Witam porannie
bez kawki ale za to z płatkami owsianymi ;-)
agbar77 to tylko pozazdrościć - naprawdę ! ja czasem rycze pół nocy z tego powodu że chciałą bym usłyszec od męża że jestem piękna itp itd... - ale pretensje moge mieć tylko do siebie - wiedziałam co brałam ;-)
no jakoś tak wychodziło ! nie koniecznie ja mam taki temperament ale mój M miał , to nie protestowałam ! ;-) wsumie znamy się 8 lat jako przyjaciele a razem jestesmy 2 lata więc wsumie można rzec że to jeszcze początki ;-)
ale teraz już coraz mniej chce mi się Serduszkować bo zamiast skupiać się na przyjemności to mysle o Małej czy jej tam nie gnieciemy i z przyjemności nici
Paula niczego nie żałuj, jedz ile tylko masz ochote ! w zasadzie ciąża dla kobiety to jedyny taki czas gdzie nie musi dbac o linie i chorobliwie liczyć kalorii. wszystko co zjemy zostanie nam wybaczone ze względu na nasz stan !
Ja jakoś może nie szaleje z jedzeniem ale jeśli o 23 godzinbie najdzie mnie na dwa pączki albo pizze to ją zjadam i już
o naszych sadełkach pomyślimy po ciąży
A co do przymierzania spodni - czy Ty masz jakies sado masochistyczne zapędy? ;-) schowaj szybko głęboko do szafy stare spodnie i nawet ich nie mierz ! po co się w doła wpędzac ! ja w sobote wjełam z szafy taki biały płaszczyk i mówie sobie że akurat na ta pore roku ...zakładam..... a tu guziczki nawet się nie spotkały z dziurkami
a byłam święcie przekonana że będzie mi jeszcze luźnawy hahahahaha
heh to jestesmy razem - ja tez już mam 10 kg na plusie z tym że waże 73,5 kg a w obwodzie mam więcej o 18 cm ---> idziemy równo ;-) ciekawe na ilu się skończy kilogramach w 9 miesiącu.... mi lekarz powiedział ostatnio że jeszcze z 10 kg mi wróży - zabawny ten mój lekarz - uśmiałam się po pachy ha ha ha
;-)
---- a co do apetytu to nawet się nie wypowiadam - ja tez cały dzień chodzie głodna i obmyślam tylko co tez bym sobie zjadła ! zjem wielki obiad i po 30 minutach już myśle o jakimś ciasteczku , batoniczku......
Wsumie to mnie budzik rano nie budzi...
MNIE BUDZI BURCZENIE W BRZUCHU O 6 RANO ! hehehe cos strasznego !