Kaja_10
Fanka BB :)
Też tak myślę, my tu na ten temat to będziemy miały podobnie ;-)No ale z drugiej strony niech jest poród tak by z synkiem było ok, nieważne kiedy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak myślę, my tu na ten temat to będziemy miały podobnie ;-)No ale z drugiej strony niech jest poród tak by z synkiem było ok, nieważne kiedy![]()
Była dzis u mnie położna i dała mi oficjalną listę co trzeba zabrać ze sobą do szpitala. Nic o czym byśmy nie wiedziały.( no może tylko uwaga na odwrocie aby przyjechać do szpitala bez cennej biżuterii, obrączka itp.)
Rozmawiałam z nią o skurczach jaki mnie dopadły wczoraj i ma mi wieczorem podwieźć czopki o nazwie Scopolan ,które niwelują skurcze przepowiadające. Podobno rewelacyjne.Zobaczymy.
Witaj
Patrysia mi też brzuszek sie napina i jak byłam u lekarza w czwartek to okazało sie ,ze szyjka sie skróciła o cm,biore magnez i leże i jest troszke lepiej![]()
ja biore scopolan ale nie czopki tylko tabletki i pomagajaRozmawiałam z nią o skurczach jaki mnie dopadły wczoraj i ma mi wieczorem podwieźć czopki o nazwie Scopolan ,które niwelują skurcze przepowiadające. Podobno rewelacyjne.Zobaczymy.
racja jak słysze że coś nie tak ze szyjką i grozi przedwczesny poród do tego teraz bóle twardnienia to tylko jedno się nasuwa że lepiej być przygotowanymKaja, pewnie, że jeszcze czas na pakowanie...
Ale ja lepiej się czuje psychicznie, gdy wiem, że w razie nagłej akcji to jestem przygotowana. A niech sobie leżą te rzeczy pod ręką, czy nawet w torbie. Jeść nie wołąją![]()
no widzisz jak fajnie:-)DZIEWCZYNY MAM MOJE PRACE!! UDAŁO SIĘ!! KOMPUTER ODPALIŁ I WSZYSTKO ZGRALI![]()
...
Moj facet mnie dzis zaskoczyl...
powiedzial ze jak sie malenstwo urodzi to on nie wezmie
go przez pare miesiecy na rece bo sie bedzie bal
ze polamie albo krzywde zrobi i ze go nie zmusze do noszenia bo ja jako
kobieta mam instynkt macierzynski a on nie![]()
Patrysia ,a moze spróbuj w aptekach popytac moze gdzies ci sprzedadza ,a recepte doniesiesz 30?albo moze pójdz do lekarza rodzinnego po recepteaż o cm oby mi nic się tam nie porobiło
ja biore scopolan ale nie czopki tylko tabletki i pomagajatylko jak pisałam one są na recepte co musze dopiero do gina jechac a że to daleko i za wizyte płacić dodatkowo to jednak poczekam do 30 listopada najwyzej no-spą będe się ratowac
ale powiem że widze różnice bo biore teraz tylko 1 tabletke dziennie(a powinnam 3 razy dziennie)bo mam mało i widać różnice jak wtedy brałam tyle ile miałam to super się czułam a teraz masakra
racja jak słysze że coś nie tak ze szyjką i grozi przedwczesny poród do tego teraz bóle twardnienia to tylko jedno się nasuwa że lepiej być przygotowanym
no widzisz jak fajnie:-)
sluchajcie a ja wczoraj przez to opadniecie brzucha dostalam jakiejs paranoji i pojechalam i dokupilam brakujace rzeczy do wyprawki dla dzidzi do szitala a dzis dla mnie. wiec w sumie mam juz wszystko no oporcz majtek siateczkowych ale to juz jutro kupie. nie wiem czemu ale zlapalam paranoje (a moze przezcucie) ze na poczatku grudnia urodze;-) moze to smieszne ale jakos tak mi sie w glowce urojilo i juz;-), poza tym mam chyba syndrom :wisia gniazdka" bo latam i sprztam wszystko a tu każą mi leżec i odstaje pier...boze czy to mozliwe ze to już niedługo???
e_milcia ale akcja z policjantami;-) no ciekawe czemu kobieta w ciazy jest nerowowa;-) pewnie nacpalas sie i ledwo na oczy patrzysz;-) kurde ale to sa dałniaki;P