reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja też się jeszcze pałętam ale myslę, że czas lulu... ;-)
Syn śpi, pies śpi, mąż na wyjeździe... cisza. ;-)

Fajny staniczek kupiłaś, ja mam narazie jeden jeszcze by się coś przydało. Dzis dostałam poczta szlafroczek i koszulki dwie - sliczne. Matko kochana... jak my biznes nakręcamy tymi ciążami :-D:-D a jak fajnie tak wydawać - mi licznik komentarzy na allegro bije co rusz a na dodatek na innych stronkach kupuje... :rofl2:

Miłej nocki :-)

reklama
Kazimiera może od razu namiot kup ;-):-p:-)
Agagsm witaj w klubie, ja też się pałętam po domu i pochłaniam co mi się pod rękę nawinie :-)
Kaja może jak nie masz co robić i nie chce Ci się spać to przyłącz się do klubu nocnych obżartuchów ;-):-p:-)

Co do pierniczków to ja zrobiłam rok temu na Wigilię i zmiękły mi dopiero po pół roku :-D Ważne, że w końcu jednak zmiękły:-p

Witam, ja tylko na chwilę zeby sie przeypomniec;-)
Ale mi narobiłyście smaka tymi piernikami:-p Prawie tak samo jak ostatnio Paula tym blokiem :zawstydzona/y:Zrobiłam i zjadłam cały:zawstydzona/y:
U mnie dziś pierwszy dzień remontu, a właściwie dziś przygotowania, z dwóch pokoi musiałam przenieść wszystkie szpargały , tony książek i ubrań( oprócz mebli rzecz jasna) do trzeciego ,który i tak juz był nieźle zagracony David Copperfield normalnie niech się schowa:-D
Nie wiem jak ja to później posprzątam , ale muszę pochwalić mojego M bo właściwie to nim to zrobiłam;-)
P.S to to tak boli jak wstaję, podnoszę nogę ,jakby te sciegna między nogami ale jednak inaczej, nie mogę zlokalizować tego bólu???:eek:

i ja dzis jakos spac nie moge;-) i zjadlam 2 parówki ale + bo bez chlebka wiec moze w biora nie pojdzie:tak:
znacie jakis dobry sposb na bezsennosc?bo ja od kilku dni chyba na nia cieprie...wrrr...

kacha_wawa - z przyjemnością dołączam :-D przeniosłam się z laptopem do sypialni, zabrałam ze sobą ciasteczka owsiane w czekoladzie również...:-D

smakują, owszem ale pojawia się zgaga... trzeba zneutralizować... tylko czym.. :szok: pewnie jeszcze się wybiore na poszukiwania...

Ja jestem anty-mleczna od dzieciństwa - nie lubię. No chyba, że rano do kawki.
Zgaga była chwilowa - jednak się wyłączam i idę lulu.
Mam nadzieję, że zasnę. Czekałam bo jakoś nie mogłam nigdy sprawdzić czy suwaczek po 24.00 już się przemieni :eek:
___
nie przemienił się, skąd on wie która godzina ihhh
dobrej nocki

No niestety nie znam żadnego sposobu na bezsenność, najlepsze jest to, że jak Oliś nie chciał spać to padałam na pysk, a teraz jak ładnie zaczął zasypiać to ja spać nie mogę po nocach :-p
Lecę jakąś książkę poczytać i coś tam sobie pochrupać :-)
Udanej nocki Wam życzę :-)

reklama
Witam ;-)

JA dziś wyjątkowo wcześnie wstałam bo o 7:00 aż byłam zaskoczona że tak ciemno na dworze ;-)ale to chyba przez to że tak szaro i buro i pada :cool:

Paula pierwsze słyszę że tak jest a kto ci o tym powiedział ludzie w szpitalu ? :sorry:

Wczoraj się nasprzątałam jak głupia i na wieczór już się ruszać nie mogłam tak mnie krzyż bolał :sorry:

Do góry