reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć dziewczyny :-)

anulka!!!
not o powodzenia na twojej obronie.

Co do facetów.. no cóż... ja mojego ostatnio musiałam do dentysty zaprowadzić... bo sam by tam nie poszedł :-D Dentysta na 8:30. A o 7:30 on mnie informuje, że dowód osobisty w pracy razem z portfelem.. a książeczka zdrowa.. bóg wie gdzie... :szok: No ale znaleźliśmy... no szczerze mówiąc to ja znalazłam :-D I to tam gdzie szukał... :rofl2::-D

reklama
Oj tak faceci to duuuuze dzieci:-Dmój jak sobie zrobi "ała" to już szybko woda utleniona i plasterek i tak dla smiechu potrafi przez tydzień robić aż to najlepiej całkowicie wyzdrowieje :-Dno żeby to było mocne "ała"ale to nawet jak mała ranka czy zdarta skórka gdzie leci troche krewki:-D

Joasiu - główka do góry!
agagsm - super wieści!
agbar - wow jaki śliczny koszyczek!!

Któraś ogląda siatkówkę? Matko aż mnie brzuch boli z emocji :-D a małe skacze jak te siatkarki :-D Holandia pięknie wygrała z Rosją! Teraz Polska - Bułgaria -wystarczy wygrać i jest awans! :-)

Joasia głowa do góry, jesteś w ciąży, proszę u duuuuży uśmiech, natychmiast! jutro będzie lepiej!:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Dziewczyny a ja mam pytanko, byłam 5 dni na zwolnieniu, z czego trzy były zwykłe, a dwa z kodem ciąży, dostałam dziś wypłatę, i obcięli mi 200zł, idę jutro do księgowej bo to chyba coś nie tak?:dry::cool: czyli zamiast 1320 dostałam 1160

halooo jest tam kto?!;)

Ostatnia edycja:
Mam tak zrąbany humor, że kładę się do łóżka i chyba przebeczę pół nocy... . Wszsytko mnie gnębi i przytłacza, cała ta sytuacja w domu, z wynikami. Nic nie jest tak jak powinno być. Od pewnego czasu to ja już sama nie wiem, może powinnam podejrzewać, że mój mąż ma kochankę, bo ja jestem dla niego zupełnie obca. Mam dość tego wszystkiego, gdyby nie Oliwia to nawet bym chciała tą ciążę przezyć gdzieś obok... :(

Joasia nie mysl w ten sposób!A wogole to lepiej zjedz cos slodkiego na polepszenie nastroju, albo cos co lubisz a jutro zrob cos dla siebie, cos takiego co sprawia Ci przyjemnosc, to moze uda Ci sie inaczej na to wszystko spojrzec.Glowka do gory.

Joasia głowa do góry, jesteś w ciąży, proszę u duuuuży uśmiech, natychmiast! jutro będzie lepiej!:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Dziewczyny a ja mam pytanko, byłam 5 dni na zwolnieniu, z czego trzy były zwykłe, a dwa z kodem ciąży, dostałam dziś wypłatę, i obcięli mi 200zł, idę jutro do księgowej bo to chyba coś nie tak?:dry::cool: czyli zamiast 1320 dostałam 1160
halooo jest tam kto?!;)

Dorcia musisz to wyjasnic, ja jak kiedys poszlam na 4dni na zwolnienie platne 80% jeszcze przed ciazą, to obcieli mi z pensji dokladnie 30zl, wiec 200 to zdecydowanie za duzo!!!! Co prawda zarobki mam marne, a im mniejsze tym mniejsza roznica, ale na pewno przy Twoich to nie wyjdzie 200zl! zwlaszcza ze 2 z kodem ciazy sa platne 100%!
Paranoja, co za ksiegowe!

halooo jest tam kto?!;)

Dorcia, coś nie tak :sorry:
A jeżeli pracodawca jest poinformowany, że jesteś w ciąży, to nawet zwykła grypa jest płatna 100 % i nie musi być wpisany kod B.

reklama
Mam tak zrąbany humor, że kładę się do łóżka i chyba przebeczę pół nocy... . Wszsytko mnie gnębi i przytłacza, cała ta sytuacja w domu, z wynikami. Nic nie jest tak jak powinno być. Od pewnego czasu to ja już sama nie wiem, może powinnam podejrzewać, że mój mąż ma kochankę, bo ja jestem dla niego zupełnie obca. Mam dość tego wszystkiego, gdyby nie Oliwia to nawet bym chciała tą ciążę przezyć gdzieś obok... :(
Joasiu nie martw się jesteśmy z Toba całym sercem;-):tak:
Agagsm świetne wiesci;-)
Agbar77 koszyczek piękny;-) tez muszę się wybrac w niedziele może coś sie uda znaleźc.
Żegnam sie do jutra i życzę Wszystkim miłego wieczoru;-) Idę oglądac siatkówkę zobaczymy co dzisiaj pokażą;-) Trzymajcie się cieplutko

Ostatnia edycja:
Do góry