę zła morfologia ale podobno nic strasznego.
Trzymam kciuki za babeczki ze skróconymi szyjkami(ODPOCZYWAĆ)i za dzisiejsze wizyty!

Do góry