DoDo
mama po raz drugi :)
a ja hehe już mówię dzień dobry, przylazł łobuz wcześnie i mnie obudził, norma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wróciłam w końcu do Wasjestem po wizycie u gina, i niepotrzebnie sie stresowałam bo wszystko jest dobrze.. maleństwo rośnie zgodnie z data ost miesiaczki , termin mam juz taki jak według OM czyli 2 styczniacudowny widok, malenstwo machalo rączkami, nóżkamijestem super ekstra przeszczesliwa
moje słoneczko
Ja też jestem po wizycie i mój maluch też słodko się ruszał, fotki nie mam, bo aparat się zepsuł i fotek nie drukował a obraz strasznie rozmazywał... Idę jeszcze raz w poniedziałek i obiecuję wtedy fotkę w odpowiedni wątek wkleić!!
A co do ruchów to naprawdę niemozliwe, żeby tak wcześnie czuć, ruchy dziecka są za delikatne, dziecko jest za małe, a wnętrze macicy nie jest unerwione tak, jak skóra, która piórko poczuje, poza tym macica jest w pierwszym trymestrze max na 2 palce nad spojeniem łonowym, także w brzuchu jeszcze dzidzi po prostu nie ma...
no tak roznie to bywa najpewniejszy sposob to silna wola:-)
ja juz dziewczyny po zabiegu
przyszłam sie pozegnac, bo opuszczam te forum, teraz bardziej potrzebuje innego tematu np. ciaza po poronieniu i wroce do staraczek
trzymajcie sie dziewczyny, zycze wam wszystkiego najlepszego
mi również w 1 ciązy mdłości przeszły po 3m-cu,to racja kazda ciaza inna w tej ciazy mam slabsze mdlosci,i wogole jest innaczej Czy wy tez macie tak bardzo wyczulony węch na zapachy szczególnie te drazniace was? ja niestety tak moje 2 pieski dostały eksmisje z domku bo mi strasznie ich zapach przeszkadzał przeszlo mi to potem ale wlasnie nie pamietam czy razem z mdlosciami czy pozniej....
ja przytyłam 13 kg ze synkiem no ale tez schudłam z początku bo niestety wymioty i wymioty:-(a jeszcze szybko schudłam po ciąży bo w sumie ta woda ze mnie zeszła pociłam się okropnie juz pod koniec ciąży i po porodzie jakby ktoś mnie wiadrem oblał normalnie wszystko mokre ja pościel przescieradło M normalnie mówi co tak mokrono i ja normalnie jadłam tak jak przed ciąży czyli 3 posiłki i tak nie objadałam się wiecie tak normalnie no i karmiłam co bardzo szybko schudłam nawet tak że miałam niedowage same kocico mi tak zostało no i teraz dostałam okrągłości co M sdię cieszy bo jak mówi że tyłka nie było a teraz jest:-)
o jaaaaaaaaaaa i to jak wszystko mi smierdzi normalnie wszystkonawet synka siuski kupa ble lodówka kosze wogóle wszystko wyczówam a wtedy mnie zaczyna mdlićno i ostatnio zaliczam kibelek wczoraj i przed wczoraj i jeszcze przed normalnie rano i wieczorem tylko dziś rano się udało nie no ale zobaczymy jak będzie wieczorem
Cześć dziewczyny. Widzę, że od rana wojujecie. Moje dziecko śpi dość dobrze - zazwyczaj do 8, więc nie ma co narzekać. Ale był czas, kiedy budził się o 6 i to zazwyczaj w niedzielę czy sobotę, jak można było trochę dłużej pospać.
Ja sama wstałam kilka godzin temu, ale już mi się marzy spanie na nowo. Nie wiem, co ta ciąża robi z człowiekiem, ale ciągle się chce spać! Mnie nawet wstawanie z łożka jest w stanie zmęczyć...