reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Jeju ja dzisiaj wchłaniam:sorry:śniadanko nie małe potem owoce no i obiad gdzie ziemniaczków nieżałowałam sobie kotlecik tez nie mały a po obiedzie pół paczki ciastek familijnych do tego groszki ciasteczkowe(na szczęście tych aż tak dużo nie zjadłam)potem znowu owoce a teraz cały czas jem kanapki(i wiem że jeszcze sobie zrobie)i potem się nie moge doczekać jak M pozrywa z naszego drzewa śliwek węgirek:rofl2:

Witajcie :-) Anulka gratuluję córeczek. Ja sobie dziś malowanie sufitów wymyśliłam i zrobiło się z tego malowanie całego lokum. Oczywiście już na wstępie opadłam z sił a mąż zasuwa. Taki sajgon się zrobił że hej a końca nie widać. Kto to posprząta to nie wiem:confused2:

Ja sobie dziś malowanie sufitów wymyśliłam i zrobiło się z tego malowanie całego lokum. Oczywiście już na wstępie opadłam z sił a mąż zasuwa. Taki sajgon się zrobił że hej a końca nie widać. Kto to posprząta to nie wiem:confused2:

kobitko ty się za dużo nie nawąchaj tej farby:sorry:

KACHA WAWA obejżałam sobie pare filmików Olisia:-)hehe zabawny twój smyku:-)no a zabawek to mu na pewno niebrakuje:-D

Patrysia nie brakuje mu tych zabawek, wręcz przeciwnie ;-):-p:-D Pozabijać się o nie można, T. mnie ochrzania, że gdzie się nie ruszę to wracam z kolejną zabawką, a sam robi zupełnie to samo :-D No cóż, oszaleliśmy z deka na Olisia punkcie :-p

Morka jak to kto posprząta? ;-) Najmłodszy w rodzinie :-);-):-p

Znam takich niestety...dziecko ma ponad rok i na spacerze bylo moze 20 razy w tym czasie.Wypady tylko do lasu a potem szybko do domu bo wieje,bo pada,bo slonce,bo chce sie dziecku jesc,bo..bo..bo...O innej juz wspominalam dziecko chowane w domku z ogrodkiem,placem zabaw i piaskownica przydomowa..To po co gdzies isc??Horror:-(
I mam porownanie zachowania na przykladzie mojego chrzesniaka,ktory ma 10 miesiecy i uwielbia ludzi,zwierzeta i tramwaje;-)Ale jest co dzien na spacerze,chyba ze naprawde jest gradobicie,pomimo tego ze mieszkaja w centrum Katowic to co dzien ktos pedzi z maluchem do parku.Jest otwartym,radosnym dzieckiem,ktore nawet pojscie do zlobka kilka dni temu potraktowalo bezstresowo;-)
Ja sie ciesze,ze mam psa bo tez chcac nie chcac bede musiala na spacer isc a przy okazji pokazac dziecku konika,czlowieka,krowke,jablon ,rower i wiele innych rzeczy...;-)Zreszta nie wyobrazam siobie nawet siedzenia na okraglo w domu z dzieckiem....oszalalabym jak nic....

No wlasnie, moja chcerznica niby na spacery chodzila prawie co dzien z babcia, ale bynajmniej nie na place zabaw itp, tylko w wozek i na przejazdzke zeby chocby byl jakis kontakt z rowiesnikami, to nie.
A na marginesie dodam, ze babcia pilnowala jej przez 2,5 roku 5dni w tyg po ok 8h dziennie, wiec sie baaardzo przyczynila do wychowania. No i wyrosla taka mala dzikuska, bo jak dzis przyszla do mnie w odwiedziny, to calą wizyte przesiedziala na rekach albo u mamy na kolanach, choc ma ponad 3 lata, bo ona sie boi , a to psa, a to kota, a to chyba kurde powietrza!maxymalny cykor!!!! moj maz sie zalamal!

Hej Dziewczyny!!!

Jestem po USG i już wiem, że będzie córeczka!
Waży 320 gram i ma 18 cm. Pozostałe parametry w normie, zdrowa i wogóle super. Próbuję wkleić jej zdjęcie, ale nie wiem, czy mi się uda, bo niezbyt wiem, jak to zrobić.

Niepokoi mnie tylko napinanie brzucha. Zaczęło się dziś w nocy i w ciągu dnia też parę razy tak miałam.
Chyba powinnam iść do lekarza...

reklama
Do góry