F
Fiołek2010
Gość
Beti na allegro znalazłam jest tego trochę
Czechow, chodziło mi o to, że mamy obie 20 tydzien i 4 dni![]()
ok juz widze
ok dziewczynki,ide na kimkę;-)bo potem znowu trzebabedzie popracowac;-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anusia gratuluje!!!!no to chyba mamy kolejna dziewczynke w styczniowkachheheh . 385g w 22tc?hmm to moja chyba jakas duza kobita rosnie bo w 21tc wazyla 480g;-) i lekarz stwierdzil ze to juz 22 tc ale tu akrat ja wiem lepiej;-)
Jestem po usg!!!Dziewczyny czy ktoras z was tez ma polozenie miednicowe podłużne?????zastanawiam sie czy dzidzia sie jeszcze ułoży główkowo....malenstwo wazy 385gram termin mam na 17 stycznia:-) lekarka stwierdzila ze wydaje jej sie ze to dziewczynka ale nie jest 100%pewna...ale to juz cos;-)
Anusia moje maleństwa sa ulozone jedna glowkowo druga miednicowo..to chyba moze sie zmieniac jeszcze wydaje mi sie..u mnie pani dr byla na 99% pewna ze sa dziewczynki ale ja jej i tak do konca nie wierze bo na zywklym usg zbyt wyraznie nie widac..i znajoma mi mowila ze jej po zwyklym powiedzieli ze corka, ona sie cieszyla jak nie wiem co, a zrobila 3D i wyskoczyl pisiorek!!!Jestem po usg!!!Dziewczyny czy ktoras z was tez ma polozenie miednicowe podłużne?????zastanawiam sie czy dzidzia sie jeszcze ułoży główkowo....malenstwo wazy 385gram termin mam na 17 stycznia:-) lekarka stwierdzila ze wydaje jej sie ze to dziewczynka ale nie jest 100%pewna...ale to juz cos;-)
Ja tez czuje ostatnio ruchy w dolnej prawej czesci brzucha. I jak usg dr robila to caly czas tylko tam jezdzila i az mnie juz brzuch tam bolal..bo obie malutkie tam siedzialy i przeskakiwala z jednej na drugaczy wasze dzieciaczki też ruszają się zwykle z jednej strony? Mój upodobał sobie prawą dolną część brzucha i tam najczęściej czuję i widzę ruchy maleństwa (tam powinien teraz mieć nóżki o ile się nie obrócił od czasu usg)
Dziękuję bardzo za życzonka. :-)Serdecznie Wam wszystkim dziękuje za gratulacje:-)
AGA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Spoznione ale szczere!:-)
Evi gratuluje coreczki!!! Moje malutkie waza: jedna 325g a druga 310g. Wiec ida prawie rowno z Twoja narazie
Anusia moje maleństwa sa ulozone jedna glowkowo druga miednicowo..to chyba moze sie zmieniac jeszcze wydaje mi sie..u mnie pani dr byla na 99% pewna ze sa dziewczynki ale ja jej i tak do konca nie wierze bo na zywklym usg zbyt wyraznie nie widac..i znajoma mi mowila ze jej po zwyklym powiedzieli ze corka, ona sie cieszyla jak nie wiem co, a zrobila 3D i wyskoczyl pisiorek!!!![]()
U mnie te krupnikJa to nie wiem... Nigdy nie mogę dobrze zrobić kapusty zasmażanej zawsze wychodzi mi jakas ciapa bez smaku, a mąz tak lubi. Już próbowałam tyle razy i nigdy mi nie wyszła![]()
Smaczny ten Twój obiad :-)
Mnie wzięło na bigos i krupnik :-) Choć powinnam leżeć jest to raczej nierealne.
Jutro ma USG 3 d ;-)
Mój Miś też z jednej strony się rusz przeważnieleżenie w łóżku ma swoje plusy :-)co jakiś czas jak Tymek się budzi, to okrywam sobie brzuszek i patrzę co tam wyprawia
czy wasze dzieciaczki też ruszają się zwykle z jednej strony? Mój upodobał sobie prawą dolną część brzucha i tam najczęściej czuję i widzę ruchy maleństwa (tam powinien teraz mieć nóżki o ile się nie obrócił od czasu usg)
A ja zjadłam "mieszakę wybuchową"... napisałam się naparu z miodem, cytryną i czosnkiem i mój organizm chyba mi sugeruje wizytę w kibelku![]()