reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Jak tam styczniowki ?? czujecie juz presje ?? czy jeszcze na luzach do tematu podchodzicie ?? bo u nas w Grudniu sie worek juz rozsypal !! ja sama jestem ciekawa czy zahacze o grudzien czy styczen :) szczerze mowiac wolalabym styczen /dla dobra malej/ ale bedzie co ma byc :)

pozdrawiam :)

ps facet na zdjeciu w waszej liscie jest niesamowicie podobny do mojego kumpla :)

reklama
szkoda :sorry: mogła chociaż powiadomić że sprzedała :cool:
Mogła, ale po co. Lepiej wystawić ciężarówkę do wiatru.
Tęsknie za pracą... :szok: czy to nie absurdalne.... :eek:

macy - w sumie dobrze, jak dzielnica nieciekawa to może kosz też byłby nieciekawy - znajdziesz inny ;-)
Kaja, absurdalne! Przyzwyczaisz się. A po macierzyńskim wracasz od razu do pracy?

Co do kosza - pewnie racja. Już upatrzyłam nowy.:-)

Jak tam styczniowki ?? czujecie juz presje ?? czy jeszcze na luzach do tematu podchodzicie ?? bo u nas w Grudniu sie worek juz rozsypal !! ja sama jestem ciekawa czy zahacze o grudzien czy styczen :) szczerze mowiac wolalabym styczen /dla dobra malej/ ale bedzie co ma byc :)

ps facet na zdjeciu w waszej liscie jest niesamowicie podobny do mojego kumpla :)
czujemy, czujemy.... ;-) nie możecie trochę przystopować :-D:-D

Kaja, absurdalne! Przyzwyczaisz się. A po macierzyńskim wracasz od razu do pracy?
Co do kosza - pewnie racja. Już upatrzyłam nowy.:-)
Mnie się macierzyński jak skończy to zaraz są wakacje :-D jak na nauczycielkę przystało będę je mieć wiec planuje wrócić we wrześniu.
Tak totalnie jeszcze szkoły nie zostawiłam, już się ciesze na dwa kolejne dni bo sobie chodzę do mojej grupy jaka trenuje. Tzn teraz moje trenowanie polega na tym, że siedzę a one ćwiczą :-D
No widzisz... już masz upatrzony nowy... ja też na kołyskę poluję... co sobie upatrze i aukcja się kończy to nową zauważam :-D:-D

czujemy, czujemy.... ;-) nie możecie trochę przystopować :-D:-D

przystopowac ?? no co ty !! dziewczyny juz o niczym innym nie mowia tylko o tym ze chca juz na porodowke !! zwlaszcza te z poczatku grudnia !!! mi jeszcze przyjdzie z miesiac poczekac ale jakos dam rade !! w koncu swieta pred nami ... przynajmniej kapuste z grzybami zjem bezkarnie :)

przystopowac ?? no co ty !! dziewczyny juz o niczym innym nie mowia tylko o tym ze chca juz na porodowke !! zwlaszcza te z poczatku grudnia !!! mi jeszcze przyjdzie z miesiac poczekac ale jakos dam rade !! w koncu swieta pred nami ... przynajmniej kapuste z grzybami zjem bezkarnie :)
w sumie zazdroszczę... a ty masz termin na koniec grudnia jak ja na koniec stycznia więc masz więcej czasu.
wiele dziewczyn tu ma podobnie na suwaczku jak ty - kto wie... może też będziesz styczniówką ;-)

Golanda Ty mnie nawet tak nie strasz hehe ja bardzo lubie swoje C ! i jakby mi do E urosły to chyba bym się zapłakała - noooo...ale mój M pewnie by skakał ze szczęścia - byłabym niczym Carmen Electra :-D:-D:-D wkońcu mógłby poszaleć na "chiszpanina" czy jak to się mówi :-D:-D:-D

a ja dzisiaj będe chyba miała koszmary w nocy fuuuuuuj - moi rodzice zamuwili u jakiegoś gospodarza pół świni żeby na święta szynki i takie tam porobić i mi teraz w kuchni leży takie pół świniaka jeszcze ciepłe i mama z tatą to kroja i ta krew...bleeeeee niecierpie takich widoków ! mi wystarczą do szczęścia piersi z kurczaka hahahaha :-D

Tysiolek moze do E Ci nie urosnie, ale kto wie:)
Pamietam jak bylam mała i moi rodzice kupowali swiniaka i dziadek zabijał a potem moi rodzice dziadek i babcia i jeszcze ciotka i wujek patroszyli, robili kaszanke, kiełbase i takie tam:( ble!
Pamietam takie swinskie gałki oczne w wiaderku :(

