golanda,ja też mam termin na 04.01 ale z połówkowego usg,z OM na 06.01
Anetrix masz racje, ze ci nasi lekarze to sa nadgorliwi czasem.
No i racja ze bardzo wazne jest nasze nastawienie psychiczne, oczywiscie nie zawsze to wystarcza, ale na pewno pomaga myslenie pozytywne.
A co do opieki na Islandii, to ja bym moze tylko zwiekszyla ilosc morfologii, bo mysle ze 3 na ciaze, co daje 1 na trymestr to mysle ze troche malo. Na poczatku to moze do 5mies. kontrolowac ją max 2 razy, ale potem, niestety szybko spada i mozna niezdazyc zareagowac robiąc ja raz na 3 mies.Ale widac taka jest tam polityka medyczna
O fajnie mamy takie same terminy ciekawe kiedy dzieci zdecydują o wyjsciu
Jestem po USG połówkowym, na 99,9% jest chłopczyk, moje przeczucie co do tego że to dziewczynka się nie spełniło hehe Teraz jesteśmy na etapie myślenia jak nazwać chłopaczka :-) Mój M trochę był zawiedziony, bo marzyła mu się dziewczynka, ale szybko zaczął mówić jak go będzie ubierać czesać że będzie z nim na siłownię chodzić :-)
Nemi gratuluje chlopczyka i slubu!
A wspolczuje przejsc, na pewno nie bylo latwo, oby wszytsko sie juz jakos dobrze ukladalo.
Dziewczyny ja sobie zdalam sprawe ze jak mnie maja ciac w 36tyg to tak naprawde bedzie grudzien..moze na swieta..no i tak dzisiaj rozmawialam z M i troche sie przestraszylismy bo to 3 miesiace zostaly!!a caly czas mi sie wydaje ze to taki odlegly czas jeszcze..a zwlaszcza teraz tak sie dobrze czuje ze gdyby nie rosnacy brzuszek i ruszajace sie maluszki wszystko jest jak dawniej..no i zdalismy sobie sprawe z tego ze tak naprawde nic jeszcze nie mamy!!!ani lozeczek, ani wozka..ciuszkow troche tylko..Czy Wy juz macie wszystko? Bo my jestesmy kompletnie nieprzygotowani..nawet remontu nie zaczelismy jeszcze bo ciagle cos..z tymi fachowcami!..
Oj tak Anulka, czas rozwiazania zbliza sie milowymi krokami, ale spokojnie zdarzysz wszystko kupic, na szczescie w dzisiejszych czasach jest wszystkiego pod dostatkiem w sklepachIdziesz, wybierasz, placisz i masz
Ide szykowac sie do lekarza -trzymajcie kciuki baby
Trzymamy!!!;-)