Też to przechodziłam kilka mies temu... tylko nie wiem na jakiej zasadzie robią Ci badanie, że określają termin, u mnie kazano mi zrobić cytomegalię wyszła podwyżsozna i później jakies dodatkowe badanie, które pokazłao, że nie mam wirusa w sobie tylko go juz przebyłam, ale nikt nie wnikał kiedy... Strasznie się wtedy denerwowałam, bo cytomegalia jest bardzo niebezpieczna.
Dormark Głowa do góry, nie jesteś sama z takimi problemami. Ja ostatnio usłyszałam takie rzeczy, że głowa mała. Pomijając sferę sexu, gdzie totalnie mnie położył na łopatki. Czasem to sobie myślę, że ten brak ochoty na sex, w końcu się źle skończy. Ale kiedy mi się nie chce, to po pierwsze, a po drugie tak jak to ostatnio skwitował to już mi się w ogóle odechciało czegokolwiek.
Wczoraj coś tam opowiadał, niby miało być śmieszne, ale dla mnie nie było w ogóle, wręcz przeciwnie, wydawąło mi się tak głupie, że aż za bardzo. Na koniec skwitował, że oczywiście wszyscy się śmiali z tego tylko nie ja i , że to norma jest... Głupio mi się zrobiło, bo czasem uświadamiam sobie jak jesteśmy różni i nawet bawią nas inne rzeczy i sytuacje. Głupio mi się zrobiło ...
Ania98765 Taki okres chyba przechodzi każde dziecko. Ja mojej tłumaczyłam do zesrania, aż słuchać nie chciała. Stawiałam ją do kąta, a później kazałam przeprosic i powiedzieć za co. Tak do zesrania. Natomiast teraz młoda jest juz starsza i też ma ciężki okres. O wszystko beczy... jak nigdy tego nie robiła. A mi się ciśnienie podnosi jak ona się tak marze o wszystko. No i od kilku dni weszła na stopę wojenna ze swoja koleżanką. dzisiaj rano w przedszkolu to już do rękoczynów doszło - masakra. Także głowa do góry. W końcu jej przejdzie ale musisz ją temeperować bo wejdzie Ci na głowę. I tak jak napisała dormark, ten sposób tez jest idealny. Jak młoda drze się w niebogłosy to karzę iśc jej przede mną, albo karzę wyjśc do pokoju bo ja z mazgajami i syrenami chodziła nie będę. Działa, ale konsekwentnie...
Nie wyspałam się dzisiaj. Uciekam się połozyć, o 12 idę do mojej lekarki rodzinnej, wezmę skierowanie na krzywa i na badania młodej, po co mam płacić. I tak za wszystko juz płacę.