Witam Dziewczyny!
Ale żeście naprodukowały!
Ja właśnie wróciłam z USG i synuś zdrowy,waży 1589g czyli tak chyba normalnie chociaż szczerze myślałam że więcej będzie ważyć.Wyszło ze jestem w 30-31 tyg ciąży czyli termin zostaje koniec stycznia.
A i standardowo buzia zakryta rączkami ale jajka na wierzchu:-D

Justys moim zdaniem waga nie za duza, ale w normie i dzidzia przynajmniej nie bedzie ogromna!

golanda, Ty weź mnie nie strasz :szok: ja nawet o tym nie pomyślałam....
Każy kurs trwa dwa miesiące?

Dazka nie kazdy kurs tyle trwa ale wiekszosc:)
Ja mialam do wyboru czy raz w tyg w 2 mies czy 2 razy w tyg przez 2 mies i wybralam opcje nr 2 bo chodzilam od wrzesnia do listopada.

Cześć Dziewuszki! Wpadam na chwilę, ale za to z dobrymi wieściami! Wyniki super, anemia poszła sobie w dal, bakterii w moczu żadnych :szok: tylko poziom magnezu lekko obniżony. No i właśnie wróciłam od okulisty, żadnych przeciwwskazań do porodu sc :tak: tylko teraz po kropelkach do oczu wszystko wydaje mi się taaakieee jaaasneee. Lampy na ulicy wyglądają jak lampki świąteczne :-D Lecę coś zjeść, bo nasiedziałam się w poczekalni.

A, przypomniało mi się,ze pozbyłam się obrączki. Okazało się, że tak mi się już wrzyna w palec, że przez 2 dni usiłowałam ją zdjąć i nic. Nie pomagało moczenie w zimnej wodzie, ani mydło, ani olejek, ani nawet olej... Stawy się rozeszły i dupa. Ale w końcu wczoraj się udało, M zdjął ją przy użyciu swojej siły, myślałam, że go zjem. I mam zakaz zakładania jej. Ale i tak dziwne uczucie, taka pusta ta ręka :-)

Pasibrzuch super wiesci!

Witajcie dziewczynki
Przepraszam ale was nie nadrobie dzisiaj bo mialam ciezki dzien, normalnie mialam skurcze od rana przez jakies cztery godziny, juz bylam myslami w szpitalu ale przeszlo, tak sie przestraszylam ze dojsc do siebie nie moge i leze caly dzien:no:
Milego wieczoru

Jola to lez i odpoczywaj!!!

I jeszcze jedno pytanie. czy którejś dzidzia jest ułożona główkowo, twarzą do pępka na "scyzoryka", tj z nogami wyprostowanymi - stopy przy twarzy?

Jolcia
moja ma twarz do lewego boku podobno.

Tęsknie za pracą... :szok: czy to nie absurdalne.... :eek:
;-)

Kaja Ty pracoholiku!

My takze pozdrawiamy i kciuki trzymamy!
Nio u Was to juz na prawde blisko godziny zero.

Jutro się przejadę do szpitala w sprawie tej szkoły rodzenia, może niepotrzebnie się tak napaliłam :-( bo już za późno.
Ale jak to macy napisała, zawsze będę o tych kilka teorii do przodu ;-) Zobaczę co mi położna powie.

Ależ tu cisza nastała... Pewnie cała Polska ogląda "M jak miłość".:-)

Ja już się melduję :-p Poza tym, że Małgosia urodziła, wszystko po staremu :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mnie jakoś to M jak Miłość nie pociąga i tak po swojemu mówię na to M jak Mdłości ;-):-p
Wyprawiam właśnie T. do pracy i kolejny wieczór się duszę :sorry: Byle do środy wytrzymać, niech mi w końcu coś sensownego dadzą.

Jola leż dużo i się nie przemęczaj :tak:
Tysiolek "pocieszę" Cię, że ja kiedyś też miałam miseczkę C (przed pierwszą ciążą), a teraz muszę sobie do karmienia szukać staników z miseczką G. W ogóle mam problem z doborem staników, bo jakieś takie mikroskopijne robią, a jak już znajdę z dużą miseczką to z reguły wyglądają jak namiot :sorry:

reklama
mam problem... od paru godzin boli mnie klatka piersiowa jak by ktos mi tam wszystko upychal na sile :-( miala tak ktoras z was??

Do góry