Paulinaa
Mama Adasia '2010
No proszę, to Ci mąż dogodziłdziękuje bardzo
pochwalę sie jeszcze co dostałam od męża :-)
KoolKidz.ie - Babylo Deluxe Swivel Glider Chair, Newborn, Maternity Wear
supper wygodny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No proszę, to Ci mąż dogodziłdziękuje bardzo
supper wygodny
Ja sobie dziś malowanie sufitów wymyśliłam i zrobiło się z tego malowanie całego lokum. Oczywiście już na wstępie opadłam z sił a mąż zasuwa. Taki sajgon się zrobił że hej a końca nie widać. Kto to posprząta to nie wiem![]()
Aga najlepszego wszystkiego![]()
Aga wszystkiego dobrego. Ja tez chce taki:-)
Dziękuje dziewczyny.Aga najlepszegoa nie chce tego prezentu koleżance z BB oddać?
![]()
KACHA WAWA obejżałam sobie pare filmików Olisia:-)hehe zabawny twój smyku:-)no a zabawek to mu na pewno niebrakuje![]()
Znam takich niestety...dziecko ma ponad rok i na spacerze bylo moze 20 razy w tym czasie.Wypady tylko do lasu a potem szybko do domu bo wieje,bo pada,bo slonce,bo chce sie dziecku jesc,bo..bo..bo...O innej juz wspominalam dziecko chowane w domku z ogrodkiem,placem zabaw i piaskownica przydomowa..To po co gdzies isc??Horror:-(
I mam porownanie zachowania na przykladzie mojego chrzesniaka,ktory ma 10 miesiecy i uwielbia ludzi,zwierzeta i tramwaje;-)Ale jest co dzien na spacerze,chyba ze naprawde jest gradobicie,pomimo tego ze mieszkaja w centrum Katowic to co dzien ktos pedzi z maluchem do parku.Jest otwartym,radosnym dzieckiem,ktore nawet pojscie do zlobka kilka dni temu potraktowalo bezstresowo;-)
Ja sie ciesze,ze mam psa bo tez chcac nie chcac bede musiala na spacer isc a przy okazji pokazac dziecku konika,czlowieka,krowke,jablon ,rower i wiele innych rzeczy...;-)Zreszta nie wyobrazam siobie nawet siedzenia na okraglo w domu z dzieckiem....oszalalabym jak nic....
dziękuje bardzo
supper wygodny