nadineczka
Fanka BB :)
Dzien dobry:-)A ja dzis obudzilam sie z chandra....Normalnie siasc i plakac....Kochany moj kolega malzonek nakazal udanie sie na zakupy i stanowczo powiedzial,ze mam SOBIE cos kupic,nie jemu,nie synkowi,nie psu,nie mamie,nie sasiadce tylko SOBIE...Jak on mnie dobrze zna hihi,zazwyczaj konczy sie jak jade sobie cos kupic,ze kupuje wszystkim tylko nie mnie....Ale dzis sie postaram.Postanowilam zakupic kwiaty jesienne na dwor i balkon....ale to potem,teraz sie delektuje pieknym porankiem i kawa...
Milego dnia:-)
zawsze możesz coś np. dla mnie kupić

super gratuluje zdrowego bąbla
Ja dopiero wstałam , coś mi głowa napitalado tego miałam okropny sen z ginekologiem że jakiegoś robala mi między nogami znalazł ....ale było poruszenie w koło mnie.... masakra do tego wkręcał mi w środku jakieś pałeczki niby test na śruby brrrr
![]()
to było dobre

Witam wszystkich serdecznie:-) jestem tu nowa ale strasznie chcę dołączyć do Was drogie styczniówkiTermin mam na 22 stycznia 2010 !!! Ale martwię się czy dotrwam do terminu :-(Mam problem z łożyskiem... nisko ułożone. Jestem na l4 i się zamartwiam
Mój gin nastraszył,mnie że może się zacząć odklejać co może sie skończyć krwotokiem! Nie chce stracić mojego maleństwa- staralismy sie z mężem prawie rok. Mam juz synka (4l.), który czeka niecierpliwie na rodzeństwo... Czy któraś z Was miała, albo ma problemy z łożyskiem? Czy jest się czym martwić?
![]()
nie mam pojęcia czy jest się czymś martwić, ale witam serdecznie

ale Wam fajowo, że wiecie co tam macie

gratulacje Anulka, że tyle z chłopem wytrzymałaś

Ostatnia edycja: