Cześć brzuszatki ;-)
elevit brałam w 1 ciąży a i tak mnie w łydki skurcze łapały a na skurcze macicy to już miałam poważniejsze leki
u nas najpierw trzeba jechać do przychodni a ze dziś sobota to nie czynna wiec trzeba jechać do przychodni dyżurującej gdzie należy się rejonowo a potem szpital i izba przyjęć pozostaje ale powinni przyjąć bez problemudziewczyny, czy z objawami silnego przeziębienia/grypy (na szczęście bez temperatury) przyjmą mnie na izbie przyjęć czy muszę szukać lekarza prywatnego żeby mnie osłuchał i przepisał leki?
no właśnie ja tak zrobiłam że magnez mam osobno + prenatal wczoraj i przedwczoraj nie wzięłam magnezu i dziś w łydki mnie coś łapałoCo do witaminek, to moja ginka kazała mi brać do końca ciąży.
Przyznaje się bez bicia, że nie zawsze o nich pamiętam, ale wyniki mam super, więc nawet jak czasem zapomne, to nic się nie dzieje.
Najpierw brałam prenatal classic, a teraz elevit, bo wyczytałam, że zawiera on magnez a w prenatalu nie ma magnezu. Ale biorąc pod uwagę cene to jak mi się skończy elevit to kupie prenatal i magnez osobno;-)
elevit brałam w 1 ciąży a i tak mnie w łydki skurcze łapały a na skurcze macicy to już miałam poważniejsze leki