Polcia :)
mama pełnoetatowa:-)
Hej
Nawet nie próbuje nadrobić zaległości na forum. To nie realne.
U mnie remont zakończony . Teraz pomału sobie sprzątamy. Potem kupujemy komodę dla Antosia i ruszam na zakupy. Choć z zakupami czekam, aż mama będzie mogła ze mną jechać. Na razie ja jeżdżę do niej do szpitala bo wykryto u niej raka piersi i usunięto pierś. Normalnie idzie się załamać. :-(
wronek wspolczuje i Tobie i Twojej mamie. ale juz wszystko dobrze,tak? Niedlugo urodzisz jej wnuczka i to bedzie lekarstwo na caly bol :-)
gratuluje wszystkim poznania płci ;-) ja nadal czekam tego swojego nieszczęsnego 21-go września. Okazało sie,ze nie bede mogla jechac na 14 tak jak jestem zapisana..wiec jutro planuje zadzwonic do gabinetu i pewnie jeszcze coś mi sie przesunie :-(
a Wy jesteście niemożliwe!!! nie było mnie 3 dni,a już jest 50stron do nadrobienia.. zwariować idzie oczywiscie nie podejmuje sie tego nieprawdopodobnego zadania,jakim jest nadrabianie zaległości..ale pobieżnie przejrzalam to co pisalyscie,wiec w tyle nie jestem ja niestety teraz bede rzadziej zaglądać,bo nie mam juz tyle czasu co w wakacje. Od jutra D zaczyna pracke w naszym mieście (wcześniej dojeżdżał),wiec bede go miała o wiele,wiele,wieeeele dłużej w ciągu dnia i straaaaasznie sie ciesze ;-)
ehh..ide pod prysznic,a później na Brzydule bo W KONCU sie zaczela! :-) ach