reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

jestem dzis wykonczona spalam tylko 5 godzin bo o 3 w nocy dopiero goscie ode mnie wyszli... moj oczywiscie sie napil i musialam sie z nim meczyc bo chrapal jak niedzwiedz...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a po 8 rano juz jego kumpel pukal do drzwi bosie umowili ze po jakissilnik pojada :no: oczywiscie caly stos garow i odkurzanie zostalo mi:wściekła/y::wściekła/y:
nawet mi rano po bulki nie chcial isc bo powiedzial ze zle sie czuje :wściekła/y::wściekła/y: ja zwariuje wrrr....
oj współczuję :-(i zmęczenia, i imprezy, i sprzątania :szok:A może byś zostawiła gary niech sam sprząta, co? ;) taki mały zamach ;-)

reklama
Ivi z mila checia bym zostawila ale niewiem o ktorej on wroci a nie lubie miec takiego syfu, a no i pozniej jakis obiad chciala bym sobie zrobic :( a w tym syfie ciezko bedzie

hehe ja sobie specjalnie "worek" kupiłam, większy o ok 2 numery, bez pasków ani nie przylegający. I dziś go założylam, wyprostowałam się i.... czułam opór na cyckach i brzuchu :szok::szok::-D:-D a jeszcze parę miesięcy rośnięcia nam zostało!!

:-D
oj z tymi ciuchami to jest ciekawie. mo biust urusł juz o 2 rozmiary, brzuszek tez ciagle rośnie. moja mama dała mi na teraz swoja kurtkę, bo stwierdziła że nie opłaca mi sie teraz kupowac kurtki przejściowej na miesiąc... oj co bysmy bez tych naszych mam zrobiły :)

sandrq - to może niech kupi pizze na obiad bo Ty w syfie gotować nie będziesz:-p;-) a tak serio to wierzę że raz dwa się z tym uporasz;-)

ja kurtkę kupiłam za 20zł ;-)

witam was stycznioweczki

ja od dzis do czw jestem sama bo M wyjechal sobie w delgacje do Budapesztu (świnia) a ja siedze pod kołuderka bo od wczoraj coś mnie mięśnie bolą tak jak na grype no i popijam herbatke z miodem na zmiane z sokiem malinowym z cytryną;-)
co do wagi dodatkowych cm to ja mam juz +8kg i w pasie +23cm:szok::szok::szok:niewiedziałam ze moja skora jest w stanie tak się rozcagnąc;-)
a wczoraj kupilam sobie płaszczyk i jak zwykle nosiłam M to teraz tak zeby mi ciasno nie byo to myusiałam wziąść XXL-nieźle co?

Dzien dobry dziewczynki,​

Zycze milego poniedzialku i takiego samego tygodnia.
Moj G. nie przylecial w piatek heh, bo go nie wpuscili do samolotu z powodu, ze nie mial akutalnej pieczatki w swoim wspanialym "przeterminowanym" dowodzie. Oczywisce bilet przepadl i musielismy kupic drugi ehhhh a dwa dni przed podroza cena jest podbita 3-4 krotnie:wściekła/y: Dobrze, ze zalatwil te pieczatk w weekend i dzis przylatuje. To znaczy cieszyc sie bede jak juz do mnie zadzwoni i powie, ze sie odprawil i czeka na samalot hehehe
W sobote mialam ostatni egzam i czekam niecierpliwie na wyniki, dzis Pani ma wyslac. Niestety piatki sie nie spodziwam chlip chlip :-( i troche mi ocenki w indeksie popsuje ten wynik (najgorzej jest jak sie dostaje same ladnie wygladajace oceny, bo sie czlowiek potem taki pazerny robi, a ja naprawde wierzcie mi nigdy kujonem nie bylam, a zeby dostac dobra ocene, to naprawde musialam niezle posiedziec, zeby sie nauczyc).
Za tydzien obrona, wiec tylko jeszcze musze sie troche z pracy przygotowac.​

Co do moich wymiarow to zierzylam sie w pepku mam 84 cm, a poniezej w najszerszym miejscu 89 cm. Wagi nie chce kontrlowac, bo na pewno mam teraz duzo, ale odzywiam synka, bo mialam za duza anemie i cukier ponizej normy na czczo, wiec tez niedobrze, tak samo jakbym miala za wysoki. Mam jednak nadzieje, ze z takim cukrem cukrzyca mi nie grozi.​

A w ogole to odkrylam na nowo przyjemnosc z czytania ksiazek po polsku, a nie durnych notatek, i regulek gramatycznych :cool2:. Odmozdzam sie od soboty przy Grocholi ("Krysztalowy Aniol" - swietna ksiazka). A i jeszcze zapomnialam, ze nie pamietalam juz, ze tak fajnie jest sie byczyc przed telewizorem. I te wszystkie Nianie, Na dobre i na zle, tance z gwiazdami heh, po prostu zyc nie umierac.
Dziewczyny te co sa za granica, czy Wy macie polska tv? jakie programy? i jak to zalatwic? bo ja tez taka chce. Nie ma to jak M jak milosc i na wspolne heheeheh​

Ostatnia edycja:
Witam ;-)

ja muszę sprawdzić swój płaszczyk jak się w niego dopinam mam nadzieje że wielkim luzem :szok::-D polar teraz okupuje i jakoś daje rade mnie objąć :-D

miałam jechać dziś do urzędu ale pojedziemy jutro nic mi się nie chce jak zawsze będzie załatwianie na ostatnią chwile :zawstydzona/y:

Dziewczyny te co sa za granica, czy Wy macie polska tv? jakie programy? i jak to zalatwic? bo ja tez taka chce. Nie ma to jak M jak milosc i na wspolne heheeheh​

My mamy Cyfrowy Polsat;-)A jak zalatwic? Nam wziela na siebie szwagierka moja,ja place rachunki ( z polskiego konta) i tyle...Najlepiej podejdz do jakiegos punktu sprzedazy i zapytaj jakie dokumenty sa potrzebne.Tylko sie nie przyznawaj,ze chcesz wywiezc dekoder( tuner czy jak sie to zwie) za granice....Bo nie wolno;-) Nam szwagierka wziela CP bo byla akurat promocja ciekawa i najmniej formalnosci z tego co mowila...Ale do wyboru masz jeszcze kilka innych telewizji cyfrowych.

reklama
Witam sie tylko w przelocie, bo właśnie przywieźli nam komodę, więc czeka nas małe przemeblowanie no i w końcu poprasuję i pochowam ciuszki małej :tak::-)

Do góry