reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
a już wyrosłaś z 36? Ja spodnie nadal mogę nosić 36 (chociaz niektóre kroje przestały być wygodne), ale górę to mam 40 :-Dw mniejszych cycki mi się nie mieszczą:-D:-D

sylwia - a nie przeciążyłaś się jakoś? ..

czy was też bola plecy na dole?bo mnie od wczoraj cos rozbolały:szok:

Mnie tak ciągnie już od 2 tygodni. Gin mówił, że to normalka. Ścięgna się rozluźniaja w przygotowaniu do porodu i nie trzymają dobrze kręgosłupa. Plus oczywiście powoli przesuwa się środek ciężkości :crazy:

Jeśli chodzi o wagę to przed ciążą 56 a teraz już 64,5 kg. Załamka. Wszystko mi w tyłek poszło i zrobił się jakiś taki....murzyński.....:dry:

a już wyrosłaś z 36? Ja spodnie nadal mogę nosić 36 (chociaz niektóre kroje przestały być wygodne), ale górę to mam 40 :-Dw mniejszych cycki mi się nie mieszczą:-D:-D

No własnie nie wiem ,czy to nie jest efekt tego ,ze zaczęłam normalnie funkcjonowac porzucając kanapowy tryb życia

dziewczyny,na naszym wątku pt: "obstawiamy-chłopczyk czy dziewczynka" ,morka podała link do kalkulatora płci.Nie wiem jak,ale to chyba działa bo posprawdzałam wszystkie znajome...a ostatnio w moim otoczeniu chyba rozwiązał się worek z ciążami.Kilka już urodziło i płeć zgadza się z tym kalkulatorem...jak również z usg a niektóre miały nadzieję,że jednak usg się myli!!...już dzisiaj,jak widać, baaardzo rzadko.
Baby sex prediction test. Choose sex of baby. Gender predictor
morka a może kalkulator i w Twoim przypadku ma rację?Te zachcianki...i to na słodko...chociaż nie ma na to reguły,to może jednak coś w tym jest...
jak widzę,to na razie ja najwięcej na plusie...a przed ciążą ważyłam 53 kg :(
U moich znajomych to też się sprawdziło:-D No a u mnie z tego kalkulatora dziewczynka na 86% i też mi się tak wydaje:tak: Ale pewności nie mam:-) Ja tam mogę czekać . Już mi to obojętne, bo raz mówią tak raz tak a co to zmieni? Nic . Wyskoczy co ma wyskoczyć. Tylko narazie wszystko co mam różowe:-D a do brzuszka mówię raz on raz ona to się chyba nie pogniewa:-D

Beti ja jestem prawie pewna ze w pierwszej ciazy tyje sie wiecej szczegolnie jak przed ciaza byla niska lub za niska waga....ja w pierwszej ciazy na tym etapie mialam juz 11,2kg na plusie<szok> ale to prawda a przed ciaza mialam niedowage wiec mysle ze dlatego tak szybko dobijalam z waga na plus....a teraz mam 5kg na plusie;-)

no wlasnie cholera wyroslam z 36:crazy: teraz juz 38 bo na początku ciązy tzn po najgorszych trzech pierwszych miesiącach sobie troszkę pozwoliłam i poszlo mi w bioderka niestety;-(
a gora to nie wiem bo wszystko mam w zasadzie elastyczne.marynarki itd juz jakis miesiac temu pochowalam do pudeł bo po co sie denerwowac;-)a tak to otwieram rano szafę,nie mam za dużego wyboru to i szybciej się decyduję na jakieś ubranko:-D

Anusiaja przed ciążą miałam raczej normalna wagę w każdym bądx razie zbiedzona nie byłam;-) i nadwagi tez nie mialam.nie wiem..nie będę sie teraz tym za bardzo przejmować...twarz mi jeszcze nie utyła więc nie jest źle;-)poza tym waga też zależy od tego ile sie pije i ile wody jest zatrzymywanej w organizmie

co do plecków to mnie tez nieraz pobolewja ale tak juz ma byc bo nasze ciało przygotowuje się do porodu.tylko nie wiem czy cos na to mozna poradzic?masowac?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny Kochane!

Dzis mam troche wiecej czasu, bo synek mogl zostac w przedszkolu na dwie godziny. Ciesze sie, ze mi nie placze, jak go zostawiam.

Przeczytalam kilka ostatnich stron i widze, ze duzo sie tu dzialo.

Nikki, nie wiem dokladnie, co sie z synkiem dzialo, ale mam nadzieje, ze szybko wroci do pelni sil.

Ivi gratuluje zdrowego synka!

Nadineczka, a Ty widze na zwolnieniu. Mam nadzieje, ze to tylko przejsciowe problemy.

Bede czytac wiecej i czesciej, jak sie w koncu na stale podlacze. Pozdrawiam Was wszystkie.

reklama
dziewczyny,na naszym wątku pt: "obstawiamy-chłopczyk czy dziewczynka" ,morka podała link do kalkulatora płci.Nie wiem jak,ale to chyba działa bo posprawdzałam wszystkie znajome...a ostatnio w moim otoczeniu chyba rozwiązał się worek z ciążami.Kilka już urodziło i płeć zgadza się z tym kalkulatorem...jak również z usg a niektóre miały nadzieję,że jednak usg się myli!!...już dzisiaj,jak widać, baaardzo rzadko. http://www.babygenderpredictiontest.com/
Ejj mi wychodzi na 80% chlopak! a niby mam w sobie 2 dziewczynki!!! ale wlasnie nie moge w to uwierzyc i mam nadzieje ze chociaz jedno jest chlopcem:tak: bo podostawalam juz troche ciuszkow i wiekszosc takich uniwersalnych ale po chlopcach:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry