reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

No to masz złote dziecko:tak:, u mnie byłoby kiepsko:zawstydzona/y:
Ja dopiero wróciłam, u lekarza wszystko gra, tylko dziwiła się wielkością mojego brzucha, że niby za duży i czy daty na pewno wporządku:sorry:, znów ta sama historia co z Szymem, co ja mogę za to że mi brzuchol tak wywala:rofl2: Na szczęście tym razem idzie mi głównie w brzuch:happy:
Kupiłam sobie dzisiaj zestaw ćwiczeń na dvd ujędrniających ciało, już pomału zaczynam myśleć o przyszłorocznych wakacjach, we wrześniu gdzieś lecimy, nie podaruję w tym roku:-)
To ile masz cm w obwodzie ze taki duzy?
Ja zezarłam 4 nalesniki z polewa czekoladowa ,a teraz mam wyrzuty sumienia:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
a ja zajadam trzeciego dziś rogala marcińskiego - kto z Wielkopolski to wie :tak: mniam.... nigdzie takich nie ma :-)
Nigdy nie jadłam ale może to i dobrze bo pewnie bym zaraz smaka miała:-D Ja za to zajadam ostatnio zapiekanki:tak: Takie mi pyszne wychodzą jak dawno temu były:-) Tylko mąż mi się podpina cały czas:-) Wogóle to pod wszystko mi się podpina. Wczoraj wieczorem to sobie krokiety wymyślił i objeździł pół miasta bo mi się robić nie chciało . I kto tu jest w ciąży???:confused2:

a ja zajadam trzeciego dziś rogala marcińskiego - kto z Wielkopolski to wie :tak: mniam.... nigdzie takich nie ma :-)
ja zjadłam jednego albo półtora by się uzbierało i mam dość aż mnie mdli :sorry:ale pewnie łakomstwo się jeszcze dziś odezwie ;-)

Dziewczyny fajnie tym co po wizytach i widziały maluszki ja dostaję nerwa na wizytę w czwartek kilka nas tu chyba idzie w czwartek ? ja pewnie ostatnia się coś dowiem bo na 19:00 mam wizytę i mam nadzieje ze o 20:00 wyjdę od ginekologa na pewno jeszcze na KTG pójdę a ostatnio to 2 godziny z dojazdem mi zleciały :cool:

ja zjadłam jednego albo półtora by się uzbierało i mam dość aż mnie mdli :sorry:ale pewnie łakomstwo się jeszcze dziś odezwie ;-)

Dziewczyny fajnie tym co po wizytach i widziały maluszki ja dostaję nerwa na wizytę w czwartek kilka nas tu chyba idzie w czwartek ? ja pewnie ostatnia się coś dowiem bo na 19:00 mam wizytę i mam nadzieje ze o 20:00 wyjdę od ginekologa na pewno jeszcze na KTG pójdę a ostatnio to 2 godziny z dojazdem mi zleciały :cool:
Gosia, ja uwielbiam je więc mnie nie mdli :-D Są raz do roku to co - nie będę sobie żałowac.
:-D
Ja też mam wizytę w czwartek i około 19.00 właśnie się wybieram, więc mniej wiecej w tym samym czasie będziemy wizytować - tylko na bank wrócę wcześniej - zajmuje mi droga autem około 3 minut ;-)

Gosia, ja uwielbiam je więc mnie nie mdli :-D Są raz do roku to co - nie będę sobie żałowac.
:-D
Ja też mam wizytę w czwartek i około 19.00 właśnie się wybieram, więc mniej wiecej w tym samym czasie będziemy wizytować - tylko na bank wrócę wcześniej - zajmuje mi droga autem około 3 minut ;-)
no ja też lubię ale wysiadłam :-D może i dobrze że tyle mi nie wchodzi a spore były :szok::-D jutro też jest dzień i będę nadrabiać :-D

co do gina no ja mam gdzieś 15-20 minut jazdy jak nie ma korków a jak są korki to pół godziny nie starcza :cool: specjalnie jadę na 19:00 bo wtedy jest luźniej na ulicach ;-)

Witam wieczornie!

Tak mi się dzisiaj nie chciało na uczelnię jechać, jak zwykle zresztą. ;) Wtorek zwykle mam wolny, ale na naszej polibudzie dziś odrabiana była środa, więc musiałam pojechać. Na szczęście mąż jechał na podobną godzinę to mnie podrzucił autkiem. :) Niestety coś nam się w samochodzie psuje, bo nawet ja usłyszałam, że silnik jakoś dziwnie chodzi, a dopiero co po porządnym przeglądzie jest! W czwartek mąż jedzie znów do serwisu rano z autkiem, a miał ze mną do gina iść... :(

Idę czytać zaległości, wybaczcie, że wszystkim nie odpiszę, ale tyle tego od rana natworzyłyście. :)

Klara M pisze:
Nadarienne - zaciskam kciuki za wiyte...
i wiesz co mój M. miał często ubaw, bo przez pomyłkę smsy wysyłałąm zawsze do
niego najpierw a nie do koleżanki...
na kilku forach z postem mi tak się też tak zrobiło..
ale Twój post nie jest aż taki cieżki, chyba jakoś przeżył co..
?
może zrozumie conieco...
No w sumie racja. Jak dotąd nic nie powiedział, więc wnioskuję, że albo nie przeczytał, albo zignorował. ;) A z smsami to też tak miałam nieraz i to w obie strony. Chociaż najlepsze było, jak mój mąż wysłał do mojego brata przez pomyłkę (mamy z bratem bardzo podobne numery) coś w stylu "kochanie czekam na ciebie na rogu", braciszek się trochę zdziwił. ;)

patrysia86 super wieści :)

e_milcia współczuję bardzo. I nie masz za co nas przepraszać! Po prostu pisz co Ci leży na sercu, a jeśli chociaż trochę Ci to pomoże, to zawsze lepiej się wygadać! I dbaj tam o siebie i swoje maleństwo.

Co do prawka to niestety, ale wydaje mi się, że często zabierają je niewłaściwym osobom. Bo piraci jeżdżący po pijaku jakoś zwykle mają szczęście, a ktoś uczciwy, komu raz się zdarzy i to nic stwarzającego prawdziwe zagrożenie, to ma pecha i akurat go zatrzymają. Mojej siostry facet właśnie tak głupio stracił, bo po piwie autem do domu wracał, jakoś bardzo bliziutko miał, ale chciał pod domem zaparkować i go pod samym domem zatrzymali - chyba na dwa lata stracił prawko. A siostra dopiero kurs robi..

kacha_wawa pisze:
Ale i tak zawsze ostrzegam wszystkich, żeby nie robili interesów z firmą Baby-Maxx na allegro. Kontakt telefoniczny z nimi graniczy z cudem, a jak się dodzwonisz to nigdy nie ma kompetentnej osoby.
O, to dobrze, że o tym piszesz, bo między innymi też brałam pod uwagę zakup kołyski u nich przez allegro właśnie. A teraz będę uważać.

roxeen pisze:
zaliczylam jedno kolokwium na 4 wiec choc coś z tego mam
Gratulacje :)

ASIAX dołączam się do życzeń! Wszystkiego najlepszego! I zdrówka. ;)

sylwia100 pisze:
Ja zezarłam 4 nalesniki z polewa czekoladowa ,a teraz mam wyrzuty sumienia
[quote="Kaja_10]a ja zajadam trzeciego dziś rogala marcińskiego - kto z Wielkopolski to wie mniam.... nigdzie takich nie ma [/quote]
Ale mi żeście smaka narobiły na coś słodkiego, idę do kuchni coś upolować. :) Rogala marcińskiego nie jadłam nigdy, ale jeśli to prawda, że ma w środku mak, to na pewno go uwielbiam. :) To chyba jedna z reczy, której zazdroszczę rodzince z Poznania. ;)

tym słodkim akcentem kończę mojego posta, miłego wieczoru życzę wszystkim!!!

Ja już słodkiemu podziękuje nawet krówka mnie nie przekona choć też uwielbiam :-Dza to wpierniczam ciepłą bagietkę :zawstydzona/y: i teraz to chyba naprawdę pęknę a dziecie mnie tak kopię że chyba maku za dużo :-D
jakby co zapraszam na rogale u mnie jeszcze pełno :sorry:

reklama
Do góry