reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Beti bo to chyba tak jest jak nasi mezczyźni sa z nami to czesto mamy ich dosc ale jak tylko ich zabraknie to wariujemy:cool::rofl2::cool:

no chyba masz racje, bo moj jak jest w domu to i tak siedzi w drugim pokoju i kleji samoloty ale zawsze mam do kogo buzie otworzyc albo sie czepnac a teraz cisza totalna,psy juz poslzy spac, ja ogladam na wspólnej i piszę z M sms-y ale to nie to samo:-(
mialam jchac do kuzynko do gdańska ale sie troszkę przeziębiłam i muszę siedziec w domku i chyba to mnie tak dołuje bo ja to taka powsinoga na natury jestem;-)

reklama
Dobry wieczor

Ja znowu po pracy:sorry: Ale juz zdazylam w domku ogarnac i prysznic zaliczyc:-)

Co do wagi dzidzi to moj malec w 26 tyg wzyl 750gram i lekarz stwierdzil ze ok:tak:

Jak ja juz marze o zwolnieniu, nie mam motywacji do pracy wogole, caly czas bym ogladala ubranka i inne rzeczy dla maluszka, wczoraj kupilam taki slodki spiworek do spania i dobrze ze wiecej kasy przy sobie nie mialam bo czuje ze bym zaszalala:zawstydzona/y:
Zamierzam jeszcze prawie dwa miesiace pracowac ale nie wiem jak mi sie to uda, nogi mnie strasznie bola a niestety caly dzien musze na nich stac:-(
Wszyscy wkolo chorzy,nawet moj maz zasmarkany jest ale mnie odpukac na razie omija:tak:
Dobrej nocki mamuski i do jutra:tak:

Widziałyscie męza Marysi z "M JAK MIŁOSC"?
Opiekuńczy, dba o zonke, robi jej snidanka, rozumie burze hormonalna zony i jest jak anioła, ach wymarzony partner, a mój wróciła po pracy do domu o 18 i wcieło go gdzieś......:confused2::confused2::confused2:

Opiekuńczy, dba o zonke, robi jej snidanka, rozumie burze hormonalna zony i jest jak anioła, ach wymarzony partner, a mój wróciła po pracy do domu o 18 i wcieło go gdzieś......:confused2::confused2::confused2:

Bo to tylko film ... Niestety ;-) Chyba tylko dojrzali, wiekowi mężczyźni to tak przeżywają :-) W Na Wspólnej Jerzy też bardzo przeżywał ciążę Izy... A mój mąż... :-D:rofl2: Tak chciał dzidzie, a chyba nie dorósł... Jak jest z dziećmi, to wygląda na wymarzonego tatusia :tak: wszystkie dzieciaczki go kochają :tak: nawet moje kochane bratanice najpierw lecą do wujka, a jak im powie, żeby dały cioci buziaka, to lecą do mnie... Mam nadzieję, że jak już bobas będzie, to się trochę bardzie będzie wszystkim przejmował...

Beti81 zgadzam się z tym, że nastroje jakieś kiepskie dziś mamy ... :-( A nowy tydzień miał zacząć się miło, spokojnie...

Morka to musisz mieć duże te cycuchy jak już brzuszka nie widzisz :-p:-D:-D:-D

Paulinaa nie denerwuj się! Na pewno będzie dobrze!! :tak: Lekarz Ci to powie w piątek!! Musisz się uspokoić i dzidzi nie denerwować, bo później kolki będzie miało biedne maleństwo....

Spokojnego wieczorku wszystkim życzę!! Idę się wykąpać i spać! Kolacji nie jem, bo jakoś głodna nie jestem :eek::shocked2::szok: Pierwszy raz od dłuższego czasu głodna nie jestem!! Bo normalnie jak coś zjem, to dalej mogłabym jeść :zawstydzona/y::-D

Witajcie wieczornie. Ja dzisiaj ostro zakuwałam, bo za tydz mam egzaminy a we łbie pustka:zawstydzona/y:
Karoli4 Ja przywiozłam dekoder i talerz i wszystko hula, a abonament płacę za rok z góry. Mamy cyfre i wszystkie możliwe kanały bo ja jestem telemaniakiem:-p
Patrysia śliczny torcik:tak:
Mnie coś drapie w gardle:zawstydzona/y:

taa normalnie ideał ;-)kurcze ale wexmy poprawke ze to tylko serial. moj M namnie krzyczy zebym nie oglądała tych głupot bo po tym sie mózg lasuje ale jak on oglada kiepskich to jest wszystko ok;-) ehehe faceci;-)mój po preacy jak wraca to zjada cosi zamyka sie w drugim pokoju bo tam ma swój warsztat i tez go w sumie malo co widze no ale jak mam ochote to go tam nawiedzam i wtedy jst biedny;-)

Witam wieczornie, weszłam zobaczyć co u was i zmykam spać. ;-)
agbar - dzięki za słowa otuchy; własnie postanowiłam sobie, ze tez więcej tlumaczyć się nie będę. Czuję jak ma byc i na ile targają mną emocje to nie mogę sie zamartwiać codziennie porodem.
Myslę, że każda z nas wie co powinna zrobić. Pysia, ty też niedługo podejmiesz deyczję, jesli nie możesz sama to zrozumiałe - po konsultacji z lekarzem. Jak ma wyglądac, wszystkie za i przeciw dla Ciebie.
Dla maleństwa najlepszy jest naturalny poród bez medycznych wspomagaczy - ale każda z nas jeszcze bierze pod uwagę swoje mozliwości, doświadczenia i jestem pewna, że i ty wybierzesz słusznie.
labamba to i ty studentka? ;-)nie daj się żadnemu drapaniu ;-)
Karoli na końcowce pewnie masz dzis wieczór ze swoim po dniach rozłąki. ;-)
Dorciaa - co ty tak się katujesz tymi wymiarami. Masz śliczny brzuszek w nim swoje maleństwo, :-)
jola.24 ja też pracuje, 2 miesiące chyba nie ale chciałabym taki bity miesiąc jeszcze
Beti, andzia76 - zdrówka!
morka - mój tez wariuje, czasem aż boli ale to takie miłe ;-)
Paulinaa - nie denerwuj się!

Uciekam też przed tvn ;-);-) Miłej nocki, wszystkim!
Jutro będzie nowy dzień:-D

taa normalnie ideał ;-)kurcze ale wexmy poprawke ze to tylko serial. moj M namnie krzyczy zebym nie oglądała tych głupot bo po tym sie mózg lasuje ale jak on oglada kiepskich to jest wszystko ok;-) ehehe faceci;-)

Znam to tęż ciągle słyszę że życie to nie serial jak np.mówię '' zobacz oni sie tak kochają w ogóle sie nie kłócą"i mój Z ciągle wypomina mi że te pierdoły oglądam ale co tam niech sobie pogada.

Trochę sie zaczynam martwić bo mój synuś od wczoraj jakos tak mało daje o sobie znać prawię wcale sie nie wierci nie wiem czy to normalne?

A tak w ogóle mamuśki to coś mnie też przeziębienie dopada i popijam sok malinowy z cytryną,zeby sie nie rozłożyć i zaraz spadam sie wygrzać.Dobranoc

Ostatnia edycja:
Znam to tęż ciągle słyszę że życie to nie serial jak np.mówię '' zobacz oni sie tak kochają w ogóle sie nie kłócą"i mój Z ciągle wypomina mi że te pierdoły oglądam ale co tam niech sobie pogada.

Trochę sie zaczynam martwić bo mój synuś od wczoraj jakos tak mało daje o sobie znać prawię wcale sie nie wierci nie wiem czy to normalne?

A tak w ogóle mamuśki to coś mnie też przeziębienie dopada i popijam sok malinowy z cytryną,zeby sie nie rozłożyć i zaraz spadam sie wygrzać.Dobranoc

nie marwt sie dzieci tak jak i dorosli czasem maja gorsze dni-moja młoda tez dzis malo co sie wierci a juz napewno nie tak intensywnie jak ostatnio.
a na przeziebienie mi tez pomogla mięta z cytryna i miodem z lipą.całkiem smaczny zestaw no i mniej smaczny czosnek,najlepeij na chleb z masłem kilka ząbków;-)

reklama
Do góry