Kubiaczka
Fanka BB :)
Witam poranną kawką
Po wczorajszej wizycie u mojego gin, przytyłam od ostatniej wizyty 1,5 kg. Czyli razem około 4 kg na plusie. Leki (nospe i asparagin) kazał odstawić. Powiedział, że mogę ćwiczyć. Ma prawo czasem boleć, w końcu się tam rozciąga.
No i jak powiedziałam, że ostatnio zauważyłam że jak chodzę szybciej to jajnik mnie boli. To co kazał.... chodzić wolniej ;-)
. To takie oczywiste. 
Znowu się mnie pytał czy chcę zwolnienie lekarskie.
Ja też ostatnio zrobiłam porządek. Poukładałam rzeczy na trzy kupki.
1. Te co już nigdy nie założe, (brzydki, zniszczone itp)
2. Te co jeszcze założe po ciąży,
3. Te co będę nosić w trakcie ciąży.
Pierwszą kupkę oddałam, drugą schowałam głęboko do szafy w worku, a trzecią odłożyłam spowrotem. Jaki luz się w szafie zrobił
. A chodzę do toalety jak głupia. Wyżej czuje ruchy raczej rzadko. W końcu w nogach to się ma zwykle więcej siły.
No widać coraz więcej chłopów
To dobrze ktoś musi pracować na nasze emerytury ;-)
Trzymam kciuki, żeby były tylko dobre wiadomości. Czasem wiara czyni cuda.

No i jak powiedziałam, że ostatnio zauważyłam że jak chodzę szybciej to jajnik mnie boli. To co kazał.... chodzić wolniej ;-)

Znowu się mnie pytał czy chcę zwolnienie lekarskie.
No faktycznie, cisza jak makiem zasiał...
Ja akurat robie porządki w szafie i próbuje powyrzucać rzeczy, w których już nie chodze. Ale straszny chomik ze mnie i cięzko mi z czymkolwiek się rozstać....![]()
Ja też ostatnio zrobiłam porządek. Poukładałam rzeczy na trzy kupki.
1. Te co już nigdy nie założe, (brzydki, zniszczone itp)
2. Te co jeszcze założe po ciąży,
3. Te co będę nosić w trakcie ciąży.
Pierwszą kupkę oddałam, drugą schowałam głęboko do szafy w worku, a trzecią odłożyłam spowrotem. Jaki luz się w szafie zrobił

Od dawna czujesz ruchy? Bo ja to bardziej czuje jako ból okolic pęcherza i jajników... Próbuje w piłkę nożną chyba grać ;-)Gratuluje:-) no to twoj synek sie tak samo ułożył jak moja córcia tj miednicowo ale teraz maja duzo miejsca w brzuszku i mogą zmieniac pozycje ile chca...moja niunia wazy 385gram jestem w 22,5tc,pozdrawiam

Witaj i głowa do góry, grunt to pozytywnie myśleć
Oj zgadzam się, ja się nie wtrącam póki krwi nie zobaczę
Współczuję CiA wiadomo od czego to zapalenie, wirusowe
Joasia, Dorciaa, Andzia gratuluję siusiaków:-):-):-)
Anusia miłej rocznicy:-)
Ja pózno wróciłam, bylismy u znajomych sie pożegnać, bo wracaja na stałe do Polski, dostałam mnóstwo mebli i akcesorii, wracaliśmy jak cyganie
Do jutra![]()
No widać coraz więcej chłopów

Witam wieczorowa araczej nocna pora , chyba wasze trzymanie kcukow pomaga dziekuje wam bardzo , Moj maz nie ma raka , ale wykryli krwiaka wiec jutro lekarz napewno bedzie tez nerlolog i konsultacja jak to leczyc. Jestesmy juz po wizycie u specjlity ktory mnie bardzo uspokoil i mam nadzieje ze jutrzejszy a raczej dzisiejszy dzien tez przyniesie pozytywne wiadomosci , moze nie trzeba bedzie operowac tylko do sie wyleczyc tabletkami.Jeszcze raz dziekuje za trzymanie kciukow.
Trzymam kciuki, żeby były tylko dobre wiadomości. Czasem wiara czyni cuda.

Ostatnia edycja: