reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

hej Brzuchatki

ja dzis od rana zbiegana,sprzątanie, sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie,ale wreszcie ten dom jakoś wygląda no i zaczynam powoli pakowanie a w sumie jeszcze nie wiem gdzie się przeprowadzę ;-)

KAROLI GRATULUJE EGZAMINU!

ANUSIA I KAROLI
WSZYSTKIEGO NAJ....NAJ....NAJ....
ZDROWIA, SZCZESCIA, POMARAŃCZY,NIECH WAM FACET NAGO TAŃCZY;-)

GOLANDA
DOBRZE ZE OBIE ZACZYNAŁYŚMY OD TEJ SAMEJ WAGO-BĘDZIEMY PORÓWNYWAĆ;-)

KUBIACZKA - CENNE UWAGI CO DO WSTAWANIA..JA SIE RAZ ZERWAŁAM Z ŁÓŻKA BO JAKIŚ ROBAK LATAŁ TO MNIE COŚ ZAKUŁO .ALE Z REGUŁY WŁAŚNIE ZANIM WSTANĘ TO PRZERWACAM SIĘ NA BOK BO MI POPROSTU TAK WYGODNIEJ WSTAWAĆ BO BRZUSZEK JUŻ SPORAWY;-)

muszę wam powiedzieć ze wczoraj mój M pierwszy raz bawił się z Violettką;-) zaczął stukać delikatnie w brzuszek a ona odstukiwała;-) ale mieliśmy ubaw-spróbujcie to naprawdę działa;-)

a poza tym strasznie boli mnie kręgosłup na dole,już nie wiem co na to poradzić...macie jakieś sposby?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U mnie nudy....... boli mnie krzyż (widzę że nie tylko mnie ta dolegliwość dopadła) do tego miednica i noga .... ale za to na pocieszenie tego nudnego dnia właśnie zjadałam kebab domowej roboty w bułce i czuję że żyje :zawstydzona/y::rofl2: do tego zieje czosnkiem po sosie do kebabu ;-)

Widzę dziewczyny że pomału się każda rozkręca i coś kupujecie kurcze ja się zastanawiam czy nie zamówić coś z allegro :zawstydzona/y: już chciałam dziś coś kupić ale jednak poczekam do czwartku może się dowiem co będzie a jak nie to kupuję uniwersalne i też poszaleje troszkę mi się przyjemności należy :-D

Kaja_10 nawet nie żartuj z tymi lekcjami, przecież dzidzia będzie!:-D

:-D:-D:-D

To jak jej jeszcze nie będzie a ja byłabym w stanie te popołudniowe godzinki z nimi byc ale już oficjalnie w szkole na l4.
Po porodzię wątpie ;-) choć jak patrzę na kalendarz roku szkolnego tu w moim województwie akurat są ferie zimowe w czasie mojego terminu. Spokojnie mogłabym urodzić i wrócić :-D:-D:-D:-D
To żarty oczywiście, planuje z kruszynką być jak najdłużej ale tak mi się skojarzyło :-)
W ogóle dziś latam tak do toalety siusiu, że masakra i jak chce mi się to twardnieje brzuszek - masakra :-(
Zaczęła się NIANA - ona też w ciąży :-D

Kaja_10 nawet nie żartuj z tymi lekcjami, przecież dzidzia będzie!:-D

DZIEWCZYNKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I ZDROWYCH URWISÓW!!!

a co do bólu brzucha to niestety znowu mnie chwyciło, tak mnie ciągnie z tej prawej strony w jednym miejscu i tym razem po nospie nie przeszło, więc to albo uparte więzadła albo nie wiem:eek: rano miałam straszne gazy, zjadłam jabłko i winogrona i się załatwiłam plus nospa i przeszlo, teraz też mam te gazy, więc obstawiam zaparcia z dziwnym bólem po prawej:eek: no nic zobaczymy jutro:eek:

byłam w sklepie i jak zwykle nie mogłam się powstrzymać mój synek jest bogatszy i zimową czapusie z rękawiczkami i kocyk, słodziaki:-D:-D:-D

Dorcia dzieki za zyczonka.
W ktorym miejscu Cie ciagnie? Na dole? Bo z prawej strony jest wyrostek i tak mi sie teraz nasunelo.
Mam nadzieje, ze ten bol Ci szybko przejdzie.

Kaja tez wlasnie ogladalam nanie hehe, nadrabiam zaleglosci. Zszokowalam sie, ze ona w ciazy i po slubie.
Natomiast w M jak milosc to wszystkie tam wciazy, Gosia, jej siostra ehh moglby te seriale byc w necie, przynajmniej bylalbym na biezaco.

uff to była pracująca sobota :tak::tak::tak::tak: nawet sałatkę zrobiłam:happy::happy: a wizyta na działce mnie wykończyła. idę spać dobranoc dziewczynki;-)

cześć babki zaczynam dzionek jak zawsze nawet jak już na l4 dalej nie mogę się przyzwyczaić to moje pierwsze l4 w życiu :tak:
najpierw kicia miau, bo jej żołądek się przykleił do kręgosłupa ;-) później ja muszę do wc, później maleństwo zaczyna brykać to ja herbatka i BB i dopiero później wstaje mój pan chłop na śniadanie ehh co za życie :tak: ale fajne hi hi

hej Brzuchatki

ja dzis od rana zbiegana,sprzątanie, sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie,ale wreszcie ten dom jakoś wygląda no i zaczynam powoli pakowanie a w sumie jeszcze nie wiem gdzie się przeprowadzę ;-)

a poza tym strasznie boli mnie kręgosłup na dole,już nie wiem co na to poradzić...macie jakieś sposby?

hola hola kobieto ja też byłam hojrak praca, dom, zakupy ... zwolnij tempo :tak:
jak dobrze, że mnie jeszcze kręgosłup nie męczy.

U mnie nudy....... boli mnie krzyż (widzę że nie tylko mnie ta dolegliwość dopadła) do tego miednica i noga .... ale za to na pocieszenie tego nudnego dnia właśnie zjadałam kebab domowej roboty w bułce i czuję że żyje :zawstydzona/y::rofl2: do tego zieje czosnkiem po sosie do kebabu ;-)

Widzę dziewczyny że pomału się każda rozkręca i coś kupujecie kurcze ja się zastanawiam czy nie zamówić coś z allegro :zawstydzona/y: już chciałam dziś coś kupić ale jednak poczekam do czwartku może się dowiem co będzie a jak nie to kupuję uniwersalne i też poszaleje troszkę mi się przyjemności należy :-D

ja jeszcze nic nie kupiłam dalej :tak: ale niedługo przeprowadzka po niej zacznę :tak:

uff to była pracująca sobota :tak::tak::tak::tak: nawet sałatkę zrobiłam:happy::happy: a wizyta na działce mnie wykończyła. idę spać dobranoc dziewczynki;-)

następna ;-) no co za baby ZWOLNIJCIE!!!!!!

Ja wczoraj uczciwie przeleżałam pół dnia chociaż znam każdą kropkę na suficie, ale jeszcze wczoraj poszła mi krewka z noska co mi się zdarza bardzo rzadko więc leżałam i byłam grzeczna :tak: dzisiaj też tak planuję może jutro pomalutku zacznę się rozkręcać
na razie pa pa

Witam na porannej kawie , u nas dzisiaj pada wiec zapowiada sie nudny dzien i to bardzo , nienawiedze siedzenia w domu i to jeszcze w niedziele , tylko do kosciola pojdziemy .
Ja dzisiaj ja k pßogoda fglowa mnie boli , zamulaona jgbym cala noc noie spalai do tego mam nic mi sie nie chce, ale moze po kawie mi przejdzie.

Hej Mamusie, ja juz po sniadanku :-p więc nerwy głodowe uspokojone, jak spoglądam za okno to widze piekne słoneczko, ale niestety na termometrze niska temperatura, moze slloneczko sobie z nia poradzi:tak::-D:tak:.
Chyba spacerek trzeba dzis uskutecznić z mezem, ale jestem zła na niego jak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc zastanowie sie czy go wogóle zabierać ( balast jeden).
ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM MAMUSIOM I ICH MALEŃKIM SKARBECZKOM:happy::happy::happy::happy::happy:

Witam!! Po pracującej sobocie wstało mi się lepiej niż po leniuchowym piątkowym popołudniu;-) Mnie nie boli krzyż, lecz miednica, ja nawet panikowałam, ze spojenie. to jest tragedia jak siedzę albo leżę to potem kosmos żeby wstać. Ale co tam, mamy z górki;-):tak: dziś planuję odwiedzić mamę , tak że 30 kilosów trza machnąć w jedną stronę oczywiście. Ale jakie będzie jedzonko:-p Życzę miłej niedzieli:-)

reklama
Witajcie w ten piękny niedzielny poranek:-)U nas sloneczko od rana!
Ja juz sniadanko koncze i sie szykuje bo dzis wielki dzien. Moj M startuje w zawodach motocrossowych i zaraz jade go wspierac! Bo on juz od 7 na torze siedzi:tak:Miłej niedzieli Wam zycze:-)
W ogóle dziś latam tak do toalety siusiu, że masakra i jak chce mi się to twardnieje..
A z tym siusianiem to ja tak mam od 3 miesiaca chyba..non stop..sikam jak szalona..az juz czasem meczy mnie to latanie, bo zrobie siku i znowu czuje ze mi sie chce..i w nocy wstaje pare razy ale juz sie przyzwyczailam troche do tego..a brzuch czasem tez od dolu mi twardnieje, jak posiedze i wstaje to na chwile tak i jest ok.

A wogole jak sie ucieszylam jak weszlam na wage po tygodniu i nic sie wskazowka nie ruszyla od tamtej pory:-D:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry