reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam kobietki:-D

Egzaminy zaliczone, super poszło cieszę się, ale jeszcze wpisy muszę porobić i będę mogła się cieszyć następnym rokiem :-D

A tak poza tym to tak bardzo się cieszyłam na te USG, że oczywiście nie jadę...Tak to jest jak człowiek coś planuje...:-( Mam jechać jutro, ale już niczego nie jestem pewna:no:

Gratuluję następnym kobietkom które znają płeć :-)

reklama
Dziewczynki czy wy macie poleczone wszystkie ząbki?mnie cos jeden pobolewa ,ale boje sie teraz go usuwac,bo moje dziąsła sa w strasznym stanie:tak:
Ja miałam spory problem z zębem, bo miałam wszystko niby wyleczone ale strasznie mnie zaczął boleć. Poszłam do dentysty i niestety a może i stety nikt nie chce się podjąć zrobienia zdjęcia. Niby to zdjęcie punktowe, więc nie jest groźne dla dziecka. Dentystka rozwierciła mi zęba założyła lekarstwo jakieś czy truciznę i mam z tym chodzić do stycznia i przyjść już ze Stasiem w nosidełku ;-)

Dziewczynki czy wy macie poleczone wszystkie ząbki?mnie cos jeden pobolewa ,ale boje sie teraz go usuwac,bo moje dziąsła sa w strasznym stanie:tak:
Ja nie dopilnowałam i mam 2 zęby do wyrwania..i od wczoraj tez mnie jeden boli..bylam u dentysty ale powidziala mi ze mam przyjsc jak urodze bo znieczulenia nie moze mi dac w ciazy a bez znieczulenia nie przezyje..nie wiem co bedzie dalej. Bo jeszcze 4 miesiace..narazie zarejestrowalam sie do innej dentystki na 21 wrzesnia.
egzaminy zaliczone, super poszło cieszę się, ale jeszcze wpisy muszę porobić i będę mogła się cieszyć następnym rokiem :-d
GRATULACJE!!!

Ostatnia edycja:
Wiktork trzymaj sie i nie daj sie zarazka, pozatym ja pospalam 2 godz z Niocol teraz mala je obiadek bo ja zjadlam juz kawalek ciasta wiec czekam do wieczorka na kolacje, i idziemy traz na dwor sie wybiegac , coby nam sie lepiej spalo .Co do zabkow to mnie nic nie boli , ale i tak pojde po porodzie do dentysty , ale to juz jak bede w Polsce bo tu kosztuje majatek.

Witam kobietki:-D

Egzaminy zaliczone, super poszło cieszę się, ale jeszcze wpisy muszę porobić i będę mogła się cieszyć następnym rokiem :-D

A tak poza tym to tak bardzo się cieszyłam na te USG, że oczywiście nie jadę...Tak to jest jak człowiek coś planuje...:-( Mam jechać jutro, ale już niczego nie jestem pewna:no:

Gratuluję następnym kobietkom które znają płeć :-)
Wielkie gratulacje!! A czemu na usg nie jedziesz?

Dziękuję Dziewczyny za życzenia zdrówka dla Wikiego, temperatura trochę spadła no i broi strasznie, musiałam z nim na dwór wyjść, bo byśmy w domu zwariowali....

Hej

Nawet nie próbuje nadrobić zaległości na forum. To nie realne.

U mnie remont zakończony :). Teraz pomału sobie sprzątamy. Potem kupujemy komodę dla Antosia i ruszam na zakupy. Choć z zakupami czekam, aż mama będzie mogła ze mną jechać. Na razie ja jeżdżę do niej do szpitala bo wykryto u niej raka piersi i usunięto pierś. Normalnie idzie się załamać. :-(

hej! Dołączam do zaziębionych niestety:no::no::no: Synuś mnie zaraził. Gratuluję tych wszystkich ślicznych dziewczynek:-):-):-):-)
Poczytałam i nadrobiłam zaległości, przynajmniej nie mam wyrzutów, że nie lubi prasować i zmywać;-);-);-)
Moje dzidzi tez położenie miednicowe
Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia

Hej

Nawet nie próbuje nadrobić zaległości na forum. To nie realne.

U mnie remont zakończony :). Teraz pomału sobie sprzątamy. Potem kupujemy komodę dla Antosia i ruszam na zakupy. Choć z zakupami czekam, aż mama będzie mogła ze mną jechać. Na razie ja jeżdżę do niej do szpitala bo wykryto u niej raka piersi i usunięto pierś. Normalnie idzie się załamać. :-(

O matko współczuję, ale wierzę, ze wszystko będzie ok

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wronek życzę dużo zdrowia Twojej Mamie, trzymajcie się cieplutko:tak:
Nikki to dobry znak, że Wiktorek broi :-) Może to jakaś zwykła trzydniówka jest :tak:

Do góry