reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Asiowo :no: to nie Paula:sorry:

Beti81 Gratuluje decyzji co do SN:tak:

kacha_wawa Walczcie wytrwale z ta choroba, trzymam kciuki:tak:

kacha_wawa to lez i wypoczywaj, ja tez sie glowie z laktatorem, moja pani doktor powiedziala zeby nie kupowac bo to nigdy nic nie wiadomo z tym karmieniem, wiec czekam:-)

agagsm Tak tak tak masz racje, dzieki:-)

Dziewczyny zlapala mnie schiza. Chyba mamy w domu mysz a ja slyszalam ze jak sie przestrasze to dziecie moze miec znamie w jakims miejscu, caly czas o tym mysle i sie stresuje. Czy wy tez to slyszalyscie???:sorry:

reklama
Zakładam, że będzie mi potrzebny laktator, bo chce odciągać pokarm i zamrazac. Bede mogła męza z synkim czesem zostawic a sama z kolezankami na spokojnie sie spotkac ;-).

Ja natomiast laktator już sobie sprawiłam, ale taki zwykły ręczny. Chce go mieć tylko na awartyjne sytuacje i żeby męza czasami samego w domu móc z dzidzią zostawić:-p

A odnośnie zdrowej żywności to wszelkie warzywa stają mi w gardle, staram się je dodawać do wszystkiego, ale nie powiem, żeby mi smakowały:-p ewentualnie kapusta kiszona:-pjedynie smakują mi w zupie
Za to owoce to wcinam kilogramami, a przede wszystkim jabłka, które wcześniej mogły dla mnie nie istnieć.
I pożeram wszystko co jest na mleku, serki, jogurty, musli, zupki mleczne, mniam, mniam:tak::-D

. W ciągu CAŁEGO dnia masz odnotować przynajmniej 10 kopów.

tylko 10 na cały dzień:sorry: to nie za mało:sorry:

Ostatnia edycja:
Jolcia ja nie kupuję jak będzie potrzebny kupię po co wydawać pieniążki na coś co może nie użyję ani razu a tak było w przypadku mojej córy ;-)no chyba że z góry wiesz że Ci jest potrzebny to warto wybrać dobry :tak:

Jola.24 ja ostatnio tez myślałam że coś mi koło łóżka łazi i tak kilka razy w nocy słyszałam a to w końcu się okazało sąsiadowi nad nami skrzypi łóżko tzn robotnikowi bo mają remont i tam nocuje i echo jest w pustym mieszkaniu a ja byłam przekonana że coś łazi mi pod wyrkiem :sorry:

Lilka29 popieram słowa Agagsm nic dodać nic ująć :tak:

Agagsm ja mam na przepis z marmoladą ale powidła można dać byle by cisto dobrze skleić by nie wypłynęły Rogaliki drożdżowe - W kuchni... - Onet.pl Blog

Macy ja miałam w szpitalu za zadanie wyczuć 10 ruchów w ciągu godziny i to 3 razy dziennie

Ostatnia edycja:
Witam Was moje drogie, praca mnie pochłania i absorbuje, tak, że na nic nie mam czasu, ale chcę sklasyfikować młodzież ukochaną, więc mam tony sprawdzianów itp. ale co tam odliczam dni do l4;-)
Dziś zaliczyłam dentystę i skończyłam kanałowe leczenie mojego ząbka i tylko 100 zapłaciłam. Została mi tylko 1 wizytka:-)Tera się biorę za odgruzowanie mieszkania a w nagrodę na kolację, w ramach zdrowego żywienia oczywiście hamburgerki;-)

Beti81, mam nadzieję, że mała Cię już porządnie skopała. Najważniejsze jest, że się rusza. W ciągu CAŁEGO dnia masz odnotować przynajmniej 10 kopów. Jak masz wątpliwości, podjedź do szpitala, ale myślę, że mała po prostu śpi.

Tysiolek, gratuluję zaliczonego projektu.

Kacha_wawa, zdrówka dla Ciebie i Olisia.

Cynamon Koleżanko, cynamon. Też są smaczne. Moja teściowa ma mi przywieźć przepisy z Polski na ciasteczka i wtedy zaczniemy z młodym produkcję Mikołajów i reniferów. Pyszności!!!
Ale sam cynamon, smak nie będzie ten sam:no: W sb pojadę gdzieś szukać.
Jola24 ja ostatnio znalazłam martwą:no: i teraz też mam schizy, ostatnio wydawało mi się że po strychu biegają:no:

Uff, melduje, że skończyłam sprzątanie mieszkanko. Teraz mogę z czystym sumieniem się byczyć:-D i jutro nic nie robie cały dzień:-p:rofl2: Obiad też mam na jutro ugotowany:-D:-D:-D
A swoją drogą, kto to widział, żeby pół dnia sprzątać;-):-D - oczywiście z przerwami na BB:-p (wcześniej zajmowało mi to godzine):shocked2: :rofl2:

reklama
Macy ja slyszalam ze 8-10 ruchow przez godzine po jedzeniu. ale mloda juz sie rusza nie kopie coprawda jakos super ale czuje jak tam sobie pelza:-D poza tym zjadlam wlasnw truskawki ktorych nie lubi wiec powinna sie odezwac;-)

Do góry