Gosieekk
Fanka BB :)
Dziewczyny strasznie mnie boli ten kręgosłup, szczególnie odcinek lędźwiowy i krzyżowy Jak mogę sobie ulżyć?? Nie ma kto mnie pomasować więc to odpada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tu się obżerać, jak żołądek wielkości groszku mi się zrobił. Słodyczy nie jem za dużo. Białej mąki w ogóle prawie. Chyba jedyna rada, to urodzić.Nie nazerac sie na raz za duzo. Dwa to co Kaja napisala, starac sie nie jesc slodkiego. Co do nieczego z bialej maki sie nie zgadzam.
Ty nam Kacha zdrowiej szybciutko i nie myśl o skracającej się szyjce. Poza tym Młoda jest silna i zdrowa i zapewne jest tam jej dobrze w brzuszku, więc tak szybko z Ciebie nie wyjdzie. Pozdrawiam gorąco.Hej Kobietki:-)
U mnie jak zwykle pod górkę, już myślałam, że jest lepiej, a w nocy tak się dusiłam, że znowu mnie całe podbrzusze kuje. Próbowałam dzisiaj rano jeszcze jakoś przyspieszyć wizytę u GP, ale nie da rady i co gorsze dowiedziałam się, że będę miała wizytę nie z moją GP, a z jakąś inną, bo moją też choroba dopadła Kurcze boję się, że przez ten kaszel to mi się szyjka skróci i Młoda za wcześnie się urodzi :-( No, ale nie będę wywoływać wilka z lasu i muszę zacząć myśleć o czymś pozytywnym, bo ostatnio to tylko non stop się dołuję i sama siebie nie poznaję
Życzę Wam Dziewczyny dobrych humorów
na bezsenność - nic nie mam - i budze sie dosłownie co godzina, albo poprostu nie śpie od 3.00, do tego mi strasznie gorąco - między piersiami dosłownie jestem cała mokra.
Witajcie styczniowe mamusie
Ja mam termin na 6 stycznia i spodziewam się dwóch łobuziaków.
Mam nadzieję że za niecałe kilka tygodni będę mogła dołączyć do grona dumnych styczniowych mam
Co do wózków to zaczęłam się zastanawiać na 4-kołowym X-Landerem odkąd go zachwalacie, ale jeszcze myślę o Roan Maricie, no a jak znam życie to w sklepie jeszcze mi się coś spodoba innego;-)lubie klasyczne wózki 4-kołowe (wszystkie koła jednakowej wielkości)
Muszę się Wam pochwalić, że w weekend weszłam sobie na forum regionalne, coby informacji zasięgnąć o porodach w moim jedynym miejskim szpitalu, a tam dziewczyna pisze, że była zapisana do szkoły rodzenia, ale się przeprowadziła, więc jeśli ktoś by reflektował, to chętnie miejsca odstąpi....no i się załapałam :-)
Zaczynam 3 grudnia.
Dziewuszki czy wam tez tak goraco? ja sie normalnie jak świnia poce
Wiecznie chodzę rozgrzana i spocona - okna otwieram, wietrzę, kaloryfery skręcam - a mój maż chodzi po mnie i wszystko zamyka i mówi, że mi odbiło, bo ja zmarźlak niesłychany przez całe życie, a tu nagle taka gorącz...
Chleb z musztardą
sylwia100 mi pomaga zimne mleko ale ja zgage to mialam doslownie kilka razy
Hej Kobietki:-)
U mnie jak zwykle pod górkę, już myślałam, że jest lepiej, a w nocy tak się dusiłam, że znowu mnie całe podbrzusze kuje. Próbowałam dzisiaj rano jeszcze jakoś przyspieszyć wizytę u GP, ale nie da rady i co gorsze dowiedziałam się, że będę miała wizytę nie z moją GP, a z jakąś inną, bo moją też choroba dopadła Kurcze boję się, że przez ten kaszel to mi się szyjka skróci i Młoda za wcześnie się urodzi :-( No, ale nie będę wywoływać wilka z lasu i muszę zacząć myśleć o czymś pozytywnym, bo ostatnio to tylko non stop się dołuję i sama siebie nie poznaję
Życzę Wam Dziewczyny dobrych humorów
Dziewczyny strasznie mnie boli ten kręgosłup, szczególnie odcinek lędźwiowy i krzyżowy Jak mogę sobie ulżyć?? Nie ma kto mnie pomasować więc to odpada
Dziewuszki czy wam tez tak goraco? ja sie normalnie jak świnia poce