Witam serdecznie!!to ja się chciałam skromnie przywitać, mam termin na 5 stycznia zarówno z USG jak i wyliczeń gina :-)
podczytuję forum od kilku dni, ale dopiero teraz miałam odwagę się oficjalnie przywitać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam serdecznie!!to ja się chciałam skromnie przywitać, mam termin na 5 stycznia zarówno z USG jak i wyliczeń gina :-)
podczytuję forum od kilku dni, ale dopiero teraz miałam odwagę się oficjalnie przywitać.
Super, że beta nie spadła, musisz wykazać jeszcze odrobinę cierpliwości, kibicuję Twojemu maluszkowi cały czas!!dzwonilam do szpitala, podałam wyniki powiedziala jedna lekarka, ze to jest dobry znak, mam powtórzyc badanie bety po niedzieli i isc do swojego gina, oczywicie do tego ginekologa który mnie straszyl juz nie chce isc
jest dla nas jeszcze nadzieja, choc teraz trudno mi w to uwierzyc, mam szanse , malenka ale zawsze jakas jest
dzwonilam do szpitala, podałam wyniki powiedziala jedna lekarka, ze to jest dobry znak, mam powtórzyc badanie bety po niedzieli i isc do swojego gina, oczywicie do tego ginekologa który mnie straszyl juz nie chce isc
jest dla nas jeszcze nadzieja, choc teraz trudno mi w to uwierzyc, mam szanse , malenka ale zawsze jakas jest
Witam Dziewczyny, ja odebrałam dziś wyniki, wszystko super, u lekarza byłam, ale na usg dopiero w środę, tylko miałam badanie na fotelu...
Oby na usg w środę było ok, bo to jest najważniejsze..i takich wiadomości oby jak najwiecej:-)
No właśnie tak próbowałam i wyskakuje mi okno całe szare, a jak w nie coś wpisuję, to ten tekst się nie zapisujeElfa z tego co słyszałam w późniejszych tygodniach beta rośnie woniej i trzeba robić co 4 dni nie wiem jak to jest naprawdę ale w poniedziałek będzie akurat tak jak powiedziały
Nikki to super że dobrze na pewno na usg tez wszytko bedzie ok
co do postów mała podpowiedz bo widzę że kilka piszesz pod rząd a może tak będzie ci łatwiej bo później się zapomina na które się miało odpowiedzieć , jak czytasz i chcesz coś zacytować i jest to kilka wiadomości to klikaj "+" pod wybranym postem obok cytuj a później te wiadomości będą zacytowane na końcu w ostatnim zacytowanym poście tylko klikasz "cytuj" lub "odpowiedz";-)
Ja od kwietnia jestem na wychowawczym, od lipca wracam do pracy, ale od razu idę na L4, bo w pracy mam kontakt z chorymi ludźmi i boję się złapać jakąś infekcję..A tak z ciekawości. Czy są tu jakieś mamusie pracujące?
Bo ja pracuje i mam na 7:00 do pracy. I zastanawiam się jak sobie radzą z dolegliwościami typowymi dla ciąży? Szczególnie poranne mdłości
gorące pozdrowionka wszystkich mamusi i maluszków