reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witajcie laseczki!!!
Nie mam dziś natchnienia do czytania, ani pisania. Nadrobie później. Narazie melduje się, że żyje:-D
U mnie szpital w domu :wściekła/y: Cały weekend spędziłam w łóżeczku. Dopadło mnie jakieś grypsko i leże popijając cytryne z miodem, do tego kanapki z czosnkiem, a w między czasie syropek z cebuli. Makabra, nos mi zaraz odpadnie, jest czerwony jak u jakiegoś sztajmesa z pod budki z piwem :rofl2: A dziś to cały dzień tylko śpie:-p
Mój mąż wziął się z sobote za remont pokoiku dla maleństwa i go ząb rozbolał i też nic nie zrobił :no:
Ja musiałam swoją jutrzejszą wizyte u zęboroba przełożyć na przyszły tydzień, za to jego wcisnęłam w te miejsce, ale coś mam dziwne przeczucie, że zwieje, bo już się coś wykręcał;-):rofl2:
Miłego dzionka. Zmykam dalej się wygrzewać w łóżeczku:-p

dużo zdrówka:tak:

Witajcie laseczki!!!
Nie mam dziś natchnienia do czytania, ani pisania. Nadrobie później. Narazie melduje się, że żyje:-D
U mnie szpital w domu :wściekła/y: Cały weekend spędziłam w łóżeczku. Dopadło mnie jakieś grypsko i leże popijając cytryne z miodem, do tego kanapki z czosnkiem, a w między czasie syropek z cebuli. Makabra, nos mi zaraz odpadnie, jest czerwony jak u jakiegoś sztajmesa z pod budki z piwem :rofl2: A dziś to cały dzień tylko śpie:-p
Mój mąż wziął się z sobote za remont pokoiku dla maleństwa i go ząb rozbolał i też nic nie zrobił :no:
Ja musiałam swoją jutrzejszą wizyte u zęboroba przełożyć na przyszły tydzień, za to jego wcisnęłam w te miejsce, ale coś mam dziwne przeczucie, że zwieje, bo już się coś wykręcał;-):rofl2:
Miłego dzionka. Zmykam dalej się wygrzewać w łóżeczku:-p

Zdrowiej szybciutko:-)
Mój M ma malować pokój dla małego i cięzko mu się zebrać i mieliśmy tylko odświerzyć stare mebelki, ale jak M zaczął je oglądać to stwierdził że wszystko nadaję się do wyrzucenia i wspomniałam że twój sam zrobił meble no i zostałam obśmiana, stwierdził że wystarczy żeby jedna śrubka nie chciała się wkręcić a już mebelki fruwały by po pokoju, i strasznie by je przeklinał, to nie jest robota dla niego.:-)
Ale jestem bardzo dumna bo w sobotę zepsuł się mop parowy, a bez niego nie wyobrażam sobie mycia podłogi z brzuchalem i M go zreperował, nie wiem jak to się udało bo to przecież chińszczyzna.:-)

Ja kupiłam fajny sztruksowy płaszczyk w lumpeksie za 17 zł, jest dwurzędowy, i guziki można pszeszywać, a od teścoiowej dostałam pelerynę z flauszu, nawet z dziesięcioraczkami się w nią zmieszczę.
I w lumpeksie nakupowałam dużo ciuchów dla siebie i króliczka, a wydałam 120 zł:tak:

ja od mamy dostałam dwa poncza w których czuję sie rewelacyjnie, nie bedzie co prawda u mnie róznorodności ubraniowej ale mam nadzieje ze bedzie mi to wybaczone. Kurtke mam jesienną i mam nadzieję, że nie będzie aż tak zimno że bede musiala chodzic w zimowej. Pod kurtkę ciepły sweter i gra gitara.

Witam kobietki :-)

Cały weekend spędziłam w szkole i jeszcze czuję się zmęczona, a wyspałam się:confused2:
Jakoś przeżyłam tą szkolę, ale w sobotę trochę poczułam się słabiej i od razu potok krwi z nosa:zawstydzona/y: ale szybko przeszło:tak:

Nie wiem za bardzo co się tu u Was działo ale zdążyłam zauważyć że mamy nowe styczniówki, więc witam Was bardzo serdecznie. No i oczywiście przecudowny torcik Dominisia!!! Patrysiu na prawdę super!!!

Andzia76 zdrówka życzę!

Ja poki co sie mieszcze w plaszcze, kurtek nie mierzylam jeszcze. W lumpeksie tez sobie kupilam kurtko-plaszczyk sztruksowy za jakies 70 zeta. Teraz jest za duzy, ale potem jak mi beben pojdzie do przodu, to sie zmiesci i nawet zapnie :-D Nie jest jakis mega gruby, ale na wloska zime bedzie w sam raz, bo tam az takich mrozow nie ma, a jak by juz bylo baaaaaaaardzo zimno to zarzuce na siebie jakies ponczo i juz, albo nie bede wylazic.

Co do polskiej tv my też postanowiliśmy kupić i mieć swoją u siebie w pokoju niestety (bo ja nie preferuje tv w sypialni), ale z drugiej strony jak będzie już dzidzia to chyba nawet plus bo będziemy w łóżeczku i nie trzeba będzie wychodzić jak by maleństwo budziło się w nocy...:zawstydzona/y:
Ja już mam problem z zapięciem się w kamizelce w której do tej pory chodziłam, w kurteczkę zimowa się jeszcze jakoś dopięłam, ale obawiam się że jak będzie na nią pora to będzie za ciasna...wiec przyjdzie mi nosić grube sweterki mojego lubego he he:sorry:
Torcik rzeczywiście super!

Dziewczyny te co sa za granica, czy Wy macie polska tv? jakie programy? i jak to zalatwic? bo ja tez taka chce. Nie ma to jak M jak milosc i na wspolne heheeheh

Ja proponuję inne rozwiązanie... Generalnie dekoder możesz sobie kupić za granicą (jakikolwiek) a tu w polsce kupić tylko kartę do tego dekodera z rocznym abonamentem z góry. Nie musisz martwić się o rachunki ani o transport dekoderów etc...
Link do strony : E-Sklep Cyfra+ - Anteny - Satelitarne - Karty - Dekodery cyfrowe - CYFRA +

Plus jest taki, że nie potrzebujesz żadnych dokumentów, umów ani nic takiego..
Ja właśnie kupuję taki dla koleżanki do Bahrainu (pakiet podstwawowy + multipakiet) Najlepiej zadzwoń do punktu sprzedarzy i się dowiedz wszystkiego. :tak::tak::tak:

Dzisiaj przyleciał do mnie mężuś, generalnie pakuję manatki, wózki i wyprawki i w drogę niedługo. Trochę nie chce mi się, bo w sumie to długa podróż ale mus to mus...

Co do ubrań, to na razie mam płaszyki i kurtki, no i mam nadzieję, że to wystarczy. No w pierwszej ciązy do samego końca miałam zimową kurtkę, nawet na porodówkę w niej pojechałam, więc liczę, że zmieszczę się w nią...:-p:-p:-p

reklama
A ja już w żadnej się nie dopne:sorry:jedynie to mam taka co moge zawiązać nad brzusiem ale co z tego jak brzuszek wystaje po za nią:sorry:i co tu zrobić a zimno jest i jeszcze brzusio urośnie:confused2:nie wiem bede musiała poradzić się mamy(ale wątpie że coś znajdzie bo sama jest nieco szczuplejsza):sorry:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry