LauLau
Fanka BB :)
I ja witam porannie.
Pogoda paskudna, więc szykuje się dzień kanapowy
jola.24, paulinaa, psiaki rewelacyjnye Nam też się marzy taki lokator w domku, ale miniaturek żadnych nie chcemy, a przy większym, to chyba byśmy się musieli do garażu wynieść :-(
paula3, kupuj ten wózek jak Ci się podoba i jest okazja ... łóżko przecież nie podrożeje o 4 i pół stówki przez najbliższy miesiąc ;-)
Zniechęciła mnie koleżanka, która ma 2 porody za sobą ... Przy pierwszym miała ZZO i sam poród wspomina super ... skurcze jako łaskotanie, zero zmęczenia ... ale jak znieczulenie zeszło, to ryczała całą noc, bo nagle wszystko zaczęło boleć ... głowa, plecy, brzuch, krocze
Drugie dziecko już rodziła bez znieczulenia i wszystko OK
Wydaje mi się, że lepiej, jak ból pojawia się stopniowo i świadomie się przeżywa każdą fazę porodu ... bo prędzej, czy później i tak jakiś ból się pojawi
Powodzenia na uczelni !!! Na samą myśl o krzesełkach na sali wykładowej bolą mnie plecy i d**a ... ledwo mogłam na nich usiedzieć nie będąc w ciąży ... także respect Tysiolek za determinację ;-)
Pogoda paskudna, więc szykuje się dzień kanapowy
jola.24, paulinaa, psiaki rewelacyjnye Nam też się marzy taki lokator w domku, ale miniaturek żadnych nie chcemy, a przy większym, to chyba byśmy się musieli do garażu wynieść :-(
Asiax, ja tu widzę pole do popisu dla M :-):-):-) Na pewno mu nie zaszkodzi na rzeźbę ciała, jak Cię trochę pownosi do sypialni ;-)Ja wróciłam od ginka i mam brać 3 x dziennie no-spę i scopolan na twardniejący brzuchal i zakaz chodzenia po schodach, jak mam to zrobić jak sypialnie mam na poddaszu
moja zuzia dokładnie w tym samym miejscu siedzi.. juz z 2 lub 3 tygodnie aż cięzko mi oddychać jak usiądę..
KURDEEE.. ale jestem zła! Znalazłam wymarzony wózek na allegro ..jakaś babka sprzedaje po swoim dziecku za 600zł i wygląda jak nóweczka,bo poprosiłam o dodatkowe zdjęcia..-nawet koła wyglądają jak nowe,bo babka napisała,że jeździła nim przez pół roku praktycznie tylko po domu,bo jej mały chorował. a nowy kosztuje 1050zł. tyle że teraz akurat krucho z kasą bo tak to bym brała bez zastanowienia! mam 650zł odłożone,ale to miało być na łóżko do sypialni.. i mam mętlik,bo w sumie sypialnie już robimy,a wózek jeszcze by mógł poczekać.. tyle że taka okazja już się może nie trafić :-(
paula3, kupuj ten wózek jak Ci się podoba i jest okazja ... łóżko przecież nie podrożeje o 4 i pół stówki przez najbliższy miesiąc ;-)
Ja się nastawiam na poród bez znieczulenia !!!A my juz po pierwszych zajeciach w szkole rodzenia, no i mam metlik w glowie co do znieczulenia, wszyscy zachwycali sie epidural i ja juz sie prawie przekonalam ale jak zobaczylam na filmie jak oni to podaja to sie przerazilam nie na zarty a moj T powiedzial zebym zapomniala o tej opcji Wiec znowu metlik w glowie.
Zniechęciła mnie koleżanka, która ma 2 porody za sobą ... Przy pierwszym miała ZZO i sam poród wspomina super ... skurcze jako łaskotanie, zero zmęczenia ... ale jak znieczulenie zeszło, to ryczała całą noc, bo nagle wszystko zaczęło boleć ... głowa, plecy, brzuch, krocze
Drugie dziecko już rodziła bez znieczulenia i wszystko OK
Wydaje mi się, że lepiej, jak ból pojawia się stopniowo i świadomie się przeżywa każdą fazę porodu ... bo prędzej, czy później i tak jakiś ból się pojawi
Hej ho Dziewczyny
Szybko wskoczyłam przy sniadanku sie przywitać i pędze na uczelnie - dzisiaj zajęcia aż do 15 - jak ja wysiedze z tym brzucholem jak mi non stop jest niewygodnie strach się bac ! Ale dobrze że chociaż pogoda lepsza niż wczoraj - ładnie świeci słoneczko
Miłego dnia Dziewczyny :-)
Powodzenia na uczelni !!! Na samą myśl o krzesełkach na sali wykładowej bolą mnie plecy i d**a ... ledwo mogłam na nich usiedzieć nie będąc w ciąży ... także respect Tysiolek za determinację ;-)