macy
Fanka BB :)
Przecież nie pakujemy się na piknik, tylko do szpitala. :-) Kapcie czy podpaski nie schną, Kochana.;-)a mnie wkurza, że się pakujecie.... zeschnie wam tam wszystko w tych torbach przez kolejne tygodnie - kurde... jeszcze czas![]()
Kaja_10, ja mam termin na początek stycznia. Wiadomo, że urodzić można dwa tygodnie wcześniej. Wiem, że mam jeszcze czas, ale wolę, żeby torba była przygotowana, tym bardziej, że mój brzuch robi mi dziwne akcje. Czytam, ile z Was bierze chemię, bo brzuch twardnieje, bo ból jak przy miesiączce. Mi też diabelnie twardnieje i też boli, ale nic nie biorę - dobrze czy źle, nie wiem. Was ginekolodzy badają. Wiecie, czy szyjka twarda czy miękka, krótka czy długa, a mi zmierzą brzuch, posłuchają bicia serca i mówią - do zobaczenia za cztery tygodnie. Chcesz zobaczyć lekarza, w porządku mówią - może być za dwa tygodnie? Jesteś spokojna, bo wyjście maluszka planujesz z lekarzem, a ja nie wiem, kiedy moja pannica się wybierze do nas. No, to sobie popisałam.;-):-)Pewnie, że nie wołają..:-) ale mentalnie i podświadomie zbliżają do - wiadomo czego. Nie wiem, ja tam jak gdzieś jadę to się pakuję dzień przed.![]()
Wiem, że daty tego wyjazdunie znamy ale kompletnie tego nie czaje - tak wcześnie się tym zając.
Ale jakby co to dzielcie mnie dziś przez 5![]()
DZIEWCZYNY MAM MOJE PRACE!! UDAŁO SIĘ!! KOMPUTER ODPALIŁ I WSZYSTKO ZGRALI![]()
Ale i tak póki co mi go nie oddadzą, bo chcą przeinstalować system
Najważniejsze, że moja praca nie poszła na marne!!!
Kacha_wawa, to następnym razem mówisz, że nagłe nie rutynowa. Muszą Cię przyjąć, chyba że u Was jakieś inne zasady panują.Wiecie co Dziewczyny to moje przeziębienie to bardziej spowodowane jest tym, że ostatnio jak byłam z Młodym u behawiorysty to przemokłam jak kura, tak lało. Szczepienie pewnie też swoją drogą się do tego przyłożyło, bo wiadomo, że po szczepionce organizm jest osłabiony. Co do GP to zapisałam się już, ale nich ich coś strzeli w tej przychodni, nie dociera do nich, że w ciąży jestem i wyznaczyli mi wizytę na 25 listopadaParodia jakaś normalnie, nawet w Polsce nie czeka się tyle na wizytę u lekarza rodzinnego. Na szczęście jutro mam standardową wizytę w szpitalu, więc jak ich poproszę i ze szpitala zadzwonią do przychodni to miejsce znajdzie się jeszcze na ten sam dzień
![]()