reklama
Witam wieczorowa araczej nocna pora , chyba wasze trzymanie kcukow pomaga dziekuje wam bardzo , Moj maz nie ma raka , ale wykryli krwiaka wiec jutro lekarz napewno bedzie tez nerlolog i konsultacja jak to leczyc. Jestesmy juz po wizycie u specjlity ktory mnie bardzo uspokoil i mam nadzieje ze jutrzejszy a raczej dzisiejszy dzien tez przyniesie pozytywne wiadomosci , moze nie trzeba bedzie operowac tylko do sie wyleczyc tabletkami.Jeszcze raz dziekuje za trzymanie kciukow.
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Dormark na pewno wszystko będzie dobrze
Będę mocno trzymała kciuki, żeby Twój Mąż jak najszybciej wrócił do zdrowia, a Tobie życzę dużo siły 

mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Dzień doberek
wracając do wczorajszego meczu to była porażka na całej linii Bennhakker już zwolniony, myślą że to coś pomoże a to naszym chłopakom sie nie chce grać leniwce pospolite:-)
wracając do wczorajszego meczu to była porażka na całej linii Bennhakker już zwolniony, myślą że to coś pomoże a to naszym chłopakom sie nie chce grać leniwce pospolite:-)
don_pedro
Fan(ka)
zawsze możesz coś np. dla mnie kupić![]()
Hihi;-)Nakupilam kwiatow....:-)Humor sie poprawil przy pracach ''ziemnych'' od razu.
Oby zostal wyleczony jak najszybciej....Witam wieczorowa araczej nocna pora , chyba wasze trzymanie kcukow pomaga dziekuje wam bardzo , Moj maz nie ma raka , ale wykryli krwiaka wiec jutro lekarz napewno bedzie tez nerlolog i konsultacja jak to leczyc. Jestesmy juz po wizycie u specjlity ktory mnie bardzo uspokoil i mam nadzieje ze jutrzejszy a raczej dzisiejszy dzien tez przyniesie pozytywne wiadomosci , moze nie trzeba bedzie operowac tylko do sie wyleczyc tabletkami.Jeszcze raz dziekuje za trzymanie kciukow.
Dzień doberek
Porazka i brak slow...to byl jakis horror nie mecz...albo raczej tragikomedia;-)
Dzien dobry wszystkim:-)Milego dnia
nadineczka
Fanka BB :)
ale te Wasze dzieciaczki skore do pokazywania, a u mnie wstydzioszek no nie no to nie sprawiedliwe, ale Wam fajnie, że wiecie
GRATULACJE !!!
Dormark głowa do góry musi być dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a nas piłkarze "znowu" mieli pecha
powinni wymienić cały skład i poszukać na podwórkach piłkarzy.
miłego dzionka

Dormark głowa do góry musi być dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a nas piłkarze "znowu" mieli pecha

miłego dzionka
Kaja_10
Witam porannie z kawką ;-)
dormark - super wieści... na szczęście ...ziej szczęściem i optymizmem - musisz dla wszystkich ;-) Będzie dobrze!
labamba - no to dobytku przybyło
super :-)
I ja zniesmaczona meczem
tragedia...
Miłego dnia kobietki!
dormark - super wieści... na szczęście ...ziej szczęściem i optymizmem - musisz dla wszystkich ;-) Będzie dobrze!
labamba - no to dobytku przybyło

I ja zniesmaczona meczem

Miłego dnia kobietki!
Karoli4
Dziendoberek:-))
Wszystkim przyszlym mamom (tym po raz pierwszy i po raz drugi):-);-) zycze milego dzionka.
Ja pograzona w nauce, ale jakos zaczynam wychodzic na prosa. Niedlugo bede miala oczy na zapalki, bo malo spie:-((
Nikki bardzo wspolczuje. Poglaszcz go po glowce i trzymajcie sie tam razem. Goraczka powinna juz dzis byc mniejsza.
Moje gratuacje:-)
Bardzo sie ciesze, ze to nie rak. I trzymam nadal kciuki za jak najszybsze wyleczenie.
Wszystkim przyszlym mamom (tym po raz pierwszy i po raz drugi):-);-) zycze milego dzionka.
Ja pograzona w nauce, ale jakos zaczynam wychodzic na prosa. Niedlugo bede miala oczy na zapalki, bo malo spie:-((
Dormark, bardzo Wam współczuję, oby dobrze zdiagnozowano męża i żeby to nic poważnego nie było...
Mój Wiki ma zapalenie dziąseł, jest na antybiotyku, gorączka cały czas prawie 40 st, koszmar, prawie nie śpi a ja razem z nim, nie daję już rady...
Nikki bardzo wspolczuje. Poglaszcz go po glowce i trzymajcie sie tam razem. Goraczka powinna juz dzis byc mniejsza.
Dziewczyny będzie synuś!!!! Na 90%:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Moje gratuacje:-)
Witam wieczorowa araczej nocna pora , chyba wasze trzymanie kcukow pomaga dziekuje wam bardzo , Moj maz nie ma raka , ale wykryli krwiaka wiec jutro lekarz napewno bedzie tez nerlolog i konsultacja jak to leczyc. Jestesmy juz po wizycie u specjlity ktory mnie bardzo uspokoil i mam nadzieje ze jutrzejszy a raczej dzisiejszy dzien tez przyniesie pozytywne wiadomosci , moze nie trzeba bedzie operowac tylko do sie wyleczyc tabletkami.Jeszcze raz dziekuje za trzymanie kciukow.
Bardzo sie ciesze, ze to nie rak. I trzymam nadal kciuki za jak najszybsze wyleczenie.
reklama
witam porannie!! ja juz w pracy, ale jeszcze tylko kilka dni - od następnego czwartu zamierzamy się urlopować, tydzień nad morzem, tydzień na roztoczu. Już ledwo siedzę w pracy - leń jakiego jeszcze nigdy nie było. Dziewczyny a wy bierzecie zwolnienia czy wypisujecie urlopy ?? Ja wytłumaczyłam sobie, że w tym odpowczynku chodzi głównie o moje samopoczucie - jest najważniejsze dla mnie i dla dziecka, więc bez mrugnięcia okiem przynoszę zwolnienie i śmigam nad morze