Karoli4
Fanka BB :)
Mi chyba nie twardnieje. Raczej bym to nazwala takim stawianiem sie. Zwlaszcza jak za duzo czasu jestem na nogach albo po za duzym wysilku. Jak odpoczne albo sie poloze to mi sie odstawia na miejsce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JoL, uwierz, że jak przyjdzie czas, to odróżnisz skurcz od pupy.Powiedzcie mi, jak to jest z KTG???
Mnie się pewnie przyda, bo chyba dalej nie potrafię odróżnić skurczu od wypiętej pupci malutkiej![]()
Według niektórych to chyba z pierwszym spacerem powinno się czekać do osiemnastki. ;-)A jak wczoraj usłyszałam, że chcą wszystkie ciężarne szczepić na grypę, to prawie z krzesła spadłam ... prędzej się dam aresztować niż zaszczepići to gadanie o izolowaniu dzieci, trzymaniu w sterylnych warunkach itp
... może jeszcze mamy czekać z pierwszym spacerem do zakończenia sezonu grypowego
![]()
Oczywiście, że do e_milci :-)labamba ale ja nie mieszkam w bloku :-) to chyba do emilci miało być? :-)
ja dopiero wstałam. aż wstyd ! :-( miałam od rana prasować i zmarnowałam kilka godzin. o 6ej rano jak budziłam swojego do pracy dopadł mnie taki ból brzucha, że się zwijałamno ale wzięłam no-spę i się położyłam "jeszcze na godzinkę" i chyba jakoś nasennie to na mnie podziałało :-)
Super, że dzidziuś ok, ale to czekanieWitajcie...
Mam jakiś zły humor...czuję się zmęczona...wszystko mnie denerwuje![]()
Byłam wczoraj na wizycie, dostałam listę badań, lekarz mnie zbadał i wszystko jest ok, szyjka długa, u malucha też ok, wyszło mu że waży 2235g, termin ok 3stycznia. Ponad 3 godziny siedziałam na poczekalni...makabra...myslałam, ze jajo zniosę...
Dziś jadę jeszcze do szkoły, muszę niedługo się szykowac![]()
Pozdrawiam kobietki :-)
To świetnie, że chłopcy ok:-) Niestety przy końcówce zaczynamy czuć coraz większy dyskomfortWitam ciezaroweczki!!! wpadlam tylko sie przywitac, bo sie strasznie rozpisujecie i nie da rady nadrobic zaleglosci. U nas wszystko w porzadku bylismy na Usg i chlopcy pieknie rosna waza po 1816 i 1863g. tylko juz cos mnie nrzuszek zaczyna pobolewac i twardniec dosc regularnie ale mam nadzieje ze chlopcom jeszcze sie nie spieszy)
ania98765 nie przejmuj sie ja za swoje zle samopoczucia obwiniam hormony...Oj i wspolczuje ze jeszcze masz szkole na glowie. mysl pozytywnie
macy mialam te nieprzyjemnosc popracowac jakis czas w KFC w Uk i napatrzylam sie na to i owo. dla maluszka ktory jeszcze ledwo siada male fryteczki a dla mamusie ktora ledwo miesci sie na jednym krzesle kubel kurczaka z 4 porcjami frytek i do tego pepsi dietetyczna oczywiscie. usmiac sie mozna...
Ja dziś chyba potrzebuje jakiegoś kopa na rozpędmam strasznego lenia, który trzyma mnie już kolejny dzień i najchętniej to cały dzień przeleżałabym na kanapie
Po mega przypływie enegi i wiciu gniazdka teraz mega lenistwo mnie dopadło
same skrajności
![]()