reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Anulka jak często dostajesz przekazy na badania , bo ja miałam na początku w 9 tyg. a teraz zrobiłam sobie końcu sama , bo organizm obciążony jest bardziej z dwoma bobaskami i te wyniki jakieś dziwne i zastanawiam sie czy mój gin mnie nie olewa i nie poszukać innego :no:

reklama
Anulka jak często dostajesz przekazy na badania , bo ja miałam na początku w 9 tyg. a teraz zrobiłam sobie końcu sama , bo organizm obciążony jest bardziej z dwoma bobaskami i te wyniki jakieś dziwne i zastanawiam sie czy mój gin mnie nie olewa i nie poszukać innego :no:
Niedobrze że tak rzadko masz robione badanie tym bardziej że maleństwa są dwa.:shocked2: Na takie badanie powinien Cie lekarz kierowac co miesiąc lub co minimum dwa miesiące:tak: Dziwi mnie podejście Twojego lekarza ale nie martw się i zdecyduj tak aby Tobie było jak najlepiej.Ja zmieniłabym lekarza:-(

Witam porannie u mnie chumor tragedja, dzisiaj jade na 13 z mezem do szpitala na tomografie podejrzewaja u mnojego M raaka albo goza mozguprawie cala noc przeplakalam. Odezwe sie pozniej.
Ojej mam nadzieje że wszystko się wyjaśni i będzie ok. Życzę samych dobrych wiadomości. Trzymam kciuki. Oby szybko się poprawiło.
Kubiaczka gratulacje

My z moim M mamy dzisiaj 3 rocznice ślubu:-):-)
Wszystkiego najlepszego :-):-):-):-)
Dziewczyny mam pytanie...czy wasze dzieciątka też są takie ruchliwe? Mój synuś to chyba w ogóle nie śpi..wciąż siękręci kopie itd. Obojetnie czy chodzę, czy leżę, czy siedzę, hehe. Nawet na USG bawił się z Panią doktor i uciekał przed głowicą USG... jak jużdoktor na niego najchała, to uciekał w inne miejsce, heh. A żeby tentno zmierzyć, to musi być pare podejść, żeby przez minutę mierzyć... Heh
Ciekawa jestem czy to tak zawsze w tym tyg ciąży, czy mój mały jest jakś bardzo ruchliwy... no i czy to znaczy, ze po porodzie też nie będzie sopał :szok:
Powiem Ci że mój synek (obecnie 2 lata i 8 miesięcy) też był ruchliwy przez całą ciążę, tak że wszyscy się dziwili. No i do dziś dnia tak mu zostało :-D:-D:-D. Ale nie martw się do wszystkiego można się przyzwyczaić. Nie wyobrażam sobie go innego.
Wszystkim po badaniach gratuluję zdrowych dzidziusiów :-):-) oby tak dalej

dormark - przyszło mi do głowy, że to może być borelioza - mój szwagier miał identyczne objawy, uwierzyć nie mogłam ale odkleszczowe zapalenie mózgu tak wygląda. Odpowiednie leczenie i będzie wszystko w porządku. Może to nic groźniejszego - pisz koniecznie nam, trzymam kciuki!

edix - ja też narazie miałam tylko raz morfologię, następna będzie zlecona właśnie teraz. Myślę, że to zależy od podejścia lekarza i samopoczucia kobiety - jeśli nie ma wskazań do częstszych to ja jestem spokojna.

Dromark tryzmaj sie kochana,bedzie dobrze
Dziewczyny jak bede tak dalej żarła to sie w drzwi nie zmieszcze:-)ale co poradze jak ciagle głodna jestem:szok:
Anusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak:

No faktycznie, cisza jak makiem zasiał...
Ja akurat robie porządki w szafie i próbuje powyrzucać rzeczy, w których już nie chodze. Ale straszny chomik ze mnie i cięzko mi z czymkolwiek się rozstać....:shocked2:

reklama
Do góry