reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Anulka!!! na czym byłaś w kinie wczoraj?? Może też bym poszła... :-( Bo już mam naprawdę dość siedzenia w domku
W kinie bylismy w tym tyg 2 razy. Pierwszy na Surogatach - nie polecam! a w sobote na Bękartach wojny, Quentina Tarantino. Calkiem fajny tylko trwal 2,5 godz i tylek mnie bolal juz i wysiedziec nie moglam;-)
Ja mam tak samo jak ty, chyba nigdy nie czułam się taka atrakcyjna, mężulek też tak mówi i faceci w pracy, więc nie wierzę że wszyscy tylko cukrują, nawet szef powiedział że powinnam częściej być w ciąży bo mi służy.:-)
Ja to w sumie czuje sie jak maly slonik. Cale zycie wydawalo mi sie ze tu za duzo troche, tam za duzo a teraz to juz wogole! I pomimo ze M jest wspanialy i chodzi nakrecony caly czas i moglby codziennie sie "przytulac"..to ja i tak nie czuje sie ze soba do konca swojo..a do tego M mi mowi ze zobacze ze pomylka jakas wynikla na usg bo mowia ze na dziewczynke sie brzydnie a my mamy niby miec dwie..takze powinnam byc juz potworem!!a wg niego jestem coraz piekniejsza:-)
Widziałyscie męza Marysi z "M JAK MIŁOSC"?Opiekuńczy, dba o zonke, robi jej snidanka, rozumie burze hormonalna zony i jest jak anioła, ach wymarzony partner, a mój wróciła po pracy do domu o 18 i wcieło go gdzieś......:confused2::confused2::confused2:
Zdecydowanie wole mojego M niz meza Marysi:-D:tak:

Ostatnia edycja:
cześć kobitki!
Ivi dałaś czadu z tym wpisem tak wczesnie! współczuję bólu głowy, kochana spróbuj apap, nie mam sensu się męczyć a od czasu do czasu przecież można:tak:
Pysia bo oni w tych serialach to już przeginają, tacy mężowie chyba nie istnieją:-Dchociaż dzisiaj mi się śniło,że mieliśmy już malucha i mój m był strasznie fajnym tatusiem:-D
Jol24 dziewczyno masz pracę stojącą bolą cię nogi i ty chcesz jeszcze dwa miesiące!?Uciekaj na l4 tak szybko się da!odpoczywaj!
mnie laski w szkole poza dyrekcją oczywiście same wyganiają i okazuje się, że niejedne była uparta, pracowała ile wlezie i dzidzi już nie było, dlatego u mnie ostatnie 2 tygodnie, a właściwie to już 8 dni pracy zostało:tak:
A ja wcinam śniadanko na poprawę beznadziejnego dnia bo dzisiaj w domu same przedszkolaki będę miała w grupach a przy nich już wymiękam i tak sobie wcinamy z synusiem jabłecznik z serniczkiem:-D:-D:-D:-D
i wyskoczę dzisiaj do lumpiku na łowy, oj lepiej, zeby coś było fajnego:-D:-D:-D

Witam porannie , jejku jak zimno oczka by jeszcze pospaly a tu nic z tego byle do 11-30 wtedy Nica spi i ja tez do cieplutkiego lozeczka sie poloze oj jak kusi. Moj M jaki jest , to jest , ale pamietam jak Nicol sie urodzila to nie odstepowal jaj na krok , jak bylam jeszcze wszpitalu to jak do mnie przychodzl to mala byla caly czas przy nim, powiem szczeze , ze przez ta burze hormonow po porodowych to nawet zazdrosna bylam , ze koch ja bardziej niz mnie.Teraz tez stara sie jak moze b rzuszek mi wywalil wiec chyba do niego doszlo , ze ja w ciazy jestem i musze sie oszczedzac.Ciekawe jak bedzie dalej?
Zycze milego dnia.
Ivi- mam nadzieje ze wzielas sobie Apap n aten straszny bol glowy.?

apap nie działa na mnie, poza tym przy takiej migrenie mam zawsze wymioty.. ale wzięłam paracetamol w syropie, taki dla dzieci.. jest odrobinę lepiej po nim...
a nie śpie od 3 w nocy ...:-(

Witam!
Piję kawkę i zaraz zmykam do pracy. Dziś też coś spać nie mogłam.

Jol24 dziewczyno masz pracę stojącą bolą cię nogi i ty chcesz jeszcze dwa miesiące!?Uciekaj na l4 tak szybko się da!odpoczywaj!
mnie laski w szkole poza dyrekcją oczywiście same wyganiają i okazuje się, że niejedne była uparta, pracowała ile wlezie i dzidzi już nie było, dlatego u mnie ostatnie 2 tygodnie, a właściwie to już 8 dni pracy zostało:tak:
Dorciaa - nie strasz. ;-) Moje koleżanki i to wuefistki pracowały prawie do końca ciązy i ich dzidzie mają się dobrze. Nie każda ma taką samą sytuacje. Oczywiście oszczędzać się trzeba i praca stojąca ciężko ale bez przesady. ;-)
Ja też często na lekcjach stoję a nawet jestem aktywna ruchowo

apap nie działa na mnie, poza tym przy takiej migrenie mam zawsze wymioty.. ale wzięłam paracetamol w syropie, taki dla dzieci.. jest odrobinę lepiej po nim...
a nie śpie od 3 w nocy ...:-(
Kurcze nie mam doświadczenia ale ja leków nie polecam. Probowałas aromoterapii? akupresury?

Miłego dnia kobietki ;-)

U mnie 22 tydz. maleństwo wazyło 525 gr, czyli bardzo podobie :tak:

Witam wieczponie co do wgi dziecka to moja byla w 22 tyg 500gr jak tak dalej pojdzie to urodze wielkoluda.
Teraz mowie juz dobranoc.
to jak narazie moja Zuzia jest/była największym klockiem :-D bo w 22 tyg ważyła 550gram

W kinie bylismy w tym tyg 2 razy. Pierwszy na Surogatach - nie polecam! a w sobote na Bękartach wojny, Quentina Tarantino. Calkiem fajny tylko trwal 2,5 godz i tylek mnie bolal juz i wysiedziec nie moglam;-)

Zdecydowanie wole mojego M niz meza Marysi:-D:tak:
ja też wolę swojego chłopa niż męża Marysi :-D przynajmniej czasem się z nim troche posprzeczać mogę- a bez tego życie byłoby pewnie nudne :-D a jeśli chodzi o filmy,to wybrałaś akurat dwa,które mój D straaasznie chce zobaczyć. No ale skoro mowisz,ze na surogatów nie warto isc,to go jakoś odwiodę od tego pomysłu :-D

i wyskoczę dzisiaj do lumpiku na łowy, oj lepiej, zeby coś było fajnego:-D:-D:-D
i ja się wybieram :cool2: zobaczymy która znajdzie coś fajniejszego :-D pochwal się później co kupiłaś.

reklama
Witam porannie :-)

Ivi biadactwo, niech lepiej szybko Ci ten ból głowy przejdzie:tak:

Wczoraj wieczorkiem byliśmy z meżem u koleżanki na urodzinkach, to mąz sobie troszkę popił, na szczęscie niezbyt wiele, bo dziś do pracy, to by zdychał ;-)

Mnie troszkę brzusio boli:zawstydzona/y:
Uciekam na razie kobietki :-)

Pozdrawiam!

Do góry