don_pedro
Fan(ka)
Panikuję, bo moja wierci się non stop, a po jedzeniu to mam zawsze dyskotekę i cały brzuch chodzi, tak samo po czekoladziea dziś nie wiem - może jej się nie chce po raz pierwszy ruszać albo ma słabszy dzień, jak mówicie? Są różne dzieci i różnie się ruszają, ale moja należy akurat do tych z ADHD okresu płodowego - czyli non stop w ruchu więc dla mnie 6 ruchów jak muśnięcie na 30 minut po jedzeniu to palpitacja serca, ze coś nie tak:-( Rusza się tylko słabo, więc poczekam jednak na M i dla spokoju pojadę na USG zobaczyć czy z nią wszystko w porządku - na szczęście od czasu do czasu się chociaż przekręci, bo inaczej to bym już w taksówce była;-) U mnie ginka kazała liczyć po 28 tyg. a ja już skończyłam, ale nie liczyłam dotąd bo na 1h to ona z 50 razy się co najmniej rusza więc co tam będe zapisywać, stąd też moja dzisiejsza panika jak się mniej rusza... może ma gorszy dzień niunia - ważne że wogóle się poruszyła, bo wcześniej to zawał serca.
Agagsm nasze dzieci tez maja gorsze dni i noce.Moj normalnie co noc tak szalal ze spac nie moglam, w koncu jak w jedna noc sie nie odzywal pomimo,ze sie nawet na brzuchu kladlam to..tez nie spalam,bo sie martwilam...rano sie odezwal ,niemrawo bo niemrawo ale jednak i caly tamten dzien byl spokojniutki.
Nie denerwuj sie..ale jesli masz czuc sie spokojniej to jedz do swojego lekarza(lekarki) jesli to dobry lekarz-zrozumie i pomoze....Dawaj znac co i jak