reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam Dziewczyny!
Ale żeście naprodukowały!
Ja właśnie wróciłam z USG i synuś zdrowy,waży 1589g czyli tak chyba normalnie chociaż szczerze myślałam że więcej będzie ważyć.Wyszło ze jestem w 30-31 tyg ciąży czyli termin zostaje koniec stycznia.
A i standardowo buzia zakryta rączkami ale jajka na wierzchu:-D

reklama
Cześć
Ja dzisiaj zabrałam się za pierniki, a teraz nie mogę się ruszać:rofl2: jutro tylko lukrowanie i gotowe:tak:
Joasia, mój Szym oczywiście znowu niedomaga. W nocy dostał gorączki ale rano już nie miał, no i standartowo mokry kaszel:confused2:
Agbar77, życzenia z okazji rocznicy:-)
amr16, Malwinka28 witajcie:-)
justys85, Dormark gratuluje wizyt

Witakjcie kobitki poniedziałkowo:-D
Weekend spędziłam bardzo miło z mężem:-) musiałam się nim nacieszyć, bo pojechał w delegacje i trochę go nie będzie;-) Ale widze, że nie próżnowałyście tutaj, będe miała co czytać;-)
Myślałam, że będe dziś siedziała cały dzień przy kompie, a tu jak się zgadałam z koleżanką przy kawce, tak dopiero wróciłam do domciu (od rana):-p:-D kota nie ma - myszy harcują:-p:rofl2:

witam ja dzis dotoczyłam sie do gina....szyjka sie nie skrac a ujscie szyjki zamkniete,moj bol krocza jak go opisywalam to naszczescie nie rozchodzenie sie spojenia łonowego tylko rozchodzenie sie wiązadeł czyli naturalne przygotowywanie sie ciała do porodu,słuchalismy serduszka niuni:tak: lekarz powiedział ze jak urodze wg usg czyli ok12 stycznia to dzidzia bedzie miala 3.600kg

Jolcia i tak trzymać hehe - też mam takie podejście i niczego sobie nie żałuje - najwyżej płacz i zgrzytanie zebami bedzie po porodzie - ale podciągne to pod depresje poporodową i wszystko będzie cacy - a mój M jest taki kochany że na pewno mi nie wypomni że mam za duży zwis brzuszny :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mi mój mężulek codziennie znosi do domu jakieś słodycze. A potem jak zostaje sama to wcinam wszystko co widze. Chwilę temu skończyłam jeść smażony chleb i potarty potem ząbkiem czosmku - pycha. A teraz M niesie mleko i będę budyń czekoladowy gotować. Mam do tego domowe maliny od teściowej...

Przysłali mi właśnie stanik do karmienia Canpol 85DD - prawa pierś oki, a lewa za mała.

Dzieki dziewczyny za troske , moj m zienil sie nie do poznania dzisiaj wrocil wczesnie kazal mi sie polozyc spac , bo wiedzial , ze nie spalam dobrze w nocy i zajol sie mala nawet obiadek sobie samiz robili. Mi sie zachcialo pierogow , tylko nie ma kto ich zrobic a mnie stanie dlugie strasznie meczy i konczy sie to juzz niestety bolem krzyza i twardnieciem brzucha, co do garaca to ja mam takie uderzenia, na szczescie zadko.

Cześć
Ja dzisiaj zabrałam się za pierniki, a teraz nie mogę się ruszać:rofl2: jutro tylko lukrowanie i gotowe:tak:
Joasia, mój Szym oczywiście znowu niedomaga. W nocy dostał gorączki ale rano już nie miał, no i standartowo mokry kaszel:confused2:
Agbar77, życzenia z okazji rocznicy:-)
amr16, Malwinka28 witajcie:-)
justys85, Dormark gratuluje wizyt

labamba jak pierniki beda gotowe to poprosze fotke:-)

reklama
Do góry