Karoli4
Fanka BB :)
Dzien dobry Dziewczynki,
pzed chwila napisalam posta i gdzies mi go wcielo. To jeszcze raz.
Ja tez sie przeziebilm. Mam fatalny humor. Do tego nie spalam dobrze, o ile w ogole spalam. Ok. 22 wypilam kawe, zeby spokonie pouczyc sie ze dwie godzinki i skonczylo sie potem przewalaniem z boku na bok.
Kubiaczka gratuluje synka.
Wronek bardzo wspolczuje Twojej mamie i Tobie. Zycze jej duzo zdrowia i wytrwalosci. A Ty wspieraj ja jak najwiecej.
Dormark bardzo mi przykro. Trzymajcie sie na badaniu. Wierze, ze tomografia nic nie wykarze i wszystko bedzie dobrze.
pzed chwila napisalam posta i gdzies mi go wcielo. To jeszcze raz.
Ja tez sie przeziebilm. Mam fatalny humor. Do tego nie spalam dobrze, o ile w ogole spalam. Ok. 22 wypilam kawe, zeby spokonie pouczyc sie ze dwie godzinki i skonczylo sie potem przewalaniem z boku na bok.
Hej
Nawet nie próbuje nadrobić zaległości na forum. To nie realne.
U mnie remont zakończony. Teraz pomału sobie sprzątamy. Potem kupujemy komodę dla Antosia i ruszam na zakupy. Choć z zakupami czekam, aż mama będzie mogła ze mną jechać. Na razie ja jeżdżę do niej do szpitala bo wykryto u niej raka piersi i usunięto pierś. Normalnie idzie się załamać. :-(
Wronek bardzo wspolczuje Twojej mamie i Tobie. Zycze jej duzo zdrowia i wytrwalosci. A Ty wspieraj ja jak najwiecej.
Witam porannie u mnie chumor tragedja, dzisiaj jade na 13 z mezem do szpitala na tomografie podejrzewaja u mnojego M raaka albo goza mozguprawie cala noc przeplakalam. Odezwe sie pozniej.
Dormark bardzo mi przykro. Trzymajcie sie na badaniu. Wierze, ze tomografia nic nie wykarze i wszystko bedzie dobrze.