reklama
P
patrysia*
Gość
Witajcie laseczki!!!
Nie mam dziś natchnienia do czytania, ani pisania. Nadrobie później. Narazie melduje się, że żyje
U mnie szpital w domu Cały weekend spędziłam w łóżeczku. Dopadło mnie jakieś grypsko i leże popijając cytryne z miodem, do tego kanapki z czosnkiem, a w między czasie syropek z cebuli. Makabra, nos mi zaraz odpadnie, jest czerwony jak u jakiegoś sztajmesa z pod budki z piwem A dziś to cały dzień tylko śpie
Mój mąż wziął się z sobote za remont pokoiku dla maleństwa i go ząb rozbolał i też nic nie zrobił
Ja musiałam swoją jutrzejszą wizyte u zęboroba przełożyć na przyszły tydzień, za to jego wcisnęłam w te miejsce, ale coś mam dziwne przeczucie, że zwieje, bo już się coś wykręcał;-)
Miłego dzionka. Zmykam dalej się wygrzewać w łóżeczku
dużo zdrówka
ASIAX
Fanka BB :)
Witajcie laseczki!!!
Nie mam dziś natchnienia do czytania, ani pisania. Nadrobie później. Narazie melduje się, że żyje
U mnie szpital w domu Cały weekend spędziłam w łóżeczku. Dopadło mnie jakieś grypsko i leże popijając cytryne z miodem, do tego kanapki z czosnkiem, a w między czasie syropek z cebuli. Makabra, nos mi zaraz odpadnie, jest czerwony jak u jakiegoś sztajmesa z pod budki z piwem A dziś to cały dzień tylko śpie
Mój mąż wziął się z sobote za remont pokoiku dla maleństwa i go ząb rozbolał i też nic nie zrobił
Ja musiałam swoją jutrzejszą wizyte u zęboroba przełożyć na przyszły tydzień, za to jego wcisnęłam w te miejsce, ale coś mam dziwne przeczucie, że zwieje, bo już się coś wykręcał;-)
Miłego dzionka. Zmykam dalej się wygrzewać w łóżeczku
Zdrowiej szybciutko:-)
Mój M ma malować pokój dla małego i cięzko mu się zebrać i mieliśmy tylko odświerzyć stare mebelki, ale jak M zaczął je oglądać to stwierdził że wszystko nadaję się do wyrzucenia i wspomniałam że twój sam zrobił meble no i zostałam obśmiana, stwierdził że wystarczy żeby jedna śrubka nie chciała się wkręcić a już mebelki fruwały by po pokoju, i strasznie by je przeklinał, to nie jest robota dla niego.:-)
Ale jestem bardzo dumna bo w sobotę zepsuł się mop parowy, a bez niego nie wyobrażam sobie mycia podłogi z brzuchalem i M go zreperował, nie wiem jak to się udało bo to przecież chińszczyzna.:-)
Ja kupiłam fajny sztruksowy płaszczyk w lumpeksie za 17 zł, jest dwurzędowy, i guziki można pszeszywać, a od teścoiowej dostałam pelerynę z flauszu, nawet z dziesięcioraczkami się w nią zmieszczę.
I w lumpeksie nakupowałam dużo ciuchów dla siebie i króliczka, a wydałam 120 zł
ja od mamy dostałam dwa poncza w których czuję sie rewelacyjnie, nie bedzie co prawda u mnie róznorodności ubraniowej ale mam nadzieje ze bedzie mi to wybaczone. Kurtke mam jesienną i mam nadzieję, że nie będzie aż tak zimno że bede musiala chodzic w zimowej. Pod kurtkę ciepły sweter i gra gitara.
ania98765
Witam kobietki :-)
Cały weekend spędziłam w szkole i jeszcze czuję się zmęczona, a wyspałam się
Jakoś przeżyłam tą szkolę, ale w sobotę trochę poczułam się słabiej i od razu potok krwi z nosa ale szybko przeszło
Nie wiem za bardzo co się tu u Was działo ale zdążyłam zauważyć że mamy nowe styczniówki, więc witam Was bardzo serdecznie. No i oczywiście przecudowny torcik Dominisia!!! Patrysiu na prawdę super!!!
Andzia76 zdrówka życzę!
Cały weekend spędziłam w szkole i jeszcze czuję się zmęczona, a wyspałam się
Jakoś przeżyłam tą szkolę, ale w sobotę trochę poczułam się słabiej i od razu potok krwi z nosa ale szybko przeszło
Nie wiem za bardzo co się tu u Was działo ale zdążyłam zauważyć że mamy nowe styczniówki, więc witam Was bardzo serdecznie. No i oczywiście przecudowny torcik Dominisia!!! Patrysiu na prawdę super!!!
Andzia76 zdrówka życzę!
Karoli4
Ja poki co sie mieszcze w plaszcze, kurtek nie mierzylam jeszcze. W lumpeksie tez sobie kupilam kurtko-plaszczyk sztruksowy za jakies 70 zeta. Teraz jest za duzy, ale potem jak mi beben pojdzie do przodu, to sie zmiesci i nawet zapnie Nie jest jakis mega gruby, ale na wloska zime bedzie w sam raz, bo tam az takich mrozow nie ma, a jak by juz bylo baaaaaaaardzo zimno to zarzuce na siebie jakies ponczo i juz, albo nie bede wylazic.
kruszynka0988
Wdrożona(y)
Co do polskiej tv my też postanowiliśmy kupić i mieć swoją u siebie w pokoju niestety (bo ja nie preferuje tv w sypialni), ale z drugiej strony jak będzie już dzidzia to chyba nawet plus bo będziemy w łóżeczku i nie trzeba będzie wychodzić jak by maleństwo budziło się w nocy...
Ja już mam problem z zapięciem się w kamizelce w której do tej pory chodziłam, w kurteczkę zimowa się jeszcze jakoś dopięłam, ale obawiam się że jak będzie na nią pora to będzie za ciasna...wiec przyjdzie mi nosić grube sweterki mojego lubego he he
Torcik rzeczywiście super!
Ja już mam problem z zapięciem się w kamizelce w której do tej pory chodziłam, w kurteczkę zimowa się jeszcze jakoś dopięłam, ale obawiam się że jak będzie na nią pora to będzie za ciasna...wiec przyjdzie mi nosić grube sweterki mojego lubego he he
Torcik rzeczywiście super!
Pumpkin
Dziewczyny te co sa za granica, czy Wy macie polska tv? jakie programy? i jak to zalatwic? bo ja tez taka chce. Nie ma to jak M jak milosc i na wspolne heheeheh
Ja proponuję inne rozwiązanie... Generalnie dekoder możesz sobie kupić za granicą (jakikolwiek) a tu w polsce kupić tylko kartę do tego dekodera z rocznym abonamentem z góry. Nie musisz martwić się o rachunki ani o transport dekoderów etc...
Link do strony : E-Sklep Cyfra+ - Anteny - Satelitarne - Karty - Dekodery cyfrowe - CYFRA +
Plus jest taki, że nie potrzebujesz żadnych dokumentów, umów ani nic takiego..
Ja właśnie kupuję taki dla koleżanki do Bahrainu (pakiet podstwawowy + multipakiet) Najlepiej zadzwoń do punktu sprzedarzy i się dowiedz wszystkiego.
Dzisiaj przyleciał do mnie mężuś, generalnie pakuję manatki, wózki i wyprawki i w drogę niedługo. Trochę nie chce mi się, bo w sumie to długa podróż ale mus to mus...
reklama
P
patrysia*
Gość
A ja już w żadnej się nie dopnejedynie to mam taka co moge zawiązać nad brzusiem ale co z tego jak brzuszek wystaje po za niąi co tu zrobić a zimno jest i jeszcze brzusio urośnienie wiem bede musiała poradzić się mamy(ale wątpie że coś znajdzie bo sama jest nieco szczuplejsza